Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

parfait16    40
polatpr, 2 saat önce yazdı:

Hocam beslenmede sorun yok ama bu süreçte daha 7.hatada olmana rağmen jino oluyorum ilk drfa bu kadar büyüdü göğüs uçlarım sürekşi yanma kaşınto hassasiyet var

O zaman E2 ye müdahale edebilirsin ki haftalık 4 arimidex baya iddialı aslında E2 düşmüyorsa arimidex sende yaramıyor olabilir. Femara kullanabilirsin yalnız çok güçlü ilaçtır direkt E2'ni sıfırlar yarım bile benim E2'mi sıfırlıyor direkt. Çeyrek içerek tahlil verebilirsin duruma göre ayarlarsın dozunu femera arimidex ilerlersin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    650
Melihcdmr, 12 saat önce yazdı:

Sp labs primo alınırmı hocam siteden orjinalliğine bakabilirsin demişti satıcı zphc sp spectrum canada arasında kaldım

primo konusunda hiç bir markaya güvenmiyorum ben, o konuda sana tavsiye veremeyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Fuhrer, 11/28/2025 - 13:32 yazdı:

eski seri, rengi kapalıysa uzak dur, sarı ve açık renkli bulursan kaçırma al

Yeni seri ampül formunda dedi 1 tane de flakon formu kaldı dedi. Yeni seride ampül var mı bir bilgin varmıdır? Daha önce dhb almıştım bilinen bi ifbb pro zphcleri orijinal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    203
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Yeni seri ampül formunda dedi 1 tane de flakon formu kaldı dedi. Yeni seride ampül var mı bir bilgin varmıdır? Daha önce dhb almıştım bilinen bi ifbb pro zphcleri orijinal.

Zphc hem ampul hem flakon üretiyor tren acede  100mg/ml 1mp ampuller de var 75mg/ml 2ml büyük ampüller de var 10ml, 30ml flakonlar da var yani zphc de çok çeşit var orjinalse elindeki ürün hangisi olduğunun pek önemi yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
berkay16, 13 saat önce yazdı:

Zphc hem ampul hem flakon üretiyor tren acede  100mg/ml 1mp ampuller de var 75mg/ml 2ml büyük ampüller de var 10ml, 30ml flakonlar da var yani zphc de çok çeşit var orjinalse elindeki ürün hangisi olduğunun pek önemi yok

Orijinal zphc tren e kullanmasına rağmen etki almayan arkadaşlar vardı @SERKOabide alamamıştı sanki o yüzden sordum noxy kullandım hep ama şuan tuzlu geliyor biraz bana.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Arkadaşlar zphcnin bu ürününü kullanıp memnun olan var mı 40 dolar fiyatı var

İçindekileri tek tek satın alsak daha pahalı tutuyor

images.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750

İçindeki yohimbine miktarı 5mg değil de 10 mg olsaymış tadından yenmezmiş, belki ben de cut sürecinin sonunda alır denerim @m41a4

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
martineden    0

Fotoğrafını eklediğim retaya iyi sayılabilecek fiyattan erişimim var daha önce kullanıp verim almış olan var mıdır.

IMG_1952.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Classemre    0

Zphc marka tren acetat kullanmayı düşünüyorum treni dolu mu ? Daha iyi alternatif marka varmı test enanthat masteron ve tren acetat kullanacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    22
martineden, 20.02.2026 - 23:39 yazdı:

Fotoğrafını eklediğim retaya iyi sayılabilecek fiyattan erişimim var daha önce kullanıp verim almış olan var mıdır.

Ne kadar fiyat aldınız hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebof83    2
m41a4, 10.02.2026 - 23:43 yazdı:

Arkadaşlar zphcnin bu ürününü kullanıp memnun olan var mı 40 dolar fiyatı var

İçindekileri tek tek satın alsak daha pahalı tutuyor

Kalbi zorlayabilir dikkat et, kullanmadan önce bi Kardiyolojiye görün kontrollerini yap. Nabız ölçerde al kullanmadan önce ve kullandıktan sonra dinlenik bir şekilde kontrol et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
martineden    0
polatpr, 25.02.2026 - 09:21 yazdı:

Ne kadar fiyat aldınız hocam?

iki farklı satıcıdan 13 ve 17 fiyatlarını aldım 60 mg için ama kutu üzeri yazıları farklı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    22
martineden, 2 dakika önce yazdı:

iki farklı satıcıdan 13 ve 17 fiyatlarını aldım 60 mg için ama kutu üzeri yazıları farklı 

13 çok iyi fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
gönderildi (düzenlendi)
martineden, 2 saat önce yazdı:

Ben 350 dolara aldım

tarihinde m41a4 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    1

arkadaşlar selam orjinal zphc nin 30ml testosu hakkında yabancı bir forumda uzak dur underdose gibi yorumlar vardı.100 dolar erişimim var, başka bi satıcı 10ml 60dolar a satıyor. kararsız kaldım hangisini alsam diye,  zphc almak istiyorum çünkü daha önce memnun kaldım.bilindik iki marka bende çok fena ödem yaptı. bide hergün enjeksiyon yaptığım için 30ml lik flakonun sterilliği kaybolabilirmi diye düşündüm.30ml zphc testosu kullanan yada bilgisi olan varmıdır?

alternatif humax ve nessie var uyguna.ama onlarında bende ödem yapma ihtimali yüksek. yüksek solvent var içinde diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
omer34, Bir saat önce yazdı:

arkadaşlar selam orjinal zphc nin 30ml testosu hakkında yabancı bir forumda uzak dur underdose gibi yorumlar vardı.100 dolar erişimim var, başka bi satıcı 10ml 60dolar a satıyor. kararsız kaldım hangisini alsam diye,  zphc almak istiyorum çünkü daha önce memnun kaldım.bilindik iki marka bende çok fena ödem yaptı. bide hergün enjeksiyon yaptığım için 30ml lik flakonun sterilliği kaybolabilirmi diye düşündüm.30ml zphc testosu kullanan yada bilgisi olan varmıdır?

alternatif humax ve nessie var uyguna.ama onlarında bende ödem yapma ihtimali yüksek. yüksek solvent var içinde diye biliyorum.

kankam  30mllik al keyfine bak 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat    1
omer34, 18 saat önce yazdı:

Dostum ben kullanıyorum. pazartesi 0.75ml + perşembe 0.75ml vuruyorum. Haftalık 375mg'a tekabül ediyor. pazartesi enjeksiyon oldum ve perşembe enjeksiyon sabahı kan verdim yani dipten ölçüm aşağıdadır. E2'yi de o değerde görünce hemen arimidexe başladım. enjeksiyon günleri 0.5mg yarım tablet arimidex alıyorum.

image.thumb.png.fbdf0f85d01fd79378f82d486b78ee03.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat, 01.03.2026 - 13:31 yazdı:

Dostum ben kullanıyorum. pazartesi 0.75ml + perşembe 0.75ml vuruyorum. Haftalık 375mg'a tekabül ediyor. pazartesi enjeksiyon oldum ve perşembe enjeksiyon sabahı kan verdim yani dipten ölçüm aşağıdadır. E2'yi de o değerde görünce hemen arimidexe başladım. enjeksiyon günleri 0.5mg yarım tablet arimidex alıyorum.

Dostum sen testosterone enanthate 30ml mi kullanıyorsun yoksa propiyonat mı ben enanthate kullanıyorum kan vericem de bence underdose falan değil gibi his olarak merak ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
Wassat, 01.03.2026 - 13:31 yazdı:

kan testini hangi hastanede ne kadar fiyata veriyorsun dostum bende esk deyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    4
Burakozkarsli, 10 saat önce yazdı:

Dostum sen testosterone enanthate 30ml mi kullanıyorsun yoksa propiyonat mı ben enanthate kullanıyorum kan vericem de bence underdose falan değil gibi his olarak merak ettim.

Ben testosteron enanthate kullanıyorum 30ml büyük şişe

enesylmas, 3 saat önce yazdı:

kan testini hangi hastanede ne kadar fiyata veriyorsun dostum bende esk deyim

Özel tıbbi laboratuvar var simge, Acıbadem hastanesine yakın fiyatlar hormon başı 500 gibi bişey değişiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
Wassat26, 25 dakika önce yazdı:

Ben testosteron enanthate kullanıyorum 30ml büyük şişe

testoyu haftalık kaç mg alıyorsun kaça bölüyorsun enjeksiyonu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    4
enesylmas, 2 saat önce yazdı:

testoyu haftalık kaç mg alıyorsun kaça bölüyorsun enjeksiyonu

Haftalık 375mg alıyorum:

• Pazartesi 0.75ml (187.5mg)
  • Perşembe 0.75ml (187.5mg)

E2 91 çıktığı için 10. haftada Arimidex başladım. Enjeksiyon günleri yarım (0.5mg) Arimidex alıyorum haftalık 1mg.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Revengew
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba Abilerim Kardeşlerim 
      Yepyeni bir kürle daha burak hocamla planlarımız üzerine gerekli konuşmayla kararımı verdim burdan tekrar ona teşekkür ediyorum 
      Daha önce kür sonlarımı çoğunuz biliyorsunuz pctde biraz su topladim ve yağlandım ama gariptir hacim arttirdim baya birazdan yeni evliliğin verdiği diyet kacamaklarindan  
      Boy 172
      kilo 92-94 arası oynamakta 
      Kürüm 10ay boyunca :
      Tren+Testo olarak devam edecek
      Guncel formum
      @metinav @rastlantisal @Semih Erarslan @otopsicikedi @Vural2

Görüş Önerileriniz Önemli Teşekkürler 🙏🏼 
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.