Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dragx

Kürümün 1. ayını doldurdum! fiziki açıdan gelişim görmeye ne zaman başlarım?

Önerilen İletiler

dragx    3

Arkadaşlar merhaba,

Kürümün 1. ayı verdim kan tahlilimi verdim testo fln açılmış 20,24 hafta civarı yapmayı düşünüyorum.

KULLANDIĞIM MARKA:

Evogen pharma

KÜR DETAYLARIM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Primo

Sizce fiziksel etkileri ne zaman görmeye başlarım ? (gelişim açısından)

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dragx    3

Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle kürümün 2. ayına girdi

• testo enant
  • rimo
  • bolde

kullandığım ilaçlar bunlar ve 2 ayda çok büyüme gözlemleyemedim bu ilaçlardan nasıl bi etki beklemem lazım sizce kaçıncı haftalarda tatmin olmaya başlarım ilk kürüm olduğu için etkilerini bilmiyorum(kan tahlili verdim 2 kez ilaçlar çalışıyor evogen pharma)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Tony Montana, 52 dakika önce yazdı:
  • Beslenmen nasıl?
  • başlangıç ve şimdiki form fotosu atar mısın?
  • dozların neler ?
  • spor geçmişin ne?
  • nasıl bi idman planı izliyorsun ?
  • kan testlerini atar mısın?

BESLENME İSE GENELDE TEMİZ AMA 1 1.5 HAFTADA 1 CHEAT TARZI 1 HAMBURGER TARZI YEMEK YİYORUM EKSTRA ÖĞÜNLERİMİN YANINDA

DOZAJLAR:

• PİRAMİT ŞEKLİNDE GİTTİM 1. HAFTA 05.ML
  • 3. haftadadan 5. haftaya kadar 0.7 5 den
  • 7. hafta 1ml  2 haftaya yakındır da 1.5 çekiyorum enjektöre

Spor geçmişim: 2 yıl natty

PPL şekli idman tarzı ile ilerliyorum 

Ekran görüntüsü 2024-12-23 194847.png Ekran görüntüsü 2024-12-23 194859.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38

Hocam sorundan bağımsız olarak boldeyle primonun amacları benzer denilebilir hatta primo boldeden daha safe diye tercih edilen bir ilaç, ikisini beraber tercih etme sebebin nedir acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
kreaks, 12 dakika önce yazdı:

Hocam sorundan bağımsız olarak boldeyle primonun amacları benzer denilebilir hatta primo boldeden daha safe diye tercih edilen bir ilaç, ikisini beraber tercih etme sebebin nedir acaba?

hocam bende araştırmalar sonucunda dediğiniz gibi olduğunu öğrendim kür öncesi ama meraktan maddi durumumda el veriyordu ondan onu da ekledim 

Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

ürün markaları nedir

evogen pharma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
dragx, 1 dakika önce yazdı:

evogen pharma

rimobolanı haftalık kaç mg kullanıyorsun? 0.5 0.7 1 diye yazmışsın fakat kaç vurum yaptığını bilmiyoruz. Tam detaylı mg'ları yazar mısın? Evogen mimli bir marka, primoyu eğer 300mg civarı kullandıysan 1 aydır ve fark görememişsen underdosedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

rimobolanı haftalık kaç mg kullanıyorsun? 0.5 0.7 1 diye yazmışsın fakat kaç vurum yaptığını bilmiyoruz. Tam detaylı mg'ları yazar mısın? Evogen mimli bir marka, primoyu eğer 300mg civarı kullandıysan 1 aydır ve fark görememişsen underdosedir

100MG/ML PRİMO

250MG/ML TESTO ENANT

200MG/ML BOLDE

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
dragx, 1 dakika önce yazdı:

100MG/ML PRİMO

250MG/ML TESTO ENANT

200MG/ML BOLDE

planlaman çok saçma, hiç bir zaman bu dozlardan gelişemezsin /gözle görülür derecede/

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    82

kullandıgın dozajlar çok düşük  ayrıca primo ile boldenonu aynı kürde kullananı ilk kez görüyorum bunun yerine 400 bolde 500 testo gibi bir planlama yapsaydın emin ol gözle net görülür bir değişim almıştın şuana kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
gönderildi (düzenlendi)
dragx, 6 dakika önce yazdı:

100MG/ML PRİMO

250MG/ML TESTO ENANT

200MG/ML BOLDE

hocam dozajlama konusunda yanıltıcı bilgi vermek istemem ama primo zaten 100mgde beklediğin performansı vereceğini sanmam, zaten araştırmışsında boldeyle birlikte pek gerek olmadığını. bana sorarsan primoyu çıkartıp boldeyi 400mg testoyu 500e yükseltmen daha iyi olabilir(ilacın dolu olduğunu varsayarak konusuyorum) eğer antiöstrojen kullanıyorsan bence kullanmayı bırak sonra kan testi ver boldenin östrojenini bloklayıp bloklamadığını öğren ona göre devam et yoksa hem libidonu eritirsin hem östrojen olmazsa yine aynı şekil istediğin büyümeyi elde edemezsin.

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

planlaman çok saçma, hiç bir zaman bu dozlardan gelişemezsin /gözle görülür derecede/

Hocam ama haftada 2 kere enjeksiyon yapıyorum haftada 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
dragx, 3 dakika önce yazdı:

Hocam ama haftada 2 kere enjeksiyon yapıyorum haftada 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum

böyle bakıncada aldığın mglar fazla geldi bana açıkcası, ilacının doluluğunu sorgulayabilirsin eğer gerçekten etki etmediğini düşünüyorsan. değişikliğe gitmen faydana olabilir hem zamanını hemde en önemlisi sağlığını kaybetmemen bakımından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

böyle bakıncada aldığın mglar fazla geldi bana açıkcası, ilacının doluluğunu sorgulayabilirsin eğer gerçekten etki etmediğini düşünüyorsan. değişikliğe gitmen faydana olabilir hem zamanını hemde en önemlisi sağlığını kaybetmemen bakımından.

aslında etki görmedim değil size'lanma oldu genişledim kilom arttı fakat hani tam olarak nasıl bi etki görmem gerektiğini bilmediğimden soruyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
dragx, 8 dakika önce yazdı:

aslında etki görmedim değil size'lanma oldu genişledim kilom arttı fakat hani tam olarak nasıl bi etki görmem gerektiğini bilmediğimden soruyorum 

bundan sonrası beni asıyor bilgi olarak ama yarısmacı olmadıgımızı ve kendimizi sosyal medyadaki fiziklerle kıyaslamamamız gerektiğini söyleyebilirim, fiziğini bilmiyorum ama çoğu kişinin yanılgısı burda maalesef. ilaclar mucize degil sadece birazcık ittiriyorlar bizi. cokta kafaya takmamak lazım cunku ne kadar dusunursen o kadar buyutursun sorunu kafanda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
kreaks, 2 dakika önce yazdı:

bundan sonrası beni asıyor bilgi olarak ama yarısmacı olmadıgımızı ve kendimizi sosyal medyadaki fiziklerle kıyaslamamamız gerektiğini söyleyebilirim, fiziğini bilmiyorum ama çoğu kişinin yanılgısı burda maalesef. ilaclar mucize degil sadece birazcık ittiriyorlar bizi. cokta kafaya takmamak lazım cunku ne kadar dusunursen o kadar buyutursun sorunu kafanda

Teşekkür ederim dostum sağol zaman ayırdığın için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Tony Montana, 24 dakika önce yazdı:

Dostum o yüzden sana başlangıç ve şu anki halinin form fotosunu at demiştim form atarsan konuşuruz etki gördün mü görmedin mi ama sen bize yardım etmiyorsun.

678437a3a2e18_WhatsAppGrsel2025-01-13saat00_43.04_211d1707.thumb.jpg.f6158d08d81ac2dedae7a83a362ece2a.jpg

dostum yukarıda ki başlangıç formum aşağıda ki 2 aylık süreç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Ayrıca 750 mg testo alıyosan ilk kür için hiç gerek yoktu hemde 2.ayda gelişemiyorum demişsin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Tony Montana, 8 dakika önce yazdı:

Birazcık verim almış gibisin ama zaten beni yanlış anlamazsan bu yağ oranında ilacı hissedemezin %100 dolu olsa bile. İlaçtan önce ciddi bi diyet planına sahip olmalısın 

değerli cevabın için teşekkür ederim dostum bir de bi sorum daha olucak yandan omuzum normal duruyor ama önden bakınca küçük bunun önüne nasıl geçebilirim omuz günlerinde nasıl çalışmam lazım tavsiten var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ryuk
      Arkadaşlar Merhaba,
      Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi?  . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim. 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Boztas896
      Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
      Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Punısment
      Ben yedi senedir fitness yapıyorum 23 yaşındayım artık antrenmandan verim alamadığım için ve motivasyonum bittiği için küre girmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Steroid kürü demek tamamen cinsellikten vazgeçmek mi demek? Kür sonrası tesis boyutlarında çok fazla bir değişim oluyor mu? Ya da bir Kürden sonra tamamen kürü bırakmak mümkün mü psikolojik olarak? Herkes mümkün olmadığını söylüyor ben istediğim formu yakaladıktan sonra istediğim form kesinlikle çok patlak bir görüntü değil sadece yüksek yağ oranındayım düşük kaloriler yiyip kas kütlemi korumak veyahut ta artırmak istiyorum yani o yüzden istediğim formasında çok ütopik bir form değil sadece yağ oranı düşünmek istiyorum yani kür yaptıktan sonra libido cinsellik bunlar çözülebilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.