-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi baş ağrısı sorunu yaşıyorum sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
battlejesus, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Mert0735
Merhaba arkadaşlar,
3 gün önce bacak günümde squat yaparken barı ense köküne koydum (yumuşak pad de vardı). Seti bitirir bitirmez ensemin alt kısmında, orta bölgede çok keskin bir ağrı hissettim. O an geçti ama ertesi gün sırt günümde barbell row yaparken yine benzer bir ağrı geldi.
Ağrı günlük hayatta hiç yok, kafamı sağa sola çevirirken sorun yok. Ama salonda, özellikle ağır kilolarla tükenişe yaklaştığımda ense kökümden başıma kadar çok şiddetli, zonklayıcı bir ağrı vuruyor. O an bırakmak zorunda kalıyorum. 2-3 saat içinde tamamen geçiyor, sonraki güne kadar sıkıntı olmuyor.
Bugün omuz günüydü, OHP’de ısınmada sorun yoktu ama ağır sete geçtiğimde yine aynı ağrı geldi. Hareketi bırakınca yavaş yavaş geçti.
Ağrı sertlik, şişlik ya da sürekli bir sızı şeklinde değil. Tamamen yük altında, özellikle tükenişte tetikleniyor. Sanki migren gibi başıma vuruyor ama kaynağı ense kökü.
İnternetten araştırdığımda bunun efor kaynaklı baş ağrısı (exertional headache) ve/veya ense kas spazmı olabileceğini gördüm. Squat sırasında barın ense köküne baskı yapmasıyla başlamış olabilir.
Benim sorum:
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ne kadar sürede geçti?
Tamamen dinlenmek mi gerekir yoksa hafif antrenmanla devam edilebilir mi?
-
Yazan: egemus07
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Rimo ve testo e küründeyim ilk kürüm başım çatlama derecesinde ağrıyor ilaçlarla alakalı olabilir mi ilk enjeksiyonumu dün yaptım daha önceden 1 kere mix ürün kullandım sadece 1 enjeksiyon yaptım düşük dozda böyle bişey olmamıştı.
Yanıtlar için teşekkürler.
-
Yazan: pamuseko
Herkese selam,
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 24 Boy 1.80 Kilo 79 3. kürüm yaklaşık 1.5 ay önce bitti. 1.5 aydır 125 mg testo E ile TRT yapıyorum ve bazı şikayetlerim var.
KÜR İÇERİĞİ (12 HAFTA)
500 TESTO 400 RİMO 200 NPP ( 5 hafta kullanıldı) SORULARIM:
2 gün önce başıma saplanan ciddi bir ağrı sebebiyle hastaneye gitmek zorunda kaldım. Bilincimi kaybedecek kadar ağrıyordu. Tansiyonum 18.5 çıktı ve dil altı verdiler. TRT döneminde olmama rağmen bu sıkıntıyı yaşamam normal mi ? Veya attığım tahlil sonuçlarında buna sebep olacak bir sonuç var mı? Bazıları referans dışı. 125 mg testo kullanıyorum ve doğal döngüm açılmış gözüküyor. Ayrıca Total Testo seviyesi referans aralığında. Bu dönemde herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşamam adına testoyu kessem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa mutlaka PCT mi yapmalıyım. Baş ağrım geçene kadar bir ilaç kullanmak istemiyorum çünkü. @rastlantisal @metinav @Diver
-
Yazan: Eren Tunçel
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
2 gündür yaptığım antrenmanlarda başımın sağ tarafında ağrı oluşuyor.
Önceden böyle bir sorun yoktu sebebi nedir nasıl bir önlem alabilirim. Tüm cevaplar için teşekkürler
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testo deca oxandrolon Küründeyim 2 hafta oldu başlayalı. 1 aydır hiç ilaç kullanmıyordum. Gün içinde ara ara sadece sol gözümde ağrı ve sol kafa tası içinde arı basınç oluşuyor sebebi ne olabilir? Kan fazlalıgım yok hatta kanım değerim hemoglobinimde düşük çıktığı için hem kan hapı kullanıyorum hem de d vitamini. @metinav tansiyon mu acaba diyorum ama sadece sol göz ağrısı veya sol kafa içi ağrısı yapar mı tek taraflı gibi ve tansiyon yükseldiğindeki normalde olan hiçbir yan etki olmuyor.
@Askabar @otopsicikedi @Bay-T @GHOST @rastlantisal @SantoR @Semih Erarslan @Emrah
Teşekkürler.
-

