Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cukurrrr

Definasyon kürüne gireceğim! hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Cukurrrr    0

Arkadaşlar Merhaba,

20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.

BULK KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon

Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.

Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;

DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:

• Hgh Fragment
  • Masteron
  • Testosteron Enanthate

Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

IMG_1610.jpeg IMG_1611.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    62

TR piyasasında tek güvenerek kullanacağım ürün overdosedir, başka hiç bir markaya güvenmem.

Kişilere güvenebilirsin, fakat markaya güvenemezsin.

Onun dışı yurt dışı ürünleri övüyorum, direkt yurt dışından getirt düşük bir gümrük vergisi ödersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Şimdi yazdı:

TR piyasasında tek güvenerek kullanacağım ürün overdosedir, başka hiç bir markaya güvenmem.

Kişilere güvenebilirsin, fakat markaya güvenemezsin.

Onun dışı yurt dışı ürünleri övüyorum, direkt yurt dışından getirt düşük bir gümrük vergisi ödersin.

mesela ne kadar öderiz ? ve gümrükten geçiyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
anabolik.adam, 1 dakika önce yazdı:

mesela ne kadar öderiz ? ve gümrükten geçiyor mu

kanka şöyle firmalar var, ZPHC'den örnek vereyim. %100 geçer diyor, orjinal sitesini bulabilirsen oradan satın al zaten TR'ye sokan bir IFBB pro var, o da ordan sokuyor. TR'ye gelince adresine bir telgraf geliyor, diyor ki PTT biz bunun bedelini belirleyemedik aldığın ürünün faturasını at diye. ZPHC'ye bir e posta yolluyorsun dümenden bir ayak çeviriyorlar max 600 tl 20$ civarı bir ödeme yapıyorsun eline ürünler geliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cukurrrr    0
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

kanka şöyle firmalar var, ZPHC'den örnek vereyim. %100 geçer diyor, orjinal sitesini bulabilirsen oradan satın al zaten TR'ye sokan bir IFBB pro var, o da ordan sokuyor. TR'ye gelince adresine bir telgraf geliyor, diyor ki PTT biz bunun bedelini belirleyemedik aldığın ürünün faturasını at diye. ZPHC'ye bir e posta yolluyorsun dümenden bir ayak çeviriyorlar max 600 tl 20$ civarı bir ödeme yapıyorsun eline ürünler geliyor.

Yurt dışından alabileceğimiz güvenilir bir site varsa buraya paylaşma şansın var mı hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Cukurrrr, 1 dakika önce yazdı:

Yurt dışından alabileceğimiz güvenilir bir site varsa buraya paylaşma şansın var mı hocam 

forum kuralları gereği site ismi vermem yasak, marka verebilirim ama. Pharmacom ve pharmaqo'ya güzel diyorlar, deus'a da güzel diyorlar. Meta pharma diye bir marka gördüm çok uyguna satılıyordu bir dahaki alışverişimde o markayı deneyeceğim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

oha cidden çok iyi. bende şimdiye kadar orjinal olarak sp labs kullandım ve cooper kullandım ikiside inanılmaz iyiydi . şimdi crypto kullanıyorum ve inanılmaz memnunum çok düşük beklentiyle almıştım fakat sp veya cooperdan fark yok diyebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    91
anabolik.adam, 2 dakika önce yazdı:

oha cidden çok iyi. bende şimdiye kadar orjinal olarak sp labs kullandım ve cooper kullandım ikiside inanılmaz iyiydi . şimdi crypto kullanıyorum ve inanılmaz memnunum çok düşük beklentiyle almıştım fakat sp veya cooperdan fark yok diyebilirim

crypto herhangi bir ödem vs yaşattı mı . bir kişide gördüm ben acaba dolu mudur diye düşünüyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows, Şimdi yazdı:

crypto herhangi bir ödem vs yaşattı mı . bir kişide gördüm ben acaba dolu mudur diye düşünüyordum

uzun ester kullandım tren enanthate ve masteron enanthate. hiçbir ödem sorunu yaşamadım çok minik yani. ama super cut ürünü var onda biraz yaşadım ama öyle hayatımı etkilemedi tabi

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cukurrrr    0
anabolik.adam, 22 dakika önce yazdı:

uzun ester kullandım tren enanthate ve masteron enanthate. hiçbir ödem sorunu yaşamadım çok minik yani. ama super cut ürünü var onda biraz yaşadım ama öyle hayatımı etkilemedi tabi

Yurt dışından mı aldınız bahsettiğiniz markanın ürünlerini hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    318
Fuhrer, 15 saat önce yazdı:

forum kuralları gereği site ismi vermem yasak, marka verebilirim ama. Pharmacom ve pharmaqo'ya güzel diyorlar, deus'a da güzel diyorlar. Meta pharma diye bir marka gördüm çok uyguna satılıyordu bir dahaki alışverişimde o markayı deneyeceğim. 

Deus’u ben kullanıyorum ve bu zamana kadar kullandığım markalar arasında en ama en iyisi. Tek geçerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    153
AREN, 45 dakika önce yazdı:

Deus’u ben kullanıyorum ve bu zamana kadar kullandığım markalar arasında en ama en iyisi. Tek geçerim

Nesini kullandın kral hangi ürünlerinden memnun kaldın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cukurrrr    0
ed4wert4, 5 dakika önce yazdı:

Definasyon için testo prop daha iyi olabilir enanthate su tutuyor 

Masteron enanthate mi kullanmalıyım yoksa prop mu hocam 15 haftalık bir kür olucak benim için

AREN, 56 dakika önce yazdı:

Tr de var mı hocam bahsettiğiniz marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    11

ben şuan noxy ve overdose kullanıyorum noxyden çok memnunum ovderose kullanmaya başlayalı 3 gün oldu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    24
mark, 4 dakika önce yazdı:

ben şuan noxy ve overdose kullanıyorum noxyden çok memnunum ovderose kullanmaya başlayalı 3 gün oldu 

Hocam kan testi verdiniz mi bende noxy test kullancam hissettiriyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    11
oisobb123, Şimdi yazdı:

Hocam kan testi verdiniz mi bende noxy test kullancam hissettiriyor mu

ben 1 yıldır noxy kullanıyorum uzun süre ara verdim bir kaç hafta önce tekrardan başladım 2.haftasındayım etkisini sonuna kadar görüyorum ilaçların alacağın kişi zaten güveneceğin sayılı adamlardan biri 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cukurrrr    0
mark, Şimdi yazdı:

ben 1 yıldır noxy kullanıyorum uzun süre ara verdim bir kaç hafta önce tekrardan başladım 2.haftasındayım etkisini sonuna kadar görüyorum ilaçların alacağın kişi zaten güveneceğin sayılı adamlardan biri 

Aldığınız adam tanındık biri mi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    10
Cukurrrr, 2 saat önce yazdı:

Aldığınız adam tanındık biri mi hocam

Burak hocam sektörde güvenebileceğin ender insanlardan birisidir gerçekten 3. Kürümü planladık kendisiyle gayet memnunum referans konularına göz atabilirsin  sol alttaki whatsapp iconundan da ulaşabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    318
Cukurrrr, 16.12.2024 - 16:40 yazdı:

Masteron enanthate mi kullanmalıyım yoksa prop mu hocam 15 haftalık bir kür olucak benim için

Tr de var mı hocam bahsettiğiniz marka

Deus’u diyorsan eğer var

Yusufdemir1995, 16.12.2024 - 16:31 yazdı:

Nesini kullandın kral hangi ürünlerinden memnun kaldın

Şuan cruise’dayım sadece 200mg Deus enanthate bile ciddi farkettirdi vücuduma. Oral ve peptitleri hariç çoğunu doldurdum depoya blast için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    27

doktor reçetesi olmadan yurtdışından ürün geçmesi tamamen şans işi. birde anladığım kadarıyla ilaçlarda sınır 30 euro değil 1500 euro diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Hakarakikiri
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Kilo vermede az yeme dışında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bir de bu süreçte kas kaybını nasıl en aza indirgeriz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Erdem10
      Merhaba arkadaşlar, hocalarım..
      Amacım yağ oranımı düşürmek biraz da kg düşmek hedefim şu anda enantathe ile masteron kullanıyorum yağ oranım ciddi anlamda yüksek aslında ama küre devam etmek istiyorum güzel bir beslenme ve antrenman ve kardiyo ile bu ilaçlarla kilo düşemez miyim bazı hocalar bunu söylüyor bazı kişilerde ilaç en fazla su tutar amacımız yağ oranını düşürmek diyor ne düşünüyorsunuz elimde sadece enantathe ve masteron var değiştiremem yani ilacı.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: makro1178
      Değerli hocalarım ve arkadaşlarım herkese selamlar,
      Öncelikle başlığa konu olan sıfat sadece kendim için kullanılmıştır. Spor geçmişim mevcut. Kötü bir dönem dolayısı ile 27 kilo aldım ve yağ oranım %25 i geçti. Bu konuda kararlı bir yola adım attım. Günde 400 hindi , 50 pirinç ve bol yeşillik ile günlük 80 dk yürüme , 45 dakika bisiklet ve ağırlık antrenmanı olan bir sürece gireceğim.
      Bu sürecin hızlı ilerlemesi ve çok düşmemem için takviye istiyorum.
      Sarmslar dışında anabolik önerir misiniz ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 179 Kilo 103  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: tylerc
      Arkadaşlar merhaba,
      Sizlerle definasyon sürecinde uyguladığım diyet programını paylaşmak istiyorum. Programı internetten bulduğumu baştan belirteyim. Geçen yıl uyguladığım diyette aylık ortalama 1300 kalori alımı yapmış ve vücut geliştirme ile birlikte sparring yapmıştım. 93 kilodan 78 kiloya iki ayda inmeyi başardım. Yine aynı noktadayım ancak iş yoğunluğum arttığı ve daha sürdürülebilir hale getirmek istediğim için kalori alımını bir önceki definasyon sürecime göre yükseltmeye karar verdim. Yağ oranımın 25 - 30 arasında olduğunu düşünüyorum.
      Yorumlarınızı bekliyorum.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.