Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sabenmusti

Roaccutane kullandığım dönem antrenman ağırlıklarım düştü! sebebi bu ürün olabilir mi?

Önerilen İletiler

Sabenmusti    1

Merhabalar,

SÜRECE DAİR:

• 2.5 aydır roaccutane kullanıyorum ve 2.5 ay önce 100 kilo PRım vardı.
  • 2.5 ay sonra 105 kilo denedim ve kalkmadı 100 kilo bile zar zor kalktı.

Bunun sebebi roaccutane olabilir mi?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    707

Evet bu ilaç testonu baskılar dolaylı oradan güç libido gibi konularda eksiye düşebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kemalettin    2
Sabenmusti, 58 dakika önce yazdı:

Merhabalar,

SÜRECE DAİR:

Aynı şekilde bende kullanıyorum sabah 10 akşam 20 mg şeklinde dediğiniz gibi aynı durumlar bendede var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sabenmusti    1
kemalettin, 1 dakika önce yazdı:

Aynı şekilde bende kullanıyorum sabah 10 akşam 20 mg şeklinde dediğiniz gibi aynı durumlar bendede var.

Hocam cidden çok moralimi bozuyor bu durum bırakmayı düşünüyorum doktorla konuşup.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kemalettin    2
Sabenmusti, 1 dakika önce yazdı:

Hocam cidden çok moralimi bozuyor bu durum bırakmayı düşünüyorum doktorla konuşup.

Hocam bu dönemde cilt önemli bana kalırsa bırakmayın ilerleyen zamanda olduda tekrar başlarsanız ilaca sivilceden dolayı tekrar aynısı yaşanacak kaç ay oldu başlayalı bilmiyorum ama 6 ay dişi sıkmak gerekiyor 

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    141
Sabenmusti, 4 saat önce yazdı:

Merhabalar,

SÜRECE DAİR:

Selam dostum roacuttaine dediğimiz ilaç genel olarak böyle etkilere sahip değildir. Su tüketimine dikkat ettiğin takdirde ve fizyolojik etkiler gözlemlemediğin takdirde (bilek dirsek ağrısı olsun yorgunluk olsun) başka bir şekilde senin spor performansını etkileme şansı çok düşüktür. Üstelik 2.5 aylık periyotta ağırlık konusunda sabit kalman sorunun roacuttaine değil başka bir etken yüzünden olduğunu düşündürtmeli. Roacuttaine doğrudan testosteron üretimini etkileyen bir ilaç değildir klinik çalışmalarda ya da randomize klinik değerlerinde testosteron-roacuttaine arasında anlamlı bir şey göstermemiştir.

Eğer beslenmen ve dinlenmende de sorun yoksa bu sorun “Plato” dönemi gibi geliyor. Yapman gereken şey 2 hafta kendine izin vermek ve dinlenmek olmalı.

Bunun ardından tükettiğin kalori ve karbonhidrat oranını artırarak bu verdiğin aradan sonra daha iyi bir şekilde dönmeye başlayabilirsin.

Geri döndüğün dönemde ağırlıklarını %25 oranında düşürerek başla progressive overload mantığı ile haftadan haftaya artır.

Bu şekilde platoyu kırarak eski hızında tekrar ağırlık artırmaya başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

roaccutane yazicam sana ama ağırlık kaldırmak yasak tarzı şeyler  demişti doktor bende kullanmadım sebebini de sormadım o yüzden bunu sor doktoruna.

Ağırlık kaldırma kilosuna gelirsek bunun çok farklı sebepleri olabilir buluttan nem kapmak bile olabilir :)

hirsli ol sürekli dene ama sakatlanma zamana bırak kalkar 105de kalkar 150de bol şans 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    20

çünkü zerotanin zayıflatıyor kas ve eklemlerini şu an vucudun sakatlığa çok açık pr ları tavsiye etmem max ağırlının %70 ile çalış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    141
gönderildi (düzenlendi)
HayalleriOlanBirisi, 10 saat önce yazdı:

Roaccutan bittikten sonra küre girdiğimizde sivilce durumları tekrarlar mı @heisenbergg

Evet genel olarak sebep olan etken ortadan kaldırılmadıysa tekrar edebilir.

tarihinde heisenbergg tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: AREN
      Selamlar dostlarım, abilerim ve kardeşlerim.
      Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Herkese iyi haftalar diliyorum 🌹
      Konu başlığında olmak üzere; Roaccutane, Zoretanin vs. İsotretinoin etken maddeli ilacı kullanırken kür yapmak hakkında neler düşünüyorsunuz veya nelere dikkat edilmelidir veya ne gibi handikapları vardır vs. Günlerdir bu konuyu araştırıyorum ve bir de sizlere danışmak istiyorum. Güncel olarak şuan 4 aydır 200mg Test E. ve 1mg Arimidex alarak cruise’dayım. Yılbaşından sonra kış geldiği için tedaviye başlamayı hem de blast’a başlamayı düşünüyorum.
      Bilginiz olsun.
    • Yazan: Vezuchiy
      Yıllardır irili ufaklı dönemsel olacak şekilde sivilceler ve izleriyle sorun yaşıyorum aktif bir spor hayatım ve anabolik kullanmaya açık bir tercihim var.
      roaccutane kullanarak hem sporu hem anabolikleri (elbette bazı şartlar ve düzenlemelerle) kullanabilir miyim veya kullanan var mı?
      roaccutane nasıl bir etki eder bu sürece dozlar mg ve yaşadığınız yan etkileri yazarsanız çok sevinirim.
      @rastlantisal@Rdm @GHOST @Diver @otopsicikedi
    • Yazan: Dagcıkomando
      Normalde yağlı bir cildim var,bir de dışarıdan aldığım steroid de androjenik yapısı gereği ekstradan yağlandırıp sivilce sorunumu ağırlaştıracaktır.Bu yüzden kürde yağ üretimini baskılamam için kür boyunca roaccutane kullanmayı düşünüyorum,karaciğer için oral steroid kullanmayıp nac 600 kullanacağım.Sizce nasıl olur,deneyimleriniz var mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.