Herkese merhaba öncelikle, Baştan anlatmak gerekirse tüm detaylarıyla her şeyi kendim planladım. Bu konuda eksiklerim ve yanlışlarım olabilir. Hata veya eksik gören değerli arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim. @rastlantisal @Diver Spor geçmişime gelecek olursak amatör futbol oynadım 4-5 sene. Çapraz bağ yırtık nedeniyle bıraktım. Sonra Spor Bilimleri fakültesini bitirdim. Aktif olarak fitness ile ilgileniyorum. Geçen sene talihsiz bir sakatlık nedeniyle 3 el parmağım kırıldı. 1 sene spor yapamadım. Formum idare ederdi. 75-76 kg çıkmıştım. Sonra aradan sonra beslenmeyi de salınca 63-64lere kadar düştüm. Şimdi tekrardan 1 ay doğal olarak devam edip vücudu biraz toparlama sürecine soktum fakat yetersizmiş gibi geldi. Düzenli olarak konuyu güncel tutmaya çalışacağım bir sağlık problemi yaşamaz isem. Gelelim yaptığım kür ve detaylara. Başlangıç Kürü (20 Hafta planladım) Testo En. 500mg Bolde 400mg Elimde 100 tablet Oxan. da mevcut ama kür başlangıcına eklemek ne kadar doğru olur bilemediğim için eklemek istemedim. Kullanılacak Vitaminler Multivitamin D3 Kalsiyum, Magnezyum, Çinko Omega 3 Milk Thistle Güncel Kilo ve Boy Boy 1.68 Kg 63 Yağ Oranım %14 Güncel kan değerlerim ve güncel formum aşağıdadır.