Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mustafa8181

Genotropin kullanımı hk.

Önerilen İletiler

mustafa8181    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

SORULARIM:

1. Genotropin kullanımı nasıl olmalı?
  2. Kullanırken nelere dikkat edilmeli?
  3. Kullanırken herhangi bir tiroid ilacı alınmalı mı?
  4. (Euthyrox 25 mg) kullanılabilir mi?
  5. Unisulin kullanmıyorum ( metformin )glfor) kullanmak mantıklı mıdır.?
  6. Fragment ile kombin nasıl olur?

NOT:

Kullanmaya başladıktan sonra uyku düzenim biraz bozuldu ve gece uyurken yatakta terliyorum. Bunları tecrübe eden arkadaşlarım ve saygıdeğer büyüklerim varsa yardımcı olabilir mi? 3ui kullanmama rağmen kemik ağrısı parmaklarda az uyuşma oluyor.

Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vezuchiy    211

İnsülin neden kullanmıyorsun ucuza verimini arttırmış olursun zaten 3ui vuruyorsun kan şekerin aman aman oynamaz ama 4 unite insülin ve gliforla daha efektif yapabilirsin ilacı, bence en iyi kullanım şekli antremandan sonra yatmadan önce ki vakitlerin içinde bir vakit olmalı onarımı ciddi destekliyor growth çünkü.

3 ünite için tiroidlerinin bozulacağını zannetmiyorum test ver istersen pek bir düşüş yoksa esgeçebilirsin. ama şöyle aç karnına 4 ünite insülin vursan kan şekerin düşer gibi olduğunda da growth'u yapıştırsan tadından yenmez görevini daha iyi yapar ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafa8181    0

Öncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Unisulin deneyimim hiç yok açıkçası sebebini bilmiyorum ama bana korkutucu ve çok tehlikeli geliyor. Glifor ile kullanıyorum bu kafama takıldı ters bir etki yapar mı diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
mustafa8181, 5 saat önce yazdı:

Öncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Unisulin deneyimim hiç yok açıkçası sebebini bilmiyorum ama bana korkutucu ve çok tehlikeli geliyor. Glifor ile kullanıyorum bu kafama takıldı ters bir etki yapar mı diye.

Ben yapmazdım ayrıca niçin glifor kullanıyorsun ?

metformin mTOR sinyalleri azaltarak büyüme hormonu seviyelerini düşürüyor(ıgf-1 ıgf-2) he tabiki bu gözle görülür bi fark yaratmayacaktır gh ile metformin kullanman ama niçin glifor kullandığını öğrenmek isterim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafa8181    0
5am5unlu, Bir saat önce yazdı:

Ben yapmazdım ayrıca niçin glifor kullanıyorsun ?

metformin mTOR sinyalleri azaltarak büyüme hormonu seviyelerini düşürüyor(ıgf-1 ıgf-2) he tabiki bu gözle görülür bi fark yaratmayacaktır gh ile metformin kullanman ama niçin glifor kullandığını öğrenmek isterim

Karaciğerde glikoz üretimini azaltmak, hücreleri unisiline karşı daha duyarlı hale getirmek, vücudun genel olarak unisulin işleme biçimini daha iyi hale getirmek, aynı zamanda kan şekerini düşük seviyelerde tutmak için kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
mustafa8181, 2 dakika önce yazdı:

Karaciğerde glikoz üretimini azaltmak, hücreleri unisiline karşı daha duyarlı hale getirmek, vücudun genel olarak unisulin işleme biçimini daha iyi hale getirmek, aynı zamanda kan şekerini düşük seviyelerde tutmak için kullanıyorum 

Sadece gh ve metformin mi kullanıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafa8181    0
5am5unlu, Bir saat önce yazdı:

Sadece gh ve metformin mi kullanıyorsun 

Fragmentte kullanıyorum farmakolojik ürünler kullanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
mustafa8181, 17 dakika önce yazdı:

Gh fragment gayet güzel farmakolojikler hocam kendini kandırma bence metformini de istersen kullanabilirsin tercihine kalmış 500-500 kullanabilirsin istersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    9
mustafa8181, 25 dakika önce yazdı:

natürelking

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43
mustafa8181, 10 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

SORULARIM:

1. Genotropin kullanımı nasıl olmalı?
  2. Kullanırken nelere dikkat edilmeli?
  3. Kullanırken herhangi bir tiroid ilacı alınmalı mı?
  4. (Euthyrox 25 mg) kullanılabilir mi?
  5. Unisulin kullanmıyorum ( metformin )glfor) kullanmak mantıklı mıdır.?
  6. Fragment ile kombin nasıl olur?

NOT:

Kullanmaya başladıktan sonra uyku düzenim biraz bozuldu ve gece uyurken yatakta terliyorum. Bunları tecrübe eden arkadaşlarım ve saygıdeğer büyüklerim varsa yardımcı olabilir mi? 3ui kullanmama rağmen kemik ağrısı parmaklarda az uyuşma oluyor.

Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏 

Kemik ağrısı parmakta uyuşma normal belirtisi üç ünite düşük diyebiliriz terleme vs genotropinden olduğunu düşünmüyorum anabolik kullanıyor musun yanında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafa8181    0
5am5unlu, 2 saat önce yazdı:

Gh fragment gayet güzel farmakolojikler hocam kendini kandırma bence metformini de istersen kullanabilirsin tercihine kalmış 500-500 kullanabilirsin istersen

Teşekkür ederim 🙏 

MainEK, 2 saat önce yazdı:

natürelking

Natürel olmak peşinde değilim. Asla öyle bir takıntım yok ama anabolik ilaç kullanmıyorum spor geçmişim 2 yıl tabiki ilaçlar hakkında yeterli bilgi donanımına sahip olup bilinçli bir şekilde ilerlemek daha doğru olacağı kanaatindeyim...

Emin982, Bir saat önce yazdı:

Kemik ağrısı parmakta uyuşma normal belirtisi üç ünite düşük diyebiliriz terleme vs genotropinden olduğunu düşünmüyorum anabolik kullanıyor musun yanında

Hayır kullanmıyorum hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.