Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

matiquew133

Spectrum pharma denemiş olan var mı?

Önerilen İletiler

Fuhrer    918
yhy789, 1 dakika önce yazdı:

Abi nessie satıcısı tren a yı janoya gönder bossa 10 bin dolar vercem diyor nasıl yollucaz 😀

flakon ilacı yurt dışına kargolamak pek mümkün değil, onu 2ml parfüm test şişesine koyup yollarsın en fazla. Janoshik testine girerse de o şişe ve boş çıkarsa da satıcı bu benim ürünüm değil der çıkar. Yani yollayamayacaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    108
yhy789, 12 dakika önce yazdı:

Abi nessie satıcısı tren a yı janoya gönder bossa 10 bin dolar vercem diyor nasıl yollucaz 😀

Yd planın varmı yakın zamanda ? Bide boş olsa vermez döner sözünden 😁 ürün değişmiş vs vs diye uydurur. Ben zannetmiyorum vericeğini 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    17
klorsex, 7 saat önce yazdı:

@Fuhrer Hocam, SKT'sine yaklaşık 5 ay kalan iki adet Spectrum Tren Ace buldum ve tanesini 33 dolara aldım. Daha önce forumda Spectrum hakkında yaptığınız olumlu yorumlardan dolayı size de danışmak istedim.

Masteron ve Testo Propionatları ZPHC'den aldım. Spectrum'un eski üretimlerinden de farklı bir satıcıdan temin ettim. Biraz hızlı verilmiş bir karar oldu açıkçası. Sizce mantıklı bir seçim yapmış mıyım? Spectrum konusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

Fuhrer, 27 dakika önce yazdı:

ugllerde skt'ye pek takılmak doğru olmaz, keza çoğu spectrum ürününün sktsi dolmuş oluyor ve üstünü lazerle kazıyıp yeni skt yazıyorlar. ZPHC'de de rastladım bu olaya

Spectrum ile zphc aynı fabrikada üretiliyor ama farklı grupların ürünleri diye birkaç yerden dedikodu duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum. Yurtdışı kaynaklarda zphc satanlar genelde spectrumda satıyor. Marka baya eski bir marka . Testo ve ox'unu kullandım senelerce hiç boşuna denk gelmedim. Tren grubu için zphcde bir sıkıntı varsa spectrumda olmayabilir eğer farklı kişiler ürettiriyor ise. Keza hâla zphcdeki tren ace sıkıntısının sebebini bilmiyoruz hammadde azlığı mı yoksa filtrasyonda mı bir problem var hala meçhul kendim kullanmadığım için ve test olmadığı için bu konuda yorum yapmaya çekiniyorum. Benim tecrübelerime göre spectrum sağlamdı. Skt konusunu fazla kafaya takmayın ilaçlarda skt geçince ilacın etkinliği azalır zamanla o da gözardı edilebilir. Eğer ilaç iyi bir şekilde muhafaza edilmişse kullanılabilir ben daha önce çok sktsi geçmiş ürün kullandım bi sıkıntı yaşamadım. Daha geçen gün 2024 sktli eczane ürünü rimobolan vurdum hiçbir problem olmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
KAVINSKI, Bir saat önce yazdı:

Spectrum ile zphc aynı fabrikada üretiliyor ama farklı grupların ürünleri diye birkaç yerden dedikodu duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum. Yurtdışı kaynaklarda zphc satanlar genelde spectrumda satıyor. Marka baya eski bir marka . Testo ve ox'unu kullandım senelerce hiç boşuna denk gelmedim. Tren grubu için zphcde bir sıkıntı varsa spectrumda olmayabilir

Benzly oranından dolayı skt si geçmiş tren kullanılamaz yamultur adamı bozuk olmasa bile yağı çok ciddi zarar ve acı verir. Spectrum tren daha dolu gibi ama yinede dolu sayılmaz ve daha acılı. Kullandım hem skt geçmiş hem 29 yeni seri. Skt geçmiş olan gebertiyordu, yeni seride acıdan kolum kalkmıyordu ve max %50 doludur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    918
Rma, 29 dakika önce yazdı:

Benzly oranından dolayı skt si geçmiş tren kullanılamaz yamultur adamı bozuk olmasa bile yağı çok ciddi zarar ve acı verir. Spectrum tren daha dolu gibi ama yinede dolu sayılmaz ve daha acılı. Kullandım hem skt geçmiş hem 29 yeni seri. Skt geçmiş olan gebertiyordu, yeni seride acıdan kolum kalkmıyordu ve max %50 doludur

o çözücüler ile alakalı değil kullanılan yağ ile alakalıdır, etil oleat tarzı süper solvent kullanıldığından ve filtrelenmemesinden kaynaklı yaşarsın

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

o çözücüler ile alakalı değil kullanılan yağ ile alakalıdır, etil oleat tarzı süper solvent kullanıldığından ve filtrelenmemesinden kaynaklı yaşarsın

Olabilir o zaman zphc ile aynı standartta üretilmiyor çünki aynı tarihli zphc çok rahattı enjeksiyon bakımından rahatsız etmedi ama full boştu tabi 😁

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
    • Yazan: Attila
      Merhaba arkadaşlar. Spectrum pharma bilen, duyan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? Aynı zamanda zphc pharma hakkında bilgisi olan varsa yazabilir. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.