Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

lightweightt

Magnus pharma clenbuterol hk.

Önerilen İletiler

Herkese merhaba magnus pharma clenbuterol kullanmayı düşünüyorum fakat hiç deneyen oldu mu içi boş çıkma ihtimali var mıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    43

Dolumudur bilmem şahsen kullanmadım ama dandik bir marka olduğunu çok duydum instagramda 17-18 yaşında ismi tren bilmem ne diye başlayan çocuklara sattırıyorlar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Dolumudur bilmem şahsen kullanmadım ama dandik bir marka olduğunu çok duydum instagramda 17-18 yaşında ismi tren bilmem ne diye başlayan çocuklara sattırıyorlar

Valla alacağım kişinin adını vermeyeyim ama yaşı büyük 15k takipçisi falan var instada önceden mk677 almıştım ondan ve çalışmıştı 

tarihinde lightweightt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43
lightweightt, 1 dakika önce yazdı:

Ayrıca onerdiginiz marka falan varsa ve nereden alacağımı soylerseniz çok iyi olur

Burak hocayla iletişime geç solda wp butonuna basarak magnustan fiyat istedim merak ettiğim için trenle oxandrolone fiyatı 1200-1400 arasındaydı ki bu fiyata mümkün değil adamın kârını düş akıl var mantık var

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982, Şimdi yazdı:

Burak hocayla iletişime geç solda wp butonuna basarak magnustan fiyat istedim merak ettiğim için trenle oxandrolone fiyatı 1200-1400 arasındaydı ki bu fiyata mümkün değil adamın kârını düş akıl var mantık var

Tamamdır teşekkürler hocam öyle yapayım en iyisi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam şuan bende magnus testo ent kullanıyorum sana söyle söyleyebilirim evet ilaç çalışıyor ama %50 falan dolu tahminen piyasada dolu olan sağlam ilaçlar 2000 2500 arası değişiyor magnus 1k  yani diyelim sen 500mg testo almak istiyorsan 2ml'den daha fazla vurman gerekiyor,  cleni nasıldır bilmem ama piyasada satılan onlarca boş ürünü hesaba alırsak magnusu yerden yere vurmaya gerek yok diye düşünüyorum..  bende Burak hoca ile çalışmak istedim ama maalesef steroidler hakkında bilgim eksik olduğu için benim ile çalışmadı ama biraz daha magnus ile ilerledikten sonra Burak hocaya tekrar başvurucam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243
muhammedb1907, 2 saat önce yazdı:

Hocam şuan bende magnus testo ent kullanıyorum sana söyle söyleyebilirim evet ilaç çalışıyor ama %50 falan dolu tahminen piyasada dolu olan sağlam ilaçlar 2000 2500 arası değişiyor magnus 1k  yani diyelim sen 500mg testo almak istiyorsan 2ml'den daha fazla vurman gerekiyor,  cleni nasıldır bilmem ama piyasada satılan onlarca boş ürünü hesaba alırsak magnusu yerden yere vurmaya gerek yok diye düşünüyorum..  bende Burak hoca ile çalışmak istedim ama maalesef steroidler hakkında bilgim eksik olduğu için benim ile çalışmadı ama biraz daha magnus ile ilerledikten sonra Burak hocaya tekrar başvurucam.

Dostum burak hoca sana ilaç satmadıysa git başkasından al sonra ondan al diye değildir. Kendin söylüyorsun bilgim eksik diye. Sana kullanma diye satmamış adam iyiliğini düşünmüş normalde satıcının umurunda olmaz ilacı verir geçer. Bence önce biraz daha bilgi edin hazır olduğunda burak hoca ile tekrar konuş derim. Sadece iyiliğini düşündüğüm için şahsi fikrimde 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    991
lightweightt, 10 saat önce yazdı:

Herkese merhaba magnus pharma clenbuterol kullanmayı düşünüyorum fakat hiç deneyen oldu mu içi boş çıkma ihtimali var mıdır ?

Yerli üretim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 56 dakika önce yazdı:

Dostum burak hoca sana ilaç satmadıysa git başkasından al sonra ondan al diye değildir. Kendin söylüyorsun bilgim eksik diye. Sana kullanma diye satmamış adam iyiliğini düşünmüş normalde satıcının umurunda olmaz ilacı verir geçer. Bence önce biraz daha bilgi edin hazır olduğunda burak hoca ile tekrar konuş derim. Sadece iyiliğini düşündüğüm için şahsi fikrimde 

Hocam evet benim bilgim eksik ama kimse bu işe profesyonel olarak başlamıyor ki hem  ben doktor kontrolünde kullanıyorum sağolsun arkadaşımın babası doktor ve bana çok yardımcı oluyor şöyle ki konuda açmıştım forumda Vortex'e bulaşma gibi bir hata yapmıştım ve daha ilk küre giriş sürecimde bana superdrol gibi ileri seviye bir ilaç vermişti ilaç hiç bir işe yaramadığı gibi  sonunda alt ast oranlarım 880 lere çıkmıştı doktorla beraber 1.5 ayda normal seviyelerine döndürük 2 ayda bir kontrole gidiyorum sağolsun doktorum her ne kadar kullanmama kızsada yardımlarını esirgemiyor bende her gün makale okuyorum bilgili olduğunu gördüğüm kişilerin videoların izliyorum ne gibi durumlarda ne yapılır hangi ilaç ileri seviye vs vs gibi. Kendimi açıklamak istedim beni yanlış anlama fikrini belirttiğin için teşşekür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243
muhammedb1907, 2 saat önce yazdı:

Hocam evet benim bilgim eksik ama kimse bu işe profesyonel olarak başlamıyor ki hem  ben doktor kontrolünde kullanıyorum sağolsun arkadaşımın babası doktor ve bana çok yardımcı oluyor şöyle ki konuda açmıştım forumda Vortex'e bulaşma gibi bir hata yapmıştım ve daha ilk küre giriş sürecimde bana superdrol gibi ileri seviye bir ilaç vermişti ilaç hiç bir işe yaramadığı gibi  sonunda alt ast oranlarım 880 lere çıkmıştı doktorla beraber 1.5 ayda normal seviyelerine döndürük 2 ayda bir kontrole gidiyorum sağolsun doktorum her ne kadar kullanmama kızsada yardımlarını esirgemiyor bende her gün makale okuyorum bilgili olduğunu gördüğüm kişilerin videoların izliyorum ne gibi durumlarda ne yapılır hangi ilaç ileri seviye vs vs gibi. Kendimi açıklamak istedim beni yanlış anlama fikrini belirttiğin için teşşekür ederim

Ne demek hocam, son karar her zaman senin tabii ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826

arenis medico,magnus ve swiss remeids aynı fabrikanın ürünleridir orjinali a kalitedir ama tr dekiler fake magnustur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43
muhammedb1907, 6 saat önce yazdı:

Aktif bir kürde farklı ilaç kullandığından dolayı burak hoca doğru olanı yapmış kürü bitirip düzgün bir kan testi değerleriyle burak hocaya gidersen geri çevirmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    6
lightweightt, 18 saat önce yazdı:

bombos denmez yine bi etki eder ama dolu clenden alacagın etkinin %30 unu falan alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43

Ne ara yüzde otuzlara razı olucak hale geldik 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    6
Emin982, 4 dakika önce yazdı:

Ne ara yüzde otuzlara razı olucak hale geldik 😂

ben sana söyle bir deneyim anlatayım bundan 1 yıl önce bilgisiz iken bir satıcıdan magnus testeron npp kürüne girdim testeron doluydu bi miktar testte cıktı ama npp kuskulu burda asıl sinirimi bozan durum o satıcının bana cektigi fiyat 30-35 euro bandındaydı simdi aynı sekil magnus u 500-600 Tl bandında satan bir kisiden farklı bir marka kullanıyorum fakat kargoda yazan isimler aynı yani 30-35 euro fiyat ceken satıcı 2x kar payıyla alıp satmıs sende dikkat et bu duruma

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: emirix
      Instagramda bi satıcıdan aldığım magnus pharma ilaçları 2 haftadır kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığına şuan bir şey söylemiyorum hak yemeyelim fakat bu markanın web sitesini biraz incelediğimizde Sırbistan Merkezli ve 2017 yılından beri bu işte olduklarını görüyoruz fakat durum öyle değil arkadaşlar aslında Kullandıkları domain Türk bir domain firmasından alınmış ve site 2022 aralık ayında kurulmuş. Ne kadar Sırbistan yazsa da bu işin arkasında bir Türk var. Paketlerin tasarımı olsun web sitesindeki orijinallik kontrolü olsun çok güven veriyordu insana oysaki...
      https://magnuspharmalabs.com/

• Yazan: Mero4646
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Ürünü instagram üzerinden bir satıcıdan aldım araştırdığımda sahte boş gibi sonuçlara vardım.
      Haftalık kür detaylarım:
      500 mg testo 750 mg mesteron  Olarak 2. Enjeksiyonunu yaptım ilk kürüm oluyor bu. Satıcı ilacın yerli olduğunu ama hammadesinin dolu olduğunu çalışacağını söylüyor artık parasını geçtim vücuduma hormon alıyorum sağlık için sorun yaratacaksa ilacı keseceğim bi yardımcı olur musunuz?

• Yazan: Cadofakoo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Magnus pharma hakkında bilgisi olan var mı?
      TESTOSTERON 1140 TL MASTERON 1200 TL Tüm cevaplar için teşekkürler.  
    • Yazan: Tyler Durden
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Magnus ya da evogen pharma’dan oxandrolone ya da oxanabol almayı düşünüyorum(950₺) sizce ürün nasıldır, kullanan var mı ? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.