-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kür sonrası yaşanacak cinsel konulardaki problemleri çözebilmek mümkün mü?
Oluşturan:
Beşit, in Steroid / Genel
Önerilen İletiler
Önerildi
Test sonuçların standart aralıklar içinde olduğundan doktorların ilgilenmemesi gayet doğal bir durum.Bu standart aralık dünya genelindeki tüm insanlar göz önüne alınarak belirlenen ortalama bir veri...Herkesin bu değerlere sahip olması veya bu seviyelerin herkesin düzgün ve sağlıklı cinsellik yaşamasını sağlayabilmesi, mümkün değil.Bu nedenle steroidler gibi vucudun yapısını değiştirebilen güçlü maddeler alınmadan önce, temiz bir test yaptırılmasını hep önerdik.Karşılaştırma yapabilmek için kişinin doğal hormon seviyelerinin bilinmesi gerekiyor...
Biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda kaldığımız için, ilk etapta vucudumuzu deney alanı olarak kullanıp, neyin nerede ne zaman iyi geldiğini veya sorun oluşturduğunu gözlemleyip farketmek durumundayız...Bu forumun iyi taraflarından birisi, deneyimleri ve edinilen güncel bilgileri karşılıksız paylaşmayı sağlaması, buna imkan vermesi, özgür bir ortam olması yönüdür...
Benim düşüncem şu yönde : steroid geçmişiniz olması ve doğru bir pct yapılamaması düşünülerek, ilk önce testisleri geliştirmeye yönelmeniz daha doğru olur.Bunun için hazır fsh ve lh enjekte edilen ilaçlardan kullanmanız mantıklı olur.Ovitrelle lh içerir, gonal-f ve meganon da fsh bulunur...Sırayla veya sadece biri, bir kaç doz kullanılarak testis gelişimi sağlanabilir.Bu uygulama bittikten sonra ister 1 ay klomen, yada doğal olarak dengeli ilerlemek için bitkisel karışımlar ve macunlar kullanılabilir.
En son da test yapılarak duruma tekrar bakılır.Bu süreç yakından takip edilerek, analiz edilmeli...
Testosteron seviyenin steroidlere başlamadan önce de bu seviyelerde olup olmadığını maalesef bilmiyoruz test olmadığı için.Onun için bu ilaçalarla sistemini güçlendirerek, olası sorunların giderilmesini sağlamaya çalışmalısın.Eğer hala o seviyelerde kalıyorsa değerlerin, o zaman bu senin olası genetik hormon değerindir diyebiliriz.
Cinsellik libido ve ereksiyon işlevinin birlikteliğiyle gerçekleşen bir faaliyettir.Bu çok yönlü ve birbiriyle etkileşen dengeli bir sistemsel yapıyıyı gerektiriyor.Bir yerde aksaklık olması durumu değiştiriyor.Bozmak kolay, yeniden inşa etmek yapmak zordur...
Forumda bir çok arkadaşımız çeşitli yönleriyle sorunlar yaşamış ve çözüm aramıştır.Öneriler kişisel ve duruma göre olmaktadır.Hiç bir şekilde düzelme umudu oluyorsa dışarıdan düzenli olarak hormon alınarak ikame edilir.Fakat bu aşamaya kadar her türlü uygulama denenmeli ve uygulanmalıdır.
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ryuk
Arkadaşlar Merhaba,
Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi? . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim.
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı? Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: barany1dz
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Boztas896
Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Punısment
Ben yedi senedir fitness yapıyorum 23 yaşındayım artık antrenmandan verim alamadığım için ve motivasyonum bittiği için küre girmek istiyorum.
SORULARIM:
Steroid kürü demek tamamen cinsellikten vazgeçmek mi demek? Kür sonrası tesis boyutlarında çok fazla bir değişim oluyor mu? Ya da bir Kürden sonra tamamen kürü bırakmak mümkün mü psikolojik olarak? Herkes mümkün olmadığını söylüyor ben istediğim formu yakaladıktan sonra istediğim form kesinlikle çok patlak bir görüntü değil sadece yüksek yağ oranındayım düşük kaloriler yiyip kas kütlemi korumak veyahut ta artırmak istiyorum yani o yüzden istediğim formasında çok ütopik bir form değil sadece yağ oranı düşünmek istiyorum yani kür yaptıktan sonra libido cinsellik bunlar çözülebilir mi?
-