Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anabolik.adam

Kür dönemi vücuduma sertlik katması için masteron mu winstrol mü tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Herkese selamlar,

Kürde sertlik katması için masteron mu eklerdiniz winstrol mü?

NOT:

Amacım daha sert gözükmek daha define durmak (yağ oranım düşük) 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    714
  • Birisi sertlik katar (masteron)
  • Diğeri su atar (winstrol)

Alakayı sen kurgula.

• Beğen 3
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 18 dakika önce yazdı:
  • Birisi sertlik katar (masteron)
  • Diğeri su atar (winstrol)

Alakayı sen kurgula.

aradığım cevap buydu teşekkür ederim o zaman masteronla devam etmem hedefime göre daha doğru olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    634

ikiside sertlik verir winstrolün verdiği sertlik çok daha fazla masterona kıyasla fakat bulk için doğru tercih winstrol olmaz masteron daha makul winstrol hafif bi ilaç sayılmaz çünkü. Yağ oranın yüksekse fakat masteronun verdiği sertlik pek belli olmaz winstrolün verdiği sertlikte definasyondaki gibi durmaz adeleni diri gösterir sadece.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 6 dakika önce yazdı:

ikiside sertlik verir winstrolün verdiği sertlik çok daha fazla masterona kıyasla fakat bulk için doğru tercih winstrol olmaz masteron daha makul winstrol hafif bi ilaç sayılmaz çünkü. Yağ oranın yüksekse fakat masteronun verdiği sertlik pek belli olmaz winstrolün verdiği sertlikte definasyondaki gibi durmaz adeleni diri gösterir sadece.

hocam boy 2.02 kilo 102 yağ oranım düşük masteron eklemek bence daha mantıklı sanki ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    634

zaten masteron ekle napıcaksın winstrolü bulkta hafif bi ilaç olsa neyse masteron enanthante eklersin yavaş yavaş temiz büyürsün winstol eklesende definasyondaki gibi damar damar sert bi adele gözükmicek yani boşuna winstrol kullanıp fazladan yormuş olucaksın.

anabolik.adam, 3 dakika önce yazdı:

hocam boy 2.02 kilo 102 yağ oranım düşük masteron eklemek bence daha mantıklı sanki ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 1 saat önce yazdı:

zaten masteron ekle napıcaksın winstrolü bulkta hafif bi ilaç olsa neyse masteron enanthante eklersin yavaş yavaş temiz büyürsün winstol eklesende definasyondaki gibi damar damar sert bi adele gözükmicek yani boşuna winstrol kullanıp fazladan yormuş olucaksın.

evet bide saçlarımı mafetti ya hayatımda bu kadar hızlı saç dökümü yaşamadım tren bile bu kadar yapmamıştı :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    634
anabolik.adam, 1 dakika önce yazdı:

evet bide saçlarımı mafetti ya hayatımda bu kadar hızlı saç dökümü yaşamadım tren bile bu kadar yapmamıştı :D

Saç dökülüyo ya yapıcak pek fazla bişi yok en garantisi dht yi bloke etmek onunda yan etkileri belli diğer yöntemlerde yavaşlatsa bile gene büyük ölçüde dökülmeye devam ediyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    993
ardas, 36 dakika önce yazdı:

Winstrol sertlik verir??? Cok daha fazladır verdiği sertlik ??? Bi yaşıma daha girdim :)

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    714
SPECTRE, 13 dakika önce yazdı:

Winstrol sertlik verir??? Cok daha fazladır verdiği sertlik ??? Bi yaşıma daha girdim :)

Bende yeni öğrendim açıkçası. güç ve su atımı dışında başka bişeye yaradığını :) masterondan daha sert kazanım sunmasıda en ilginç gelen yanı oldu.

• ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 26 dakika önce yazdı:

Bende yeni öğrendim açıkçası. güç ve su atımı dışında başka bişeye yaradığını :) masterondan daha sert kazanım sunmasıda en ilginç gelen yanı oldu.

wins gücü mü arttırıyo bende bunu yeni duydum (bilgim yok) sadece su atıyor bu sayede sertlik veriyor diye biliyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    993
anabolik.adam, Şimdi yazdı:

wins gücü mü arttırıyo bende bunu yeni duydum (bilgim yok) sadece su atıyor bu sayede sertlik veriyor diye biliyordum

Evet Fransız bisikletcilerin hepsi bu yüzden kullanir winsi ve neredeyse tamamı yakalananlarin testlerinde winstrol cikar oradan yakalanirlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 5 dakika önce yazdı:

Evet Fransız bisikletcilerin hepsi bu yüzden kullanir winsi ve neredeyse tamamı yakalananlarin testlerinde winstrol cikar oradan yakalanirlar 

hocam benim bench bu yüzden mi arttı o zaman ya birden bire :D

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    13

winstrolü bulkta da definasyonda da kullanıyorum seviyorum ilacı adeleye sertlik kuruluk katıyor bu kimine yanlış gelebilir ama seviyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    634
GHOST, 9 saat önce yazdı:

Sertlik vermiyo diyosanız hiç winstrol kullanmamışsınız sanırım yada kullandığınız winstrol winstrol değil.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    993
ardas, 1 saat önce yazdı:

Sertlik vermiyo diyosanız hiç winstrol kullanmamışsınız sanırım yada kullandığınız winstrol winstrol değil.

Tamam.

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
ardas, 2 saat önce yazdı:

tecrübeli hocalarım kafam karıştı . winstrol sertlik veriyor mu vermiyor mu ? sonuçta ilaçlar ne işe yaradığı belli. biraz araştırma yaptım wins için su atımını , güç artışını , dayanıklılık arttırdığı ve sertlik verdiğini yazıyor. masteron içinde güç artışı , dayanıklılık arttırdığı , protein kaybını azalttığı ve sertlik verdiği yazıyo. winsdeki sertlik su atımından dolayı olabilir mi ? masterondaki sertlik kavramı da fibrilleri daha sertleştiriyordur (sallıyorum) bu tarz bişey olabilir mi çünkü ikisinde de sertlik veriyor yazıyo @Diver@SPECTRE@ardas@GHOST

tarihinde anabolik.adam tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    13
ardas, 2 saat önce yazdı:

winstrolu bu kadar küçük görmeyin şuan kullanıyorum 80mg sertlik kesinlikle veriyor geçmişte de verdi 

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.910
anabolik.adam, Bir saat önce yazdı:

tecrübeli hocalarım kafam karıştı . winstrol sertlik veriyor mu vermiyor mu ? sonuçta ilaçlar ne işe yaradığı belli. biraz araştırma yaptım wins için su atımını , güç artışını , dayanıklılık arttırdığı ve sertlik verdiğini yazıyor. masteron içinde güç artışı , dayanıklılık arttırdığı , protein kaybını azalttığı ve sertlik verdiği yazıyo. winsdeki sertlik su atımından dolayı olabilir mi ? masterondaki sertlik kavramı da fibrilleri daha sertleştiriyordur (sallıyorum) bu tarz bişey olabilir mi çünkü ikisinde de sertlik veriyor yazıyo @Diver@SPECTRE@ardas@GHOST

Dostum öncelikle güncel formunu atacaksın sana ona göre yardımcı olacaz. Winstrolu yüksek yağ oranında kullansan sert bir görünüm vermez. Düşük yağ oranında kullanacaksın kalan suyu atacak kasların lif lif gözükecek sertlikten kastımız budur . Masteron yüksek yağ oranında daha mantıklı çünkü östrojeni iyice dibe çekecek ve sertlik verecektir. Ayrıca sen ciğer sönmesi yaşadın neden winstrolu düşünüyorsun riske atıyorsun kendini? Salonda pt olduğunu hatırlıyorum sırf bunun için istiyorsan tercihin kesinlikle masteron olmalı. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Beyazıt
      İyi akşamlar beyler,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım 67 kiloyum 1.78 boyum Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 testosteron enanthate 300 masteron propionate Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?
    • Yazan: Sparta34
      Selamlar arkadaşlar,
      Kürüm yeterince ağır olduğu için bide winstrol eklemek istemiyorum.
      Mısır püskülü kiraz sapı ve açlık otuna ek yada bunlardan daha sağlam neler olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: lolitakong
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÜRÜNLER:
      MASTERON ENT. TESTOSTERON ENT. SORULARIM:
      İkisini tek enjektöre çekip kas içi vurabilir miyim? Yoksa ayrı ayrı mı vursam daha iyi olur?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: lolitakong
      Selam herkese,
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron enanthate Masteron İle yağ yakmak için küre gireceğim lakin masteronun kaç mg kullanmam gerektiğini bilmiyorum 250 mg testoya 200 mg masteron yeterli olur mu  veyahut nasıl bir planlama olmalı definasyon olduğu için kürü kısa tutucam. ilk defa kullanacağım masteronu enjeksiyon sıklığı hakkında 3 günde 1 yeterli olur mu 100 100 mg seklinde gibi.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.