Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alpina35

9 ay testosteron kullanımı sonrası pct yapacağım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

alpina35    39

Merhabalar,

9 ay boyunca only testo kullandım. 3 ay trt doz sustanon, 2 ay haftalık 500mg testo enanthate, 3 ay haftalık 250mg enanthate ve son ay 125mg enanthate şeklinde kullandım. Kas yapmak için değil düşük testo belirtileri için kullandım, zaten hipofiz tümörüm olduğu için sustanona doktorum başlatmıştı 3 ay trt doz vermişti. Son enjeksiyonu 23 gün önce yaptım ve bugün kan testi verdim LH FSH açık çıktı normal mi?

Elimde klomen tamoksifen ve 1 adet ovitrelle var.

Nasıl pct yapmalıyım bilgili hocalarım yardımcı olursanız sevinirim. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    957

Total yarılanmış bu kadar zamanda çok normal. Kür içi değerlerin var mı doğru tespit y apabilmek için?

Lh fsh tam açılmış denemez 3,4 seviyelerinde olmalı normalde ama trt moduna geçtiğin için orada filizlenmiş olabilir değerlerin normal yani.

Sağlıklı pct ile hayatına devam edebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 1 saat önce yazdı:

Sonuçlarını buraya atar mısın?

Unutmuşum hocam 

GHOST, 1 saat önce yazdı:

Total yarılanmış bu kadar zamanda çok normal. Kür içi değerlerin var mı doğru tespit y apabilmek için?

Lh fsh tam açılmış denemez 3,4 seviyelerinde olmalı normalde ama trt moduna geçtiğin için orada filizlenmiş olabilir değerlerin normal yani.

Sağlıklı pct ile hayatına devam edebilirsin.

Atıyorum hocam sırasıyla kür öncesi(mart)ve ortası(haziran ağustos)

Screenshot_20241203_192842_Drive.thumb.jpg.ffd10cf83da37db24b5832804bbd09bf.jpg Screenshot_20241203_192519_Drive.thumb.jpg.47cdd93310dcd2457aa61994ae843480.jpg

Diver, 1 saat önce yazdı:

Ben işin sağlama alınması taraftarıyım. 4 hafta 50 mg klomen 20mg tamoksifen kullanmanı tavsiye ederim. 

Hocam bugün ovitrelle, 60 tablet klomen ve 60 tablet tamoksifen aldım nasıl bi pct yapayım testislerim küçüldü baya

Screenshot_20241203_192434_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, Şimdi yazdı:

Bir ovitrelle vur 5,6 gün sonra toparlanma yoksa bir adet daha vur. 6 gün sonra 50 mg klomen 20mg tamoksifene başla bir ay sonra kan tahlili yaptır duruma göre devam yada tamam deriz.

Günde 2 doz klomene gerek yok demi hocam ben çok şaşırdım sıfır bekliyordum lh fsh çünkü birebir marttaki doğal haline gelmiş birde hocam progesteronu soracaktım önceki tahlile göre artmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 8 dakika önce yazdı:

2 doz klomene gerek yok zaten ovitrelle de süreci hızlandıracaktır. @GHOST dediği gibi trt dozda döngü açılmaya başlamış olabilir güzel bir durum :) Progesteron değeri normal şuan pct sonunda tekrar değerlendiririz.

Tamamdır hocam klomen ve tamoksifeni aynı anda mı alıyoruz? Sabah akşam veya aç tok farkeder mi? Birde 1 ay sonra tahlil demişsin bugün ovitrelle vurcam bugünden itibaren mi sayayım yoksa ovitrelle + 1 ay klomen tamoksifen kullandıktan sonra mı gideyim tahlile

3 gün önce serko hocanın bitkisel kürünü hazırlamıştım kavanoz etrafını temizlerken bikaç kere kaşığın dibini sıyırdım ondan açılmış olmasın😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Sabah tok karnına ikisini de almanı tavsiye ederim. Klomen tamoksifene başladıktan bir ay sonra kan tahlili yaptır.  Ahahah o kadar etkili değil ama macun baya destek oluyor görüyoruz 😁

Tamamdır tahlil yapınca güncellerim

Hgb yüksekliğim ilacı bırakmama rağmen devam ediyor hocam, yazında konuşmuştuk bi türlü kan veremedim kendi kendine düşer mi, dahada artmış 18 olmuş eskiye göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Pct ilaçları kanıdan çıkınca Kızılaya kan verirsin. Çok yüksek olunca almıyorlar bol su iç gitmeden 1,2 gün önce 😁

Herşey için çok sağolun hocam Allah razı olsun 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 03.12.2024 - 20:30 yazdı:

Pct ilaçları kanıdan çıkınca Kızılaya kan verirsin. Çok yüksek olunca almıyorlar bol su iç gitmeden 1,2 gün önce 😁

Hocam merhabalar

Ben ovitrelleyi vurdum, vurduktan sonra sabah ereksiyonları ve libido geri geldi vuralı 6 gün geçti bugün klomen tamoksifene başladım.

Şimdi 1 ay klomen tamoksifen kullanıcam ya libidoyu etkiler mi?

Bitkisel kürde on numara olmuş Hocam elinize sağlık @SERKO ama biraz acı suyla içiyorum 😂

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, Şimdi yazdı:

Psikolojiyi etkileyebilir klomen. Libido giderse panik yapmana gerek yok normal bir durum. Net birşey söylenemez şanslıysan gitmez 😁

@SERKO hocam hayrat dikse bu kadar sevap kazanmazdı😂😂

Anladım hocam psikolojik olarak etkiler peki yorgunluk olur mu

Aynen öyle her gece yatmadan önce kürü kaşıklarken dua ediyorum 😂🙏

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082
Diver, 35 dakika önce yazdı:

Psikolojiyi etkileyebilir klomen. Libido giderse panik yapmana gerek yok normal bir durum. Net birşey söylenemez şanslıysan gitmez 😁

@SERKO hocam hayrat dikse bu kadar sevap kazanmazdı😂😂

ben yakında muhtemelen erer ermiş olurum B|

sp371, 37 dakika önce yazdı:

Hocam merhabalar

Ben ovitrelleyi vurdum, vurduktan sonra sabah ereksiyonları ve libido geri geldi vuralı 6 gün geçti bugün klomen tamoksifene başladım.

Şimdi 1 ay klomen tamoksifen kullanıcam ya libidoyu etkiler mi?

Bitkisel kürde on numara olmuş Hocam elinize sağlık @SERKO ama biraz acı suyla içiyorum 😂

afiyet olsun kardeşim evet acı olmasının sebebi diğer bitkilerin etkilerini daha fazla kullanmamıza yarıyor

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 10.12.2024 - 12:51 yazdı:

Düşük testosterondan dolayı halsizlik yapabilir.

Hocam merhabalar klomende 22. Gündeyim ilk 2 hafta libido enerji çok güzeldi  şuanda hafif düştü ama sorunum bu değil. Son 1 haftadır tüm gün devam eden mide bulantısı şikayetim  var, doktora da gittim mide bulantısı ilacı aldım kullanıyorum ama hala devam ediyor,  kusma hissi geliyor ama hiç kusmuyorum yiyeceklerle alakası yok  ne yapmalıyım doktor bi işe yaramadı bakmadı doğru düzgün zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Bildiğim kadarıyla klomen ve tamoksifenin böyle yan etkisi yok. Nane çayı denedin mi? Doktora gittiğinde kan tahlili yaptırdın mı? Hormonlarına baktır olmadı kesersin ilaçları.

Hocam denemedim nane çayını, metpamid ilacı kullanıyorum, tahlil yapmadı bi bölüme yönlendirdi, haftaya perşembe zaten bitiyor pct perşembe tahlil yapcam ondan sonra tamam devam karar veririz demiştin sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 31.12.2024 - 17:15 yazdı:

Bildiğim kadarıyla klomen ve tamoksifenin böyle yan etkisi yok. Nane çayı denedin mi? Doktora gittiğinde kan tahlili yaptırdın mı? Hormonlarına baktır olmadı kesersin ilaçları.

Hocam merhabalar mide bulantısı geçti ama libido gitti, pct nin bitmesine 2 gün kaldı son günlerde libido kaybı normal mi? Perşembe günü tahlil yapıp paylaşıcam bi aksilik çıkmazsa 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 06.01.2025 - 13:00 yazdı:

Kan tahlilini görelim ona göre konuşalım dostum. 

Hocam merhabalar tahlil çıktı lh çok yüksek testo nasıl yorumlar mısınız 

Testo kullanımı öncesi ve sonrası 2 tane atıyorum 

Screenshot_20250109_150011_Drive.jpg Screenshot_20250109_150356_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 55 dakika önce yazdı:

Klomeni kesince değerlerin düzelecektir dostum. Libido nasıl?

Libido orta Hocam ne iyi ne kötü, doğal halime göre nasıl değerler testo daha yüksek bekliyordum başarılı mı pct sizce hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 2 saat önce yazdı:

Naturel değerinin üstüne çıkmış. Pct başarılı zamanla libido normale dönecektir. Sporu beslenmeyi bozma daha iyi olacaksın inşallah 👌🏻

Sağolun hocam herşey için teşekkür ederim spor ve besleme 3 aydır yok bunu söylemeyi unuttum değerler güzel bence hiç spor yapmadım 3 aydır 

Hocam @Diver birdaha tahlil yapayım mı yapcaksam ne zaman yapayım, birazdan hipofiz mr ı çekecekler büyüme durumuna bakacak doktor inşallah iyi olur sonuçlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Diver, 03.12.2024 - 19:37 yazdı:

Bir ovitrelle vur 5,6 gün sonra toparlanma yoksa bir adet daha vur. 6 gün sonra 50 mg klomen 20mg tamoksifene başla bir ay sonra kan tahlili yaptır duruma göre devam yada tamam deriz.

Hocam ovitrelle vurduktan sonra niye bekliyoruz 5 6 gün 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 09.01.2025 - 18:49 yazdı:

İnşallah dostum. Bir ay sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim. Aşağıya attıklarımdan hangisini yapabilirlerse kardır.

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Hba1c 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • İdrar 
  • Kortizol

Merhaba Hocam tahlil yaptım yeni tahliller de var yorumlar mısınız 

Screenshot_20250221_154505_Drive.thumb.jpg.e5d0875368cad8e23ccd3711b61c646d.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, Şimdi yazdı:

Değerlerin normal dostum. Sen nasıl hissediyorsun?

Normal hissediyorum Hocam libido orta sabahları yorgun oluyorum kalkamıyorum

Büyüme hormonum hep düşük çıkıyor Hocam normal mi bide yüksek olan dheas neden böyle iyi bişey mi kötü mü anlamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
Diver, 17 dakika önce yazdı:

Halsizlik bir çok nedenden olabilir. Testosteron ve östrojen o hormondan dönüşüyor korkulacak bir şey yok. Büyüme hormonu da normal :) 

Büyüme hormonunu nasıl yükseltirim hocam bileklerimdeki kemikler çok ince kemikleri nasıl kalınlaştırabilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim, Eczane ürünleri 300 lira bandındayken internetteki nac'ler 2-3k fiyat aralığına sahip bunun sebebi nedir? Eczane ürününü alabiliyorsak onu mu tercih etmeliyiz yoksa işe yaramaz mı?
    • Yazan: Mito
      Hocalarım selamlar,
      16-17 yaşlarımdayken yeraltı bir spor salonunda hocanın ısrarı kanıma girmesi sebebiyle kür yaptım 1 seneye yakın yalan söylemek istemem sonra bıraktım aradan 6 ay geçti ve yeni küre başladım 18 yaşımdayken 4 ay kullandım ve sonrasında tövbe ettim artık korkumdan yaklaşık 2025 temmuz gibi bıraktım sonra pct yaptım tamamen bıraktım aralık sonunda bir kan testi verdim.
      ESTRADIOL < 15 ng/L < 31.5 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.66 U/L 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.68 µg/L 2.64 - 13.3 Serbest Testosteron 23.5 ng/L 5.1 - 41.5 Total testesteron 356.22 FSH 1.08 U/L 1.27 - 19.26 O zaman değerlerim bu şekildeydi fsh düşüklüğünden dolayı korktum açıkcası kısır kalmaktan ama zamanla düzelir diye söylendi ve bende açıkcası sürece bırakmanın en doğru karar olduğunu düşündüm sonrasında 15 gün kadar klomen kullandım tavsiyesi yüzünden 2 günde bir tekrar kan değeri verdim bu sefer fsh yüksek çıktı sonra tamamen hiçbirşey yapmadım bıraktım sürece 5-6 ay kadar yeni kan testi verdim şuan kan değerlerim.
      Estradiol 20.9 < 31.5 ng/L FSH 1.19 1.27 - 19.26 Glukoz (AKŞ) 87 mg/dL 74 - 100 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.26 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.67 2.64 - 13.3   Bu şekilde testosterona baktıramadım fakat 16 ağustosta tekrardan kan vereceğim kasım ayından yaklaşık mart ayına kadar libidomda baya bir düşüş oldu fakat mart ayından sonra tamamen düzeldi baya iyi bir durumdayım ama kan değerleri canımı sıkıyor hiç ilaç kullanmadan 16 yaşındayken de kan vermiştim katı bir diyet ve spor yapıyordum o zaman Estradiol 20.7 ng/L 11.3 - 43.2 FSH 1.28 U/L 1.5 - 12.4 LH 2.43 U/L 1.7 - 8.6 Prolaktin 3.66 µg/L 4.04 - 15.2 Serbest T4 11.9 ng/L 9.2 - 16.3 Serbest Testosteron 20.03 pg/ml 0 - 39.31 Total Testosteron 3.45 µg/L REFERANS Bu şekildeydi yani şuan 20 yaşıma girmek üzereyim ve açıkcası korku var üzerimde rica etsem yardım edebilecek abilerim varmıdır psikolojim çok yoruluyor keşke hiç yapmasaydım insanlara uymasaydım @metinav @GHOST @berkay16 @M.O.K @Fuhrer @Bay-T
    • Yazan: w1nn3r
      Selamlar, yaklaşık 3,5 ay 500 testo enat 500 masteron şeklinde ilk kürümü yaptım. 40 gün ardından yaptırdığım kan tahlilim bu şekilde. İlaçları bıraktıktan sonra hiç bir şey kullanmadım. Hiç Libido problemi yaşamadım. Değerlerimi düzeltmek için hangi ilaçları ne kadar süre ne şekilde kullanmam gerektiğini konusunda bana yardımcı olabilir misiniz. Tşekkürler.

• Yazan: Caganbey
      Hocalarım merhabalar 3 ay boyunca
      300 tren a
      300mast p
      500 test e 
      kürü yaptım. Son 3 haftadır tren ile masteron almıyorum. Only 300 testo ile devam ediyorum son testomu 5 gün önce yaptım ve bıraktım kürü. Bu sabahki testim bu şekilde sizce ilerideki süreçte pct için yada değerleri normale toparlamak için neler kullanabilirim, önerileriniz nelerdir. Teşekkürler şimdiden 🙏
      not(beslenmem çok kötü bu süreçte iyileştireceğim birde testonun kandan çıkmasını bekleyeceğim) 
      elimdeki ilaçlar : klomen tamoksifen proviron tadalafil. Ovitrelle lazım olurmu sizce?

• Yazan: erdemozkn0
      Merhaba arkadaşlar,
      PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
      23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.
      Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.
      Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
      Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.
      Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.
      Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:
      PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?
      Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?
      Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?
      Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?
      İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?
      Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?
      PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?
      Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16
      Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp