-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ghrp 6 enjeksiyonu omuzdan yapılabilir mi?
Oluşturan:
Enes Arslan, in GHRP 6 & GHRP 2
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: deluxes
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
24 yaşındayım ilk kürümü yapıyorum, şuan kürümün 16. haftasındayım ve herhangi bir sağlık problemim yok. Kan değerlerimi vb. takip ediyorum. Forumuda uzun zamandır uzaktan takip ediyordum, forumda ki bilgiler gerçekten çok yardımcı oluyor. Konu açmadan bile forumdaki bazı bilgiler ile değerlerimi referans aralığında tutabiliyorum.
Benim problemim enjeksiyonda, forumda kas içine yapılabilecek ne kadar iğne varsa hepsiyle denedim, neredeyse her kas grubunu denedim fakat her yaptığımda çok yoğun bir ağrı oluşuyor. Hatta acaba ben mi yanlış yapıyorum diye gidip sağlık kabininde bile yaptırdım fakat daha berbat oldu, sinire denk geldiği için 2 hafta topal gezdim, doktora vb. gittim çok şükür büyük bir sinir yaralanması yoktu.
Fakat bu kas içi enjeksiyon artık eziyet noktasına geldi. Kürüm sorunsuz gidiyor verim alıyorum daha da uzatmayı planlıyorum fakat bu enjeksiyona çare bulamazsam bitireceğim. Rimobolan'da eklemek istedim kürüme fakat enjeksiyonda problem yaşıyorum diye ekleyemedim. Çevremde yardım aldığım tecrübeli abilerime sorduğumda, deri altına yapanlar var yapabilirsin dediler fakat forumdan da destek almak istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 MG Testosterone Enanthate (Aburaihan) SORULARIM:
Yurt dışında deri altı testosterone enjeksiyonu çok fazla yapılıyor, yapabilir miyim? Deri altı enjeksiyon yaparsam 500 MG dozu kaça bölmeliyim? Rimobolan deri altına yapılabilir mi? Pek zannetmiyorum ama yine de sorayım dedim. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Samedbumstead
Bacaktan enjeksiyon yapmaya ne zaman çalışsam terler boşalıyor tutturamıyorum hep omuzdan yapıyorum o da tıkandı artık eskiden tek kalçadan da yapardım dönemiyorum artık var mı öneriniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Lavida
Merhabalar,
Cuma günü shoulder press yaparken ön omzuma bir ağrı girdi press haraketine devam etmedim lateral felan yaptım onlarda vs sıkıntı yok sadece press yaparken acıyor. Cumartesi günüde normal çekiş idmanımı yapıp pazar günü dinlendim pazartesi günü çok hafif ağrıyordu o yüzden itiş antrenmanımda denemek istedim dumbell bench press yaparken yine ağrı girdi o yüzden devam etmedim normal fly vs yapıp antrenmanı bitirdim galiba dinlenmek gerekiyor. @Diver @rastlantisal @GHOST @metinav
Bu süreçte dinlenme dışında önerebileceğiniz başka şeyler var mı?
NOT:
Herhangi bir hareket kısıtlılığı veya hareket ettirirken ağrı yok.
-
Yazan: cbenn
Kullandığınız etkili marka ghrp-6 var mı? Deli gibi iştah açacak.
-