Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mark

Ciltte göçük ve akne oluşması hk.

Önerilen İletiler

mark    15

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir çektiğim bir sorunu sizlerle paylaşacağım. Geçen sene bu zamanlar girdiğim ağır bir kürden sonra göğsümde önce akne oluştu, sonrasında fotoğraftaki gibi göçükler oluşmaya başladı ve zamanla yayıldı. Yakın zamanda cildiye ye uğrayacağım sizlerinde yorumunu almak istedim.

Aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan ve çözen oldu mu?

IMG-20241211-WA0006.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    327
mark, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir çektiğim bir sorunu sizlerle paylaşacağım. Geçen sene bu zamanlar girdiğim ağır bir kürden sonra göğsümde önce akne oluştu, sonrasında fotoğraftaki gibi göçükler oluşmaya başladı ve zamanla yayıldı. Yakın zamanda cildiye ye uğrayacağım sizlerinde yorumunu almak istedim.

Dostum çok geçmiş olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Dostum çok geçmiş olsun

çok teşekkürler özellikle diyet zamanında oluştu bunlar tren wins gibi ilaçlar varken oldu sizde de olursa dikkat edin 1 yıldır geçmedi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    106

Tren Twins diye okudum boşluğuma geldi.

Çok geçmiş olsun cilt çatlak ve yırtılmaları için kullanılan kremleri denediniz mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    656

bu tr şampiyonasındaki yarışmacıların bazılarında var geçmedi hiçbirininki. yurt dışındaki bazı yarışmacılarda 3-4 kat fazla var.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
Tarık34, Şimdi yazdı:

Tren Twins diye okudum boşluğuma geldi.

Çok geçmiş olsun cilt çatlak ve yırtılmaları için kullanılan kremleri denediniz mi?

çok denedim :) geçmiyor bu meret 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    15

Franksiyonel lazer veya skar dolgusu yaptırabilirsin bu gocuklere. Franksiyonel lazer genelde çukur bırakan sivilce izlerinde bayagi iş yapıyordu bu gocukler daha derin gibi skar dolgusu daha iyi sonuç verebilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    327
mark, 42 dakika önce yazdı:

çok teşekkürler özellikle diyet zamanında oluştu bunlar tren wins gibi ilaçlar varken oldu sizde de olursa dikkat edin 1 yıldır geçmedi 

Tren kullanmak git gide korkutuyor beni

sanırım sadece masteron ve prop ile define yapacağım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.817

Merhabalar. 

O göçükler genelde aşırı yük altında zorlanmış karaciğer emaresi olarak çıkıyor. Eskiler buna çıban, o ize de çıban izi derdi. Artık senle beraberler. Genelde de tren gibi karaciğerin içinden geçen bir anabolik ilaca yine karaciğerin içinden geçen başka bir anabolik daha eklendiğinde karaciğer bu kadar su koy veriyor.

Yarışmaya mı hazırlanıyordun? 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
rastlantisal, 36 dakika önce yazdı:

Merhabalar. 

O göçükler genelde aşırı yük altında zorlanmış karaciğer emaresi olarak çıkıyor. Eskiler buna çıban, o ize de çıban izi derdi. Artık senle beraberler. Genelde de tren gibi karaciğerin içinden geçen bir anabolik ilaca yine karaciğerin içinden geçen başka bir anabolik daha eklendiğinde karaciğer bu kadar su koy veriyor.

Yarışmaya mı hazırlanıyordun? 

merhaba hocam evet geçen sene yarışma hazırlığının tam 2.ayına yaklaşırken oldu bunlar ve başıma neler geldi anlatayım size öncelikle kürümde şunlar vardı

300mg testo enanth 500mg tren enanth 300mg tren acetate 50mg winstrol 100mcg igf 1 ve stabil çok düşük E2 seviyeleri

herşey çok güzeldi ta ki 2.ayıma girdiğimde artık yemek yerken ağzıma gelmeler mi dersiniz yürürken kramplardan bacaklarımda oluşan pumplardan yürüyememe mi dersiniz çok sorunlar çektim en sonunda bu şekilde cildimde çukurlar oluştu derim kıpkırmızı oldu antrenmanda rengim değişiyordu resmen başta önemsemedim ama sonra yayılmaya başladı göğsümden yukarıya doğru hemen kürü kestim yarışma iptal oldu yazık oldu gerçi ama sağlıktan önemli değil :)

geçmedi hocam 1yıldır halen daha varlar iyi ki zamanında kestim yoksa çoğalacaktı kesinlikle.

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322

akneleri mi kaşidin büyük ihtimalle o da iz bıraktı sende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.817
mark, 6 dakika önce yazdı:

merhaba hocam evet geçen sene yarışma hazırlığının tam 2.ayına yaklaşırken oldu bunlar ve başıma neler geldi anlatayım size öncelikle kürümde şunlar vardı

300mg testo enanth 500mg tren enanth 300mg tren acetate 50mg winstrol 100mcg igf 1 ve stabil çok düşük E2 seviyeleri

herşey çok güzeldi ta ki 2.ayıma girdiğimde artık yemek yerken ağzıma gelmeler mi dersiniz yürürken kramplardan bacaklarımda oluşan pumplardan yürüyememe mi dersiniz çok sorunlar çektim en sonunda bu şekilde cildimde çukurlar oluştu derim kıpkırmızı oldu antrenmanda rengim değişiyordu resmen başta önemsemedim ama sonra yayılmaya başladı göğsümden yukarıya doğru hemen kürü kestim yarışma iptal oldu yazık oldu gerçi ama sağlıktan önemli değil :)

geçmedi hocam 1yıldır halen daha varlar iyi ki zamanında kestim yoksa çoğalacaktı kesinlikle.

Canım kardeşim senin koçun kimdi bilmiyorum ama toplam 800mg (ki enhantate esterine göre hesaplardan 900+mg) tren aynı kürde kullandırtmak nedir? Hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi? Yine de çok şanslısın. Kafanın arkasında ve ensende de çıkabilirdi. Genelde göğüs ve kafa arkası kısmında çıkar.

Hala daha çıbanlar devam ediyorsa sarı melhem (terramycn) kullan. İyi gelecektir. 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    54

hiç küre girmedim ama bu iz bendede vardı.bende biraz daha fazlaydı ara ara kanıyordu içi boşalıyordu şişiyordu.sivilce gibi şişiyordu ama bi sivilcenin 3-4katı buyuklugunde oluyordu içinden irin cıkıyordu kanıyordu ama hiç takmadım kan değerlerimde alt ast de hep ref degerdeyken olmustu bunlar. 12-13ay durdu sonra kendi kendine iyileşti. çok kafaya takmamak en iyisi.o sekilde tatile bile gitmiştim guneslenmıstım kendi kendine gitti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889
mark, 12 saat önce yazdı:

sustanon mu kullandın ayrıca bende oldu ama uzun zaman sonra kendiliğinden geçiyor..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    109

o miligramlarda tren üstüne de wins. karaciğer değerlerin normal gözükse bile vücut o stresi cilde yansıtıyor maalesef. geçmiş olsun. madecassol krem önerebilirim ben de.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.