Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BySamifaki

Kür planlama ile ilgili ileri düzey bilgiler için kaynaklar nelerdir?

Önerilen İletiler

BySamifaki    2

Merhabalar,

Kür planlama, İlaçlar , kombinasyonlar, kür içi kan tahlili değerleri, PCT süreci  yani tüm kür süreci ile ilgili şeyleri öğrenmek istiyorum lakin internette bulabildiğim kaynaklar çok sınırlı sizlerin önerebileceği ve bu işte kendimi geliştirebileceğim kaynaklar var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    813
BySamifaki, 24 dakika önce yazdı:

Merhabalar,

Kür planlama, İlaçlar , kombinasyonlar, kür içi kan tahlili değerleri, PCT süreci  yani tüm kür süreci ile ilgili şeyleri öğrenmek istiyorum lakin internette bulabildiğim kaynaklar çok sınırlı sizlerin önerebileceği ve bu işte kendimi geliştirebileceğim kaynaklar var mı ?

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

Bu kategoride olanları oku sana yetecek bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BySamifaki    2

Dediğinize baktım ama hala cevaplarımı alamadım gerek dozlar mg lar vb tamamen ezbere bilgiler var ezbere olmasa bile işin bilimsel temeli, hangi nabıza göre hangi şerbet olduğunu göremedim. Ülkece birşey bilenler nedense bilgilerini tam olarak paylaşmak istemiyor üstten üstten veriyor artık işlerini ellerinden almasınlar diyemi onuda anlamadım. Bu yazıyı benim gibi kaynak arayışında olanlar için yazıyorum ANABOLICS 11th Edition : William Llewellyn diye bir kitap buldum içinde örneklerle beraber iyi sağlam bilgiler var benim gibi sizde yararlanabilirsiniz. Pdf ini biraz araştırmayla bulabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    202

10 15 yıllık forum datası sorularına cevap vermiyorsa ukalalık yapacağına sen başka kaynaklar ara kardeşim kendine milyontane konu var hadi geçtim sen adam gibi ne aradığını tam parça parça ayır  3 5 genel başlık yazıp geçeceğine burada her gün onlarca konu soru sorun cevap buluyor. 

EDIT ÜŞENMEDİM BAKTIM :D Toplam Konu    17.434  Toplam İleti    166.234 var adam 17k konu içinde cevap bulamadım diyor :D 

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    20

Dozajlar, ilaçlar, PCT süreci vb. herkese göre farklılık gösterir zaten. Sen nasıl bir bilgi bekliyorsun onu anlamadım? Konu aç, hedefini, bilgilerini, formunu paylaş burada bilgisi olan herkes karşılıksız sana öneri verir zaten, o önerilerden yola çıkarak kendine bir yol oluşturabilirsin. Bulduğun kitabı anlaman için temel olarak anabolikler hakkında bilgin olması gerekiyor yoksa anlayamazsın zaten.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BySamifaki    2
onlytrenbolone, Şimdi yazdı:

10 15 yıllık forum datası sorularına cevap vermiyorsa ukalalık yapacağına sen başka kaynaklar ara kardeşim kendine milyontane konu var hadi geçtim sen adam gibi ne aradığını tam parça parça ayır  3 5 genel başlık yazıp geçeceğine burada her gün onlarca konu soru sorun cevap buluyor. 

Zaten gördüğün gibi başka kaynaklar aradım ve diğer insanlarında işine yarayacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim. Doğru, insanlar sorunlarına cevap buluyor burada ama bence balık vermektense insanlara balık tutmayı öğretmelisiniz. Ayrıca yukarıda değimi de kanıtlamış oldum bak sende ne kadar ofansif bir yaklaşım yaptın belkide senin tabirinle 10yıllık datada istediğimi bulamadım yada denk gelmedim belki görmedim ama sen gelip beni ukalalıkla suçluyorsun bence kendimizi bu kadar üst görmemeliyiz sonuçta hepimiz bir şeyler öğrenmek için buradayız.

• Kaka 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.030
BySamifaki, 4 saat önce yazdı:

Zaten gördüğün gibi başka kaynaklar aradım ve diğer insanlarında işine yarayacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim. Doğru, insanlar sorunlarına cevap buluyor burada ama bence balık vermektense insanlara balık tutmayı öğretmelisiniz. Ayrıca yukarıda değimi de kanıtlamış oldum bak sende ne kadar ofansif bir yaklaşım yaptın belkide senin tabirinle 10yıllık datada istediğimi bulamadım yada denk gelmedim belki görmedim ama sen gelip beni ukalalıkla suçluyorsun bence kendimizi bu kadar üst görmemeliyiz sonuçta hepimiz bir şeyler öğrenmek için buradayız.

Kimse seni mutlu etmek zorunda değil. Gelir sorunu sorar konu açarsın cevap alırsan alırsın almazsan başka kaynaklar ararsın. Çok özel ilgi sevdalısıysan git bir balıkçıya parasını öde sana balık nasıl tutulur avlanır birebir öğretsin. Burada gönüllülük esasına dayalı yıllardır tertip olunan bir düzen var işine geliyorsa hoşgeldin.

• ahahaha 1
  • Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
BySamifaki, 5 dakika önce yazdı:

aradığın bilgiyi çözemedim ben açıkcası, googlea bi soru sorup sonuna peptidturkiye eklediğin zaman genellikle ilgili konu en üstte çıkıyor. bulamasan bile kendin bi sorununu yazarsın çözümü sana ulaştırılır o konuda artık bilgili bir insan olup sende çevrendekilere tavsiye verirsin. daha nasıl balık tutmak öğretilebilir ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    718
gönderildi (düzenlendi)

O yazdığın şeyleri bulamadıysan ya okuma yazman yok yada bu iş sana göre değil bi ton şey var oturup insanlar aynı şeyi tekrar tekrar yazsın mı elinden tutup kan testinede gidelim istersen. bu iş araştırmadan yapılcak bir şey değil kimse sana ders anlatır gibi anlatamaz o kadar şeyi internette bilgi bulamadım diyosun öğrenenler nerden öğrendi madem bir sürü konu var kürde dikkat etmem gereken şeyler neler diye başlıklı konular var hangi değerlere baktırmam lazım vs diye hazıra konmaktan başka bir şey değil büyük ihtimalle bu konuyu açıp 1 hafta sonra küre giriceksin ondan araştırmakla uğraşmiyim millet direk yazsın kafasındasın.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    25

kendini geliştirmenin tek yolu okumak değil kür olayı söz konusu olunca. celal şengör dışında kimse herşeyi okuyarak bilemez.hayatsız adam kütüphanesinde okuyup duruyor. oda herşeyi doğru bilemiyor zaten.

önce kendi üzerinde düşük doz denemeye başla basit tarifleri. yok ben bu işi yapıcam antrenör olucam diyorsan ki ben öyle sezdim. kobay müşteriler bul dene üzerlerinde. nazilerde öyle geliştirdi ilaç sanayisini.  denemeden yapmadan bilinecek birşey değil. her kür her insanda aynı tepkiyi vermiyor bu yüzden bir sürü soru bir sürü cevap var forumda. bir sorun çıkıyor 500 kişi hayatında yaşamamış duymamış o sorunu yaşayan 4 5 kişi çare buluyor. buradaki en uzman adam bile bu şekilde haberdar oluyordur o sorundan yaşadıkça öğreniyor işte. bu acele niye?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.