Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fenforall

Kür sonrası olası hasarların önüne nasıl geçebiliriz?

Önerilen İletiler

Fenforall    8

Arkadaşlar merhaba,

Hepimiz biliyoruz ki kür süresinde ve sonrasında vücudumuzdaki hasar oluşabilecek durumlar meydana gelebilir ve bu durumları göz göre göre alabiliyoruz. Benim merak ettiğim kan değerleri normal olsa da organlardaki hasar ne durumda olur ? ne kadar etkiler ? bu işi yapanlar nasıl hasar almadan devam edebiliyor veya hasarı minimize edebiliyor(Cbum mesela).

Yoksa kullanılan dönemdeki dikkat bu işi uzun yapmanın sırrı mı?

Bu konudaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    632

hasar olursa değer normale dönmez zaten senin hasar almadan önce kan testine göre dinlenmeye geçmen gerekiyorsa geçiceksen ha tabiki vücudu yoruyor dinlene dinlene yapman lazım koruyucu vitaminlerini düzgün kullanıcaksın işi öğrenmeden yüksek dozlara çıkmıcaksın yada nor19 grubuna filan bulaşmıcaksın. Sen daha östrojen prolaktini kontrol etmeyi bilmeden pct yapmayı bilmeden deca filan kullanırsan libido sorunuda yaşarsın her türlü sorunu yaşarsın bilmiyorsan bilene danışcaksın yada kendin öğreniceksen ona göre başlarda seni zorlamayan yan etkisi düşük ilaçlarla ilerliceksin.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    8
ardas, 6 dakika önce yazdı:

hasar olursa değer normale dönmez zaten senin hasar almadan önce kan testine göre dinlenmeye geçmen gerekiyorsa geçiceksen ha tabiki vücudu yoruyor dinlene dinlene yapman lazım koruyucu vitaminlerini düzgün kullanıcaksın işi öğrenmeden yüksek dozlara çıkmıcaksın yada nor19 grubuna filan bulaşmıcaksın. Sen daha östrojen prolaktini kontrol etmeyi bilmeden pct yapmayı bilmeden deca filan kullanırsan libido sorunuda yaşarsın her türlü sorunu yaşarsın bilmiyorsan bilene danışcaksın yada kendin öğreniceksen ona göre başlarda seni zorlamayan yan etkisi düşük ilaçlarla ilerliceksin.

Dostum bu söylediklerin zaten olmalı. Bu dediklerin olduğu haldeki hasardan bahsediyorum ben

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    8
Fenforall, 2 dakika önce yazdı:

Dostum bu söylediklerin zaten olmalı. Bu dediklerin olduğu haldeki hasardan bahsediyorum ben

kan tahlillerin belirler eğer değerlerde sıkıntı yoksa organlarda da geçici veya kalıcı hasar olmaz. Yorulur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    632
Fenforall, 37 dakika önce yazdı:

bu dediklerim olduğunda nasıl hasar olabilir sen değerlere bakıcaksın böbrek karaciğer değerin kötüyse koruyucu filan kullanmana rağmen ilacı kesip yada dozu düşürüp eski referansa getirceksin sihirli iksir mi bekliyorsun anlamadım kan testine göre yok izliceksin yani. Haricinde nasıl bi hasar olucak vücudun diğer insanlarınli göre daha yorgun olabilir doğal olarak karaciğer böbrek daha çok çalıştıpı için kullanmıcaksın o zaman.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    223
Fenforall, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Hepimiz biliyoruz ki kür süresinde ve sonrasında vücudumuzdaki hasar oluşabilecek durumlar meydana gelebilir ve bu durumları göz göre göre alabiliyoruz. Benim merak ettiğim kan değerleri normal olsa da organlardaki hasar ne durumda olur ? ne kadar etkiler ? bu işi yapanlar nasıl hasar almadan devam edebiliyor veya hasarı minimize edebiliyor(Cbum mesela).

Yoksa kullanılan dönemdeki dikkat bu işi uzun yapmanın sırrı mı?

Bu konudaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. :)

Hasarların önüne kür sonrası geçemezsin yaşanma ihtimallerini daha başlamadan düşürerek geçebilirsin.

Tüm kan değerlerin normal olsada kür sonrası normal gözükeceği için yanıltıcı olur örnek vereyim hgb kırmızı han hücre sayın v.b gibi kan yoğunluğunu ve içeriğini etkileyen değerler var ve en basit anabolik bile ilk kan üretir vucudunda kalbin o katılaşmış kanı pompalarken daha çok kas yırtılması yaşar ve anabolik kullandığın içinde aynı hızda yeniden onarılır yani kalp kasını büyütmüş olursun bu dediğim yıllarca sürecek bir süreçle olur ama kan testin normale dönsede büyümüş kalbin seninle yaşamaya devam eder. her hayati organın kendi bölümlerinde özel olarak incelenmesi gerekir kan testi yanıltabilir.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    14
Vezuchiy, 12 dakika önce yazdı:

kalp kasını büyütmüş olursun bu dediğim yıllarca sürecek bir süreçle olur

hocam yanlışım varsa düzeltin kalp büyümesi steroid kullanımının uzun yıllar kullanımda en ileri seviye yan etkilerinden diye biliyorum. yıllarca sürecek bir süreçle olur derken bunu mu demek istediniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    223
jasyak, 3 dakika önce yazdı:

hocam yanlışım varsa düzeltin kalp büyümesi steroid kullanımının uzun yıllar kullanımda en ileri seviye yan etkilerinden diye biliyorum. yıllarca sürecek bir süreçle olur derken bunu mu demek istediniz

evet dostum geri döndüremediğimiz çok etken var ve bunlara olduktan sonra müdehale tamamen anlamsız en baştan dikkat edilmeli bu yüzden hayati organlarımızı muayene ettirmemiz lazım. böbrekte aynı şekilde iş işten geçmeden insana problemi hissetirmeyen organlardan kan testleride yanıltabiliyor ve geri dönüşü zor ve kalpten daha dayanıksız kan testi yetmeyebilir idrar testide verilmeli nefrolojiye en az 6 ayda bir gidilmeli egrf düzenli takip edilmeli özellikle diüretik ve tren tarzı ilaçlar yavaşça sömürür bu organları.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    8
Vezuchiy, 1 saat önce yazdı:

evet dostum geri döndüremediğimiz çok etken var ve bunlara olduktan sonra müdehale tamamen anlamsız en baştan dikkat edilmeli bu yüzden hayati organlarımızı muayene ettirmemiz lazım. böbrekte aynı şekilde iş işten geçmeden insana problemi hissetirmeyen organlardan kan testleride yanıltabiliyor ve geri dönüşü zor ve kalpten daha dayanıksız kan testi yetmeyebilir idrar testide verilmeli nefrolojiye en az 6 ayda bir gidilmeli egrf düzenli takip edilmeli özellikle diüretik ve tren tarzı ilaçlar yavaşça sömürür bu organları.

Tam olarak sormak istediğim buydu aslında. Kan değerlerinni normal olması o organın tam fonksiyonunu veya yaşadığı yorgunluğu göstermeyebilir diye biliyorum. Bunu merak etmiştim teşekkür ederim cevap için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    223
Fenforall, 3 dakika önce yazdı:

Tam olarak sormak istediğim buydu aslında. Kan değerlerinni normal olması o organın tam fonksiyonunu veya yaşadığı yorgunluğu göstermeyebilir diye biliyorum. Bunu merak etmiştim teşekkür ederim cevap için

Evet dostum yanıltabilir tam bir kesin önlem değildir sadece bize önden sinyaller verebilir kan testin problemli olup organın sorunsuzda olabilir bu yüzden kapsamlı tarama testi ve mr öneririm. 1 senedir karaciğer değerlerim referans üstünde doktor bunu gördü ve mr istedi yıl boyu referans üstü olmasına rağmen temiz çıktı mesela bu sana bir örnek olabilir sağlıklı günler rica ederim.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: gigabatu
      Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
      Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
    • Yazan: Revolex
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Pctye başlayacağım fakat bulunduğum bölgede hiç bir eczanede ovitrelle bulamıyorum.
      Direkt klomen de kullanmak istemiyorum.
      SORULARIM:
      Bu ovitrelle bulamama sorununu nasıl çözebilirim? Alternatifi var mıdır acaba? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: cedricmcmillan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testosteron + dianabol kürüne başladım. Bu kürde mct grupları olarak hangi koruyucuları kullanmalıyım?
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Dianabol MCT ÜRÜNLERİ:
      Magnezyum OMEGA 3 Zinc Dma Liver Bu ürünler yeterli mi başka eklemem gerekenler var mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Diablo63
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yakında 12 haftalık 250 mg Testosterone Enantat kürüne başlayacağım 12 hafta boyunca gerektiğinde armidex kullanacağım kür bitiminde de clomid ve nolvadex kullanarak bitireceğim.
      SORULARIM:
      Armidex, clomid ve nolvadexi eczaneden alabilir miyim reçetesiz verirler mi? Kür içinde haftada 500 mg hCG almak gerekir mi? Gerekirse hCGyi de eczaneden alabilir miyim? Ayrıca kür öncesi kür sırası kür sonrası için hangi testleri istemem gerekli? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Çılgıntavacı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İlk kürümde haftalık 500 testo aldım ve 15 hafta düzenli bir şekilde aldım şuan bitti aradan 2 hafta geçti ve kan verdim Mart'ta 2. Kürüme giricem şuanda ne yapmalıyım neler kullanmalıyım?

Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.