Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

makro1178

Somon tüketimi hk.

Önerilen İletiler

makro1178    53

Merhabalar ;

Diyet sürecinde hormon muhabbetleri dolayısı ile tavuğu tamamen kestim. Bunun yerine hindiye geçiş yapmıştım. Ancak biliyorsunuz ki hindi göğüs çok yavan bir et. Bir süredir somona sarmış durumdayım. Diyette haftada 5 gün somon 2 gün hindi tüketiyorum. Bir problem yaratır mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.249
makro1178, 1 dakika önce yazdı:

Merhabalar ;

Diyet sürecinde hormon muhabbetleri dolayısı ile tavuğu tamamen kestim. Bunun yerine hindiye geçiş yapmıştım. Ancak biliyorsunuz ki hindi göğüs çok yavan bir et. Bir süredir somona sarmış durumdayım. Diyette haftada 5 gün somon 2 gün hindi tüketiyorum. Bir problem yaratır mı ?

On numara olur sıkıntı oluşturmaz. Somon daha sağlıklı 👌🏻 Ayrıca tavukta hormon olayı saçmalıktan ibaret. Antibiyotik vs gibi ilaçları fazlasıyla kullanıyorlar bu biliniyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    53
Diver, 2 dakika önce yazdı:

On numara olur sıkıntı oluşturmaz. Somon daha sağlıklı 👌🏻 Ayrıca tavukta hormon olayı saçmalıktan ibaret. Antibiyotik vs gibi ilaçları fazlasıyla kullanıyorlar bu biliniyor.

Tarım kooperatifte premium somonu keşfettikten sonra 10 gündür somona sardım. Kılçık kemik derdi yok. Füme kıvamda hazır bir somon. Zaman zaman demir döküm tavaya bazen de airfryere atıyorum pamuk gibi çıkarıyor. Hem yemesi keyifli hem diyet sürecinde keyifle tüketiyorum. Sürdürebilirlik açısından bayağı etkili şuanlık

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249
makro1178, 12 dakika önce yazdı:

Tarım kooperatifte premium somonu keşfettikten sonra 10 gündür somona sardım. Kılçık kemik derdi yok. Füme kıvamda hazır bir somon. Zaman zaman demir döküm tavaya bazen de airfryere atıyorum pamuk gibi çıkarıyor. Hem yemesi keyifli hem diyet sürecinde keyifle tüketiyorum. Sürdürebilirlik açısından bayağı etkili şuanlık

Kg Fiyatı ne kadar? Ben balığı çok seviyorum ve sık tüketiyorum hem sindirimi daha rahat hemde daha sağlıklı hissediyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    53
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

tavuk tüketimi ile hormon yükselseydi kimse enjeksiyonla uğraşmaz ilaçları içerdi

Yinede ben 21 günde bir civcivin tavuk olmasını doğal veya sağlıklı bulmuyorum.

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    53
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Kg Fiyatı ne kadar? Ben balığı çok seviyorum ve sık tüketiyorum hem sindirimi daha rahat hemde daha sağlıklı hissediyorum. 

400 gramlık paketler halinde 199 TL'den satışta.  Kilosu 500 e tekabül ediyor temizlenmiş şekilde direkt alıp pişirmeye hazır istif.Stoğa uygun şekilde paketlenmiş durumdalar. Bu yüzden 10 15 paket alıp dondurucuya stoklayabiliyorum ben.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
6arrows, 16 dakika önce yazdı:

tavuk tüketimi ile hormon yükselseydi kimse enjeksiyonla uğraşmaz ilaçları içerdi

Etkiliyor kardeşim olur mu öyle birşey, abd'de ki nerdeyse her et üreticisi tren kullanıyor hayvanlarda ve abd bu gün hormon bozukluğu fazlalığı obezite tarzı hastalıklarla uğraşıyor. ama gel gelelim tavukta olan muhabbetin o kadar da etkileyeceğini zannetmiyorum bu kadar detaylı incelerseniz konuyu o zaman denizlerede plastik atıyoruz balıkta yemeyelim ne yapalım bu tür şeylere full fokus takılmamak lazım.

Somon melatonin üretimini arttırıyor özellikle ben 2-3 tabaktan fazla yediğimde o gün bir sakinlik ve uyku hali olabiliyor buna dikkat edersen somun harika bir besin bence. yiyeceğim zaman kesinlikle antremandan sonra ki zamanları tercih ediyorum en azından rahat uyutuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    53
Vezuchiy, 4 dakika önce yazdı:

Etkiliyor kardeşim olur mu öyle birşey, abd'de ki nerdeyse her et üreticisi tren kullanıyor hayvanlarda ve abd bu gün hormon bozukluğu fazlalığı obezite tarzı hastalıklarla uğraşıyor. ama gel gelelim tavukta olan muhabbetin o kadar da etkileyeceğini zannetmiyorum bu kadar detaylı incelerseniz konuyu o zaman denizlerede plastik atıyoruz balıkta yemeyelim ne yapalım bu tür şeylere full fokus takılmamak lazım.

Somon melatonin üretimini arttırıyor özellikle ben 2-3 tabaktan fazla yediğimde o gün bir sakinlik ve uyku hali olabiliyor buna dikkat edersen somun harika bir besin bence. yiyeceğim zaman kesinlikle antremandan sonra ki zamanları tercih ediyorum en azından rahat uyutuyor.

Suanlik günde 400gr tüketiyorum. Hedef kiloma ulaşsam bile bu maks 600 olur. Şimdilik bana uyku hali yapmadı. Sanırım gramaj ideal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182
Vezuchiy, 12 dakika önce yazdı:

amerikada öyle olmasının asıl nedeni fast food kültürü. her et üreticisi tren kullanıyor diyorsun ama bb camiasında inanılmaz noktadalar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

amerikada öyle olmasının asıl nedeni fast food kültürü. her et üreticisi tren kullanıyor diyorsun ama bb camiasında inanılmaz noktadalar

evet ama bu genel yaşam kalitesi, steril ve tam dolu ilaçların çok rahat bulunması, beslenme yetersizlikleri ve supplement alabilme bütçesinin iyi olması gibi faktörlere de dayanıyor hormonlu gıdalarda etki ediyordur elbet spor yapan insana koymaz ama o katkılı ürün hareketsiz yaşayan spor yapmayan insanlarada büyük zarar veriyor işte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182
Vezuchiy, Şimdi yazdı:

evet ama bu genel yaşam kalitesi, steril ve tam dolu ilaçların çok rahat bulunması, beslenme yetersizlikleri ve supplement alabilme bütçesinin iyi olması gibi faktörlere de dayanıyor hormonlu gıdalarda etki ediyordur elbet spor yapan insana koymaz ama o katkılı ürün hareketsiz yaşayan spor yapmayan insanlarada büyük zarar veriyor işte.

yıllık gelir konusunda vs bir şey diyemem ama ilaç konusunda da çok iyi olduğunu sanmıyorum. hemen altı güney amerika sonuçta engel olabileklerini sanmıyorum sahte ilaca. ama genel olarak standartların üstünde bir yaşantı ben yalnızca hormonlu tavuk tüketiminin hormonal bozuklukta kayda değer bir şey olmadığını söylüyorum. tavuk bir etkiliyorsa yaşadığımız stres x50 etkiliyordur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
6arrows, 21 saat önce yazdı:

yıllık gelir konusunda vs bir şey diyemem ama ilaç konusunda da çok iyi olduğunu sanmıyorum. hemen altı güney amerika sonuçta engel olabileklerini sanmıyorum sahte ilaca. ama genel olarak standartların üstünde bir yaşantı ben yalnızca hormonlu tavuk tüketiminin hormonal bozuklukta kayda değer bir şey olmadığını söylüyorum. tavuk bir etkiliyorsa yaşadığımız stres x50 etkiliyordur

İlaç konularında şöyle söyleyebilirim, TRT devletin elinde değil %70-80 özel firmalar ve benim testesteronum düşük diye gidip test verdiğin gibi ömür boyu reçeteli testesteron enanthate/cypionate esterlerini flakon başına 40-50 dolar gibi ücretlerle eczaneden temin edebiliyorsun. gıdanın etkisi konusunda da aynı şeyi düşünüyoruz ben çok bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ama yinede göz ucuyla ne yediğini bilmek iyidir. ama şuan beslenmeyi tavuk pilava çektiğinde vucudun güzel toparlanıyorsa bilki oda tavuk ve pilavın sihrinden değil o katkılar da yardım ediyor yararı zararı tartışılır ama ben daha iyi etkiler görüyorum gözle görülecek şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
makro1178, 23 saat önce yazdı:

Merhabalar ;

somon bütçede bir problem yoksa hiç bir problem yaratmaz .

Diver, 23 saat önce yazdı:

ben tavuğu gezen tavuk satan birinden alıyorum inan dostum market tavuğu ile arasında ağrı dağı kadar fark var çok zor pişiyor hiç pişerken kokmuyor göğsünü bile çok rahat yersin çok lezzetli..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    53

Teşekkürler @SERKO Hocam. bütçe şimdilik sorun yaratmıyor. Diyet bazında günlük maliyeti 200 tl olduğu için firmanın ödediği yemek parası fazlasıyla yeterli geliyor. Umarım ilerleyen süreçte de sarsmaz. 10 Gündür keyifli bir diyet sürdürüyorum :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
makro1178, 20 dakika önce yazdı:

Teşekkürler @SERKO Hocam. bütçe şimdilik sorun yaratmıyor. Diyet bazında günlük maliyeti 200 tl olduğu için firmanın ödediği yemek parası fazlasıyla yeterli geliyor. Umarım ilerleyen süreçte de sarsmaz. 10 Gündür keyifli bir diyet sürdürüyorum :D 

valla süper afiyet olsun dostum somon candır en iyisidir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
Vezuchiy, 23 saat önce yazdı:

Abi buna aşırı duyarlıyım sanırım. Bu yüzden balığı sadece akşam yemeklerinde yiyebiliyorum. Öğlen akşam üstü yiyince bayılıyorum resmen. 

Bu arada balığı çok yemek bu ilaçları kullanırken yapabileceğiniz bence en faydalı eylemlerden ilk 3 e girer. Bence birinci. Hem selenyum içeriğiyle hem omega 3 içeriğiyle desteklediği okadar çok şey var ki.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

geçen tekneyle balığa gittim  57 tane sarıkanat lüfer tuttum evde kimse yemiyor bana 2 ay yeter onlar :D

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
SERKO, 2 saat önce yazdı:

somon bütçede bir problem yoksa hiç bir problem yaratmaz .

ben tavuğu gezen tavuk satan birinden alıyorum inan dostum market tavuğu ile arasında ağrı dağı kadar fark var çok zor pişiyor hiç pişerken kokmuyor göğsünü bile çok rahat yersin çok lezzetli..

Lezzetten pişme süresine yediği yemlerden hayvanın mutlu/sterssli olmasına her etken etkiler.

Nusret mesela özel cinslerden et temin ediyor o hayvanlara mutlu ortamdan tutun masajına kadar sağlıyorlar ve lezzetini çoğumuzun hiç deneme fırsatımız olmasada önce türkiyede sonra dünyada biliniyor bunlar tesadüf değil sıkı çalışma araştırma ve bilimin desteklediği faktörler.

Rusya gibi hayvanların otlanmasının nerdeyse imkansız olduğu verimli çimlerin çoğu yerde olmadığı kurak bir yerde mesela sanal gerçeklik gözlüğüyle ineklere çayır görüntüsü izleterek süt üretim verimini %100'ün bile üzerinde çıkardıklarını hatırlıyorum izlediğim bir video ve peşine yaptığım araştırmalarla bunu lise döneminde yapmıştım yüzdelik kısım daha fazla/az olabilir ama bu kadar iyi bakılan bir hayvanla sıkış tepiş bokun püsürün kol gezdiği hayvanlara iyi davranılmadığı hastalık ve enfeksiyonların, tarım ilaçlarıyla büyütülen yemlerin nerdeyse havada dolaştığı ve ilaçla büyütüldüğü bilinen inekten çıkan etle özen gösterilmiş diğer hayvanın kalitesi çok ayrı oluyor.

Türk somonu ve Norveç somununun arasında ki uçurum fiyat farkı sadece ithalat giderleri yüzünden değil orda ki denize mazot döken gemiciler yok ve plastik atık minimum zirve besin değerlerini bu yüzden elde edebiliyorlar. Gönül isterdi ki bizde hepsinden kolayca faydalanalım ama elimizde olanların en iyisini değerlendirmek zorundayız her ne olursa olsun Türk Somonuda iyidir hatta en markette ki en iyi seçenektir :D .

tarihinde Vezuchiy tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
Vezuchiy, 14 saat önce yazdı:

Lezzetten pişme süresine yediği yemlerden hayvanın mutlu/sterssli olmasına her etken etkiler.

Nusret mesela özel cinslerden et temin ediyor o hayvanlara mutlu ortamdan tutun masajına kadar sağlıyorlar ve lezzetini çoğumuzun hiç deneme fırsatımız olmasada önce türkiyede sonra dünyada biliniyor bunlar tesadüf değil sıkı çalışma araştırma ve bilimin desteklediği faktörler.

Rusya gibi hayvanların otlanmasının nerdeyse imkansız olduğu verimli çimlerin çoğu yerde olmadığı kurak bir yerde mesela sanal gerçeklik gözlüğüyle ineklere çayır görüntüsü izleterek süt üretim verimini %100'ün bile üzerinde çıkardıklarını hatırlıyorum izlediğim bir video ve peşine yaptığım araştırmalarla bunu lise döneminde yapmıştım yüzdelik kısım daha fazla/az olabilir ama bu kadar iyi bakılan bir hayvanla sıkış tepiş bokun püsürün kol gezdiği hayvanlara iyi davranılmadığı hastalık ve enfeksiyonların, tarım ilaçlarıyla büyütülen yemlerin nerdeyse havada dolaştığı ve ilaçla büyütüldüğü bilinen inekten çıkan etle özen gösterilmiş diğer hayvanın kalitesi çok ayrı oluyor.

Türk somonu ve Norveç somununun arasında ki uçurum fiyat farkı sadece ithalat giderleri yüzünden değil orda ki denize mazot döken gemiciler yok ve plastik atık minimum zirve besin değerlerini bu yüzden elde edebiliyorlar. Gönül isterdi ki bizde hepsinden kolayca faydalanalım ama elimizde olanların en iyisini değerlendirmek zorundayız her ne olursa olsun Türk Somonuda iyidir hatta en markette ki en iyi seçenektir :D .

nusretin bütün eti gebze den çiftlikten geliyor dediğin gibi etleri özel ve lezzetli çok denedim nerden biliyorum çünkü kardeşim nusretin aşçısı :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.