Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anabolik.adam

Winstrol yağ yakar mı?

Önerilen İletiler

Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    794

yağ oranın yüksekse winstrolün adeleye verdiği sertliği ve detayı görmen zor olur ondan yağ oranın belli bir seviyenin altındaysa eklemen daha mantıklı olur onun yerine anavar ekleyebilirsin yağ oranın yüksekse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Peki @Diver hocam winstrol sadece su mu atar başka yararı var mı ? Güç artışı vs yapıyor mu yada diğer kullanılan ilaçların gücünü arttırdığı söyleniyor bu doğru mu bilgin var mı bu konuyla ilgili 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    794
anabolik.adam, 55 dakika önce yazdı:

Peki @Diver hocam winstrol sadece su mu atar başka yararı var mı ? Güç artışı vs yapıyor mu yada diğer kullanılan ilaçların gücünü arttırdığı söyleniyor bu doğru mu bilgin var mı bu konuyla ilgili 

doğru ciddi pump veriyor adeleye ve sertlik pump olduğunda derin yırtılcakmış gibi oluyor güzel güçte veriyor yağ da yakar ama beslenme vb diğer ilaçlarla desteklemen lazım test prop masteron winstrol misal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
anabolik.adam, 56 dakika önce yazdı:

Dostum Winstrol yağ yakmaz... en önemli etkisi çok sert diyette kas kaybını min tutar çok güzel su atar hatta eklemlerdende atıp hayatı zindan ettiğini gördüm. Dolaylı yoldan yağ yakar(kalori açığı) direk yağ yakmaz. %10dan düşük yağ oranlarında kullanılması mantıklıdır. Winstrolu yarışmaya 4,6 hafta kala kullanılması lazım çok toksiktir zevk için kullanılmasını kesinlikle önermiyorum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    794
Diver, 10 dakika önce yazdı:

Dostum Winstrol yağ yakmaz... en önemli etkisi çok sert diyette kas kaybını min tutar çok güzel su atar hatta eklemlerdende atıp hayatı zindan ettiğini gördüm. Dolaylı yoldan yağ yakar(kalori açığı) direk yağ yakmaz. %10dan düşük yağ oranlarında kullanılması mantıklıdır. Winstrolu yarışmaya 4,6 hafta kala kullanılması lazım çok toksiktir zevk için kullanılmasını kesinlikle önermiyorum.

salonda 20 yağ oranındaki bi arkadaşa vermişler bişi demedim su olsa gene neyse löp yağ var ne hissediceksinde kullancaksın adele bile gözükmüyor zaten. Bende genelde definasyon kürünün son ayına ekliyorum. Bence rötüş için kullanılır etkilerinin çoğu illüzyon gibi çünkü kestiğinde eser kalmıyo zaten.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
ardas, 1 dakika önce yazdı:

salonda 20 yağ oranındaki bi arkadaşa vermişler bişi demedim su olsa gene neyse löp yağ var ne hissediceksinde kullancaksın adele bile gözükmüyor zaten. Bende genelde definasyon kürünün son ayına ekliyorum.

Tercih meselesi dostum. Yarışma öncesi bende kullanmayı düşünüyorum ama enjektable versiyonunu. Yağ yakar diye pazarlıyorlar ona üzülüyorum. Ne kadar definasyona girecek varsa reçete hazır wins mast tren(aynı hataya bende düştüm zamanında) 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 saat önce yazdı:

güç artışı vs doğru mu peki hocam bide 4-6 hafta kullanılır demişsin ara verince tekrar ne kadar süre sonra kullanılabilir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
anabolik.adam, 4 saat önce yazdı:

güç artışı vs doğru mu peki hocam bide 4-6 hafta kullanılır demişsin ara verince tekrar ne kadar süre sonra kullanılabilir ?

Öyle aman aman güç artışı olmaz yine kişiye bağlı. Karaciğer değerleri düzelince tekrar kullanabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    794

ben 30mg kullanıyordum kullanırsam ona rağmen çok yoruyodu .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 8 saat önce yazdı:

zevk için herhangi bişey kullanmayacağım only testo e gitsem bile düzgün bir diyet ile yağ oranını düşürebilir miyim ?(Oral steroidlere gerek varmı illaki kickstart vesaire verme durumu kişiden kişiye değişiyor mu)

tarihinde cedricmcmillan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
cedricmcmillan, 19 dakika önce yazdı:

zevk için herhangi bişey kullanmayacağım only testo e gitsem bile düzgün bir diyet ile yağ oranını düşürebilir miyim ?(Oral steroidlere gerek varmı illaki kickstart vesaire verme durumu kişiden kişiye değişiyor mu)

Yağ oranını düşürmek için testoya da ihtiyacın yok dostum. Güzel bir diyet ve kardiyo ile yağ oranını düşürebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 10 dakika önce yazdı:

Yağ oranını düşürmek için testoya da ihtiyacın yok dostum. Güzel bir diyet ve kardiyo ile yağ oranını düşürebilirsin.

kürüm bitti güzel bir süreçti bazı şeyleri tecrübe etsek bile bundan sonra normal devam etmeyi düşünüyorum.Formumda bir sorun yok o zaman kür sonrası pct konusuna inşallah 2 3 haftaya kan değerlerimi paylaşırım.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 5 saat önce yazdı:

Öyle aman aman güç artışı olmaz yine kişiye bağlı. Karaciğer değerleri düzelince tekrar kullanabilir.

anladım teşekkür ederim

ardas, 3 saat önce yazdı:

ben 30mg kullanıyordum kullanırsam ona rağmen çok yoruyodu .

30 mg bence düşük bi dozaj değil ya benim yağ oranım düşük karın kaslarımın 4 tanesi net gözüküyo sadece yemeği çok abartınca sulandığımda kapanıyo biraz ama 20-30 mg wins kullanınca çok fark yaratıyor. ama sanırım gerçekci sonuçlar için 50 mg kullanılmalı demi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    794
anabolik.adam, 11 dakika önce yazdı:

anladım teşekkür ederim

30 mg bence düşük bi dozaj değil ya benim yağ oranım düşük karın kaslarımın 4 tanesi net gözüküyo sadece yemeği çok abartınca sulandığımda kapanıyo biraz ama 20-30 mg wins kullanınca çok fark yaratıyor. ama sanırım gerçekci sonuçlar için 50 mg kullanılmalı demi ?

bana 30mg yetiyor istediğim etkiyi alıyorum ama yarışmacılar yada sosyal medyadaki içerik üreten kişiler filan 40-50mg kullanıyor kısa süre kullanıcaksan definasyonun sonlarında 40-50 mg kullanabilirsin artık en son formu görmek için ama onun dışında 30mg kullansan da şey diceğini sanmam bu doz düşük geldi az etki aldım demezsin anavar gibi değil çünkü anavar bana göre öyle 40mg altı mantıksız geliyor ama winstrol de 30 da yeterli. Her bünyeye göre değişir tabi benim vücudumu çok yorduğu için o doza çıkmıyorum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 25 dakika önce yazdı:

bana 30mg yetiyor istediğim etkiyi alıyorum ama yarışmacılar yada sosyal medyadaki içerik üreten kişiler filan 40-50mg kullanıyor kısa süre kullanıcaksan definasyonun sonlarında 40-50 mg kullanabilirsin artık en son formu görmek için ama onun dışında 30mg kullansan da şey diceğini sanmam bu doz düşük geldi az etki aldım demezsin anavar gibi değil çünkü anavar bana göre öyle 40mg altı mantıksız geliyor ama winstrol de 30 da yeterli. Her bünyeye göre değişir tabi benim vücudumu çok yorduğu için o doza çıkmıyorum.

haklısın valla akıllı gitmek lazım . anavar orjinal kullanmıştım inanılmazdı ya hiçbir ilaçtan ben o kadar pump almadım doluluk hissi acayipti 50 mg kullanmıştım . merdiven altı anavarlar çalışmıyor zaten (güvenilir satıcılar hariç) wins ise geçen sefer deneyimlediğimde dip bi forma sokmuştu beni bacaklarımda görmediğim damarlar çıkmıştı. kramplar dayanılmaz oluyordu

şöyle bir plan yapmak istiyorum aslında (kür geçmişim 6 yıl civarı)
1-10 hafta testo e . + tren e. + masteron e. + wins (1-5 hafta)
10-14 hafta only testo (kan tahlillerine göre süreç uzayabilir)
14-30 hafta testo e + boldenon (kürün sonlarına doğru yine wins olabilir veya masteron)

devamında ise yine düşük dozja testo ile devam etmek istiyorum

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.