Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AnarchyZone

Glin pharma hk.

Önerilen İletiler

AnarchyZone    20

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

ANEKTODLAR:

• Yaklaşık 3 aydır kürdeyim.
  • Overdose isimli markayı kullanıyorum ve çok memnunum aslında.
  • 0 ödem ve aldığım verim de çok iyiydi.

Güncel kür içinde verim aldığımız markayı değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ürünleri aldığım abim bu ürün çok sağlam Güney Kore'den geldiğini ve denemem gerektiğini söyledi. Ürünleri kullandıktan 1 ay sonra güncel olarak test verir sonuçları burada herkes bilgilenmiş olur. Gören, duyan var ise paylaşım yaparsa sevinirim.

Teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :)

6761d73578829_WhatsAppGrsel2024-12-17saat22_52.18_acd14401.thumb.jpg.fb1e68f5e51f240789b083098c6014af.jpg 6761d734f0d33_WhatsAppGrsel2024-12-17saat22_52.17_d1552bee.thumb.jpg.b4cbee98b9e6fd767f2473e0a9490d73.jpg 6761d7347c637_WhatsAppGrsel2024-12-17saat22_52.17_26b9dd89.thumb.jpg.3d6eecd61edbab81e63331f9a95da59e.jpg 6761d733edfb8_WhatsAppGrsel2024-12-17saat22_52.04_2a283ffd.thumb.jpg.28cfc245e15de1540698c366b77112aa.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    65

bu nedir be? Biz alıştık çekmece çikolatası kutusunda  ürünlere, güzel paketlemeyi her zaman takdir etmişimdir.

Bir ürünün kalitesini paketlemesi belli eder, çoğu üründe bu böyledir.

• Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    693
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

bu nedir be? Biz alıştık çekmece çikolatası kutusunda  ürünlere, güzel paketlemeyi her zaman takdir etmişimdir.

Bir ürünün kalitesini paketlemesi belli eder, çoğu üründe bu böyledir.

Çirkin kadın makyaj yapar güzel kadının makyaja ihtiyacı yoktur.

Türk kafasından çıkalım :) Pahalıysa iyidir paket güzelse içerik şahanedir gibi. :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    65
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Çirkin kadın makyaj yapar güzel kadının makyaja ihtiyacı yoktur.

Türk kafasından çıkalım :) Pahalıysa iyidir paket güzelse içerik şahanedir gibi. :)

Türk kafası değil bro bu, dünya çapında kaliteli markalara baktığımız zaman kaliteli bir paketleme yapar. Bunu sadece biz düşünmüyoruz, pahalıysa iyidir diye bir kafada da değilim zaten. ZPHC paketlemesini çok beğeniyorum, gerek paketlemesi olsun gerek ambalajı gerek kutusu bana göre en iyi 3'e girebilir. Ancak Türk üretim ürünlere baktığımızda bim ambalajlı bir ürünün bana kaliteli olduğunu söyleyemezsin. Fakat istisnalar var, genel itibariyle böyle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20

Valla paketleme aşırı hoşuma gitti :) Ne kadar yurtdışıdır bilmiyorum fiyatları da uygun gibiydi testosunu 1000 bandında aldım. Sitesi daha yapım aşamasındaymış öyle söylediler :D Yerliden de memnundum ama denemek istedim. Yerliyse de üzerinde güzel çalışmışlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

Türk kafası değil bro bu, dünya çapında kaliteli markalara baktığımız zaman kaliteli bir paketleme yapar. Bunu sadece biz düşünmüyoruz, pahalıysa iyidir diye bir kafada da değilim zaten. ZPHC paketlemesini çok beğeniyorum, gerek paketlemesi olsun gerek ambalajı gerek kutusu bana göre en iyi 3'e girebilir. Ancak Türk üretim ürünlere baktığımızda bim ambalajlı bir ürünün bana kaliteli olduğunu söyleyemezsin. Fakat istisnalar var, genel itibariyle böyle.

yeni bi marka mı çıkmış pmc mi ne adamlar a4 ten çıkarıp basmış bildiğin bide fransa üretimi mi hollanda üretimi mi ne diyolar. Bence çakma yada boş ürün satsalar kutuya bu kadar uğraşmazlar alan her türlü alır çünkü.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
ardas, 31 dakika önce yazdı:

yeni bi marka mı çıkmış pmc mi ne adamlar a4 ten çıkarıp basmış bildiğin bide fransa üretimi mi hollanda üretimi mi ne diyolar. Bence çakma yada boş ürün satsalar kutuya bu kadar uğraşmazlar alan her türlü alır çünkü.

Hollanda diyorlar hocam. Sosyal medyadan biri ısrarla bana pazarlamaya çalıştı da almadım. Çok Türk işi geldi. Bu marka da Güney Kore'de yeni çıkış yapmış sanırım. Kaliteli gibi gözüküyor bakalım deneyip göreceğiz. Ama kutu, baskı falan bu markanın kaliteli gözüküyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    245

Valla kutuya falan mesai harcamışlar gerçekten iyi duruyor. Ama ilaç ilaçtır eğer doluysa isimsiz bi flakonda olması veya böyle bi kutuda olması fark etmez. Steril ve sağlam olsun yeter. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    838

canada peptid in ürün kutu ve flakonları gördüm dedim bitsin saklarım ben bunları atmam o derece kalliteli yapmışlar keza la pharma da öyleydi bu markada güzel kutu yapmış birde uzakdoğu muhtemelen dolu içeriktir al kullan dostum bu over da herkez övdü kullanan çok kişi de memnun tanık oldum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

canada peptid in ürün kutu ve flakonları gördüm dedim bitsin saklarım ben bunları atmam o derece kalliteli yapmışlar keza la pharma da öyleydi bu markada güzel kutu yapmış birde uzakdoğu muhtemelen dolu içeriktir al kullan dostum bu over da herkez övdü kullanan çok kişi de memnun tanık oldum

Valla Over'larım bitti abi. Tedarik ettiğim abim insanlar ithal istiyor diye bunları getirdim sağlam dolu ürünler dedi. Aldım direk fiyat farkı da fazla değildi. Doludur inşallah :) Ama kutuyu ben de saklarım aşırı hoşuma gitti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    838
AnarchyZone, 11 dakika önce yazdı:

Valla Over'larım bitti abi. Tedarik ettiğim abim insanlar ithal istiyor diye bunları getirdim sağlam dolu ürünler dedi. Aldım direk fiyat farkı da fazla değildi. Doludur inşallah :) Ama kutuyu ben de saklarım aşırı hoşuma gitti

over ne kullandın şimdi ne sipariş ettin orasını anlayamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
SERKO, 7 dakika önce yazdı:

over ne kullandın şimdi ne sipariş ettin orasını anlayamadım

Abi Overdose kullanıyordum 2 ay kullandım testo boldesini bitirdim. Şimdi bu attıklarımı aldım 2-3 ay da bunlardan devam edip trt geçmeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    838
AnarchyZone, 12 dakika önce yazdı:

Abi Overdose kullanıyordum 2 ay kullandım testo boldesini bitirdim. Şimdi bu attıklarımı aldım 2-3 ay da bunlardan devam edip trt geçmeyi düşünüyorum.

gelişim nasıl oldu kaç kilo aldın mesela ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
SERKO, 48 dakika önce yazdı:

gelişim nasıl oldu kaç kilo aldın mesela ?

Abi 62 başladım. Şu an 11.haftaya giricem pazartesi günü yeni markanın enjeksiyonuna başlayacağım. 74 geliyorum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    838

ektomorfsun muhtemelen 62 den 74 11 hafta ve boldenon çok çok iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

ektomorfsun muhtemelen 62 den 74 11 hafta ve boldenon çok çok iyi 

Yakın zamanda bi paylaşım yaparım abi güzel hacim kazandırdı bana umarım devam eder.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    838
AnarchyZone, 2 dakika önce yazdı:

Yakın zamanda bi paylaşım yaparım abi güzel hacim kazandırdı bana umarım devam eder.

bekliyoruz takipteyim başarılar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
SERKO, Şimdi yazdı:

bekliyoruz takipteyim başarılar 

Teşekkür ederim abi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    65
ardas, 6 saat önce yazdı:

optimum olduğu o kadar belli ki, sadece tek ekledikleri şey ampüle hollanda bayrağı renginde şerit çekmişler. Onun dışında ampüllerin koyulduğu folyo bile aynı... 

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
Samedbumstead, 2 saat önce yazdı:

Bende merak ediyorum bu markayı overdose nasıl test verdin mi sonuçlar ne durumda

Overdose kullanırken sonuçları burada paylaştım hocam bakabilirsin ürünler çalışıyordu. Hiç ödem sorunu da yaşamadım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

optimum olduğu o kadar belli ki, sadece tek ekledikleri şey ampüle hollanda bayrağı renginde şerit çekmişler. Onun dışında ampüllerin koyulduğu folyo bile aynı... 

P.m.c ye o yüzden güvenemedim. Çok Hollanda malıymış gibi gelmedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten    8

Glini, overdose(yarışmacı serisi), magnus, swiss, optimum, zphc, adipo vs satan arkadaştan mı tedarik ettin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    20
Nargsten, 11 dakika önce yazdı:

Glini, overdose(yarışmacı serisi), magnus, swiss, optimum, zphc, adipo vs satan arkadaştan mı tedarik ettin ?

Evet hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.