Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enes Arslan

Ghrp 6 enjeksiyonu omuzdan yapılabilir mi?

Önerilen İletiler

Enes Arslan    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ghrp 6 kullanacağım ve size bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.

SORULARIM:

1. Ghrp 6 omuzdan enjeksiyon yapılır mı?
  2. Tek seferde en fazla kaç mcg kullanmalıyım?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    714

İlacın aldığın yer veya kişinin talimatları nasıldı onun üzerinden gidelim istersen.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enes Arslan    0

Hocam o omuzdan önerdi 10 mg ilaca 3 ml su karıştırmamı ve sabah 1 ml lik enjektör ile 15/100 e kadar çekmemi söyledi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    714
Enes Arslan, 4 dakika önce yazdı:

Hocam o omuzdan önerdi 10 mg ilaca 3 ml su karıştırmamı ve sabah 1 ml lik enjektör ile 15/100 e kadar çekmemi söyledi

• Karnından deri altı al.
  • kaç mg şişe? örnek 5mg diyelim günlük 200 iyi gider.
  • 2ml de olur 3ml de olur su.

Bu konuyu oku kaça çekeceksin oradan çözersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    714
Enes Arslan, 1 dakika önce yazdı:

Hocam günlük ikiye bölerek 500 çok olur mu

Kullanabilirsin. ben min. yazdım kendim de 400 500 kullanıyorum ghrp 6 kullandığım zamanlarda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    635

ara vermeyi unutma belli bi süre sonra kortizolü arttırıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    635

30 gün kullan 10 gün ara ver. veya 20 500mcg kullancaksan 20 gün yeticek çünkü bitirince 10 gün kes geri devam et.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: deluxes
      24 yaşındayım ilk kürümü yapıyorum, şuan kürümün 16. haftasındayım ve herhangi bir sağlık problemim yok. Kan değerlerimi vb. takip ediyorum. Forumuda uzun zamandır uzaktan takip ediyordum, forumda ki bilgiler gerçekten çok yardımcı oluyor. Konu açmadan bile forumdaki bazı bilgiler ile değerlerimi referans aralığında tutabiliyorum. 
      Benim problemim enjeksiyonda, forumda kas içine yapılabilecek ne kadar iğne varsa hepsiyle denedim, neredeyse her kas grubunu denedim fakat her yaptığımda çok yoğun bir ağrı oluşuyor. Hatta acaba ben mi yanlış yapıyorum diye gidip sağlık kabininde bile yaptırdım fakat daha berbat oldu, sinire denk geldiği için 2 hafta topal gezdim, doktora vb. gittim çok şükür büyük bir sinir yaralanması yoktu.
      Fakat bu kas içi enjeksiyon artık eziyet noktasına geldi. Kürüm sorunsuz gidiyor verim alıyorum daha da uzatmayı planlıyorum fakat bu enjeksiyona çare bulamazsam bitireceğim. Rimobolan'da eklemek istedim kürüme fakat enjeksiyonda problem yaşıyorum diye ekleyemedim. Çevremde yardım aldığım tecrübeli abilerime sorduğumda, deri altına yapanlar var yapabilirsin dediler fakat forumdan da destek almak istedim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG Testosterone Enanthate (Aburaihan) SORULARIM:
      Yurt dışında deri altı testosterone enjeksiyonu çok fazla yapılıyor, yapabilir miyim? Deri altı enjeksiyon yaparsam 500 MG dozu kaça bölmeliyim? Rimobolan deri altına yapılabilir mi? Pek zannetmiyorum ama yine de sorayım dedim. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Samedbumstead
      Bacaktan enjeksiyon yapmaya ne zaman çalışsam terler boşalıyor tutturamıyorum hep omuzdan yapıyorum o da tıkandı artık eskiden tek kalçadan da yapardım dönemiyorum artık var mı öneriniz? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Lavida
      Merhabalar,
      Cuma günü shoulder press yaparken ön omzuma bir ağrı girdi press haraketine devam etmedim lateral felan yaptım onlarda vs sıkıntı yok sadece press yaparken acıyor. Cumartesi günüde normal çekiş idmanımı yapıp pazar günü dinlendim pazartesi günü çok hafif ağrıyordu o yüzden itiş antrenmanımda denemek istedim dumbell bench press yaparken yine ağrı girdi o yüzden devam etmedim normal fly vs yapıp antrenmanı bitirdim galiba dinlenmek gerekiyor. @Diver @rastlantisal @GHOST @metinav
      Bu süreçte dinlenme dışında önerebileceğiniz başka şeyler var mı?
      NOT:
      Herhangi bir hareket kısıtlılığı veya hareket ettirirken ağrı yok. 
    • Yazan: cbenn
      Kullandığınız etkili marka ghrp-6 var mı? Deli gibi iştah açacak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.