-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Trenbolone ile npp aynı kür içinde kullanılır mı?
Oluşturan:
Anapolon, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: matiquew133
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: matiquew133
Merhaba arkadaşlar,
Verim aldığınız Trenbolone markalarını yazar mısınız?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Rhysema
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir küre başlayacağım elimde 3 flakon testo prop var fakat bunun yanına ne ekleyeceğim konusunda kararsız kaldım.
NPP & DECA arasında git gel yapıyorum, aralarında sadece ester farkı olduğunu biliyorum. Kürü maksimum 10 hafta tutmayı planlıyorum. Haftalık 500mg testo prop ve yanına ekleyeceğim. Benim aklım NPP, Testo Prop ve Dianabol ile başlamaktan yana fakat sizlerden doz anlamında öneri almak istiyorum.
SORULARIM:
İlaç konusunda tavsiyelerinizi almak isterim. İkisinin arasında ester dışında fark var mı? Hangisi ayna karşısında beni size(ölçü) bakımından tatmin eder? 500mg testo prop ile kaç mg ilacı kombine etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Arkadaşlarım ve hocalarım hepinize merhaba.
Npp bırakalı nerdeyse 1 ay olacak ancak hala prolaktin artışı yan etkisini yaşıyorum 6 günde 1 yarım dostinex atmak zorunda kalıyorum. Göğüsten sıvı gelmesi ve libido düşüşü yaşıyorum dostinex kullanmazsam, bunun sebebi ne olabilir? Acaba phenylpropionat esteri yerine decaonate mı vardı içinde? Düşünceleriniz benim için çok önemli.
Hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.
-
Yazan: Samedbumstead
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-