Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tr3n

Yeni kür planlamam hk. - yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Tr3n    311

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR PLANLAMAM:

• ment 100 mg haftalık 
  • testesteron e 500 mg haftalık 
  • clenbuterol+anavar 2+2 günlük 4 tablet 
  • igf lr1-3  tablet 3 günlük 

KÜR MALİYETİM:

• 10k

GÜNCEL FORMUM:

InShot_20241127_210307492.jpg

KÜR AMACIM:

3 ay içinde yağ yakmak yarışma planı yapıyorum daha uzunda sürebilir.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    650

İgf tablet pek iç açıcı durmamış küründe. Enjeksiyon tavsiye ederim igf.

Biraz karmaşık geldi.

• Testo 
  • Tren veya sr9009
  • Yohimbe

Bu kombin hem daha ucuz hem daha amaca yönelik geldi bana.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311

flakon tren enant ve ment(trestolone) var ox clen karışık değil aslında igf tablet aldım onun pişmanlık var

testo yok *

trestolone deniyimleyen var mi çalıştığını nasıl anlarız kalvahaltı yaptım sanki birşey yememiş gibiyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Tr3n, 3 saat önce yazdı:

flakon tren enant ve ment(trestolone) var ox clen karışık değil aslında igf tablet aldım onun pişmanlık var

testo yok *

trestolone deniyimleyen var mi çalıştığını nasıl anlarız kalvahaltı yaptım sanki birşey yememiş gibiyim.

Ment ne marka ? orijinalini bulmak çok zordur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311

@SERKO hocam ment kullandınız mi hiç 

minnatour markası aslında bir markası yok da özel yaptırıyorlar internette ment bulunmuyor

Screenshot_20241128-102351.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    756
Tr3n, 27 dakika önce yazdı:

minnatour markası aslında bir markası yok da özel yaptırıyorlar internette ment bulunmuyor

ment kullandım evet her gün yada gün aşırı günlük 50 mg yani haftalık 350mg/max kullanılabilir ama çok yaygın bir ilaç değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24

e6db5ee9-9816-4873-bb50-a4df2d4f27f8.jpeg.872ffa61cc814a7f0ff238112efb281b.jpeg

Bulk küründe kullanmıştım Menti. 300mg tren ace 50mg ment vardı kürümde. Trenin anabolik etkisi zaten yüksek ama işin içine ment girince kullandığım 5 haftalık süreçte boyut atladım. 

Enjeksiyonun ertesi günü direkt güç farkını bariz şekilde hissediyorsun. Her hafta ağırlıkların plaka plaka artıyor diyebilirim :)

Orjinalini bulman çok zordur zaten Türkiyede satılan zart zurt pharmaların hiçbirisi ment satmıyor diye biliyorum. Gerçi satsa bile boş olacaklarına eminim. 10gr hammadde şu an 10-12k arasında. En pahalı roidlerden birisi.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Tr3n, Bir saat önce yazdı:

Satıcına güveniyorsan kullan uzun yıllar önce kullanmıştim Cok güzel etki almıştım. Yarılanma ömrü çok kısa hergun vurman gerekiyor yada en geç gün aşırı olabilir. güzel yanı tren gibi prolaktin yukseltmiyor.

Yine söylediğim Gibi eğer Orjinal olduğuna güveniyorsan kullan hammadde kg fiyatı 22 bin dolar yani trenin bile 8-9 katı fiyatı var ona göre.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
Redible, 2 saat önce yazdı:

Bulk küründe kullanmıştım Menti. 300mg tren ace 50mg ment vardı kürümde. Trenin anabolik etkisi zaten yüksek ama işin içine ment girince kullandığım 5 haftalık süreçte boyut atladım. 

Enjeksiyonun ertesi günü direkt güç farkını bariz şekilde hissediyorsun. Her hafta ağırlıkların plaka plaka artıyor diyebilirim :)

Orjinalini bulman çok zordur zaten Türkiyede satılan zart zurt pharmaların hiçbirisi ment satmıyor diye biliyorum. Gerçi satsa bile boş olacaklarına eminim. 10gr hammadde şu an 10-12k arasında. En pahalı roidlerden birisi.

kanka hangi doluki örnek 400 mg bolde alınıyorsa biri içinde 200 mg varsa öp başına koy 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24
Tr3n, 17 dakika önce yazdı:

kanka hangi doluki örnek 400 mg bolde alınıyorsa biri içinde 200 mg varsa öp başına koy 🤣

Aldığım ürünü bir arkadaşım üretiyor. Tüm üretim süreçlerine hakimim. Atıyorum 10gr rimo var pişirilmesi gereken normalde 10 flakon ürün çıkar ama filtrelerken vs 0.5 meleklerin payı oluyor. Bunu fitlemek için 0.5ml yağ daha fazla konulabilir ama ürün tam miligram olsun diye 9 tam flakon ve 0.5lik bir yarım flakon çıkıyor o yarımı ayırıyor.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    756
Redible, 21 dakika önce yazdı:

Aldığım ürünü bir arkadaşım üretiyor. Tüm üretim süreçlerine hakimim. Atıyorum 10gr rimo var pişirilmesi gereken normalde 10 flakon ürün çıkar ama filtrelerken vs 0.5 meleklerin payı oluyor. Bunu fitlemek için 0.5ml yağ daha fazla konulabilir ama ürün tam miligram olsun diye 9 tam flakon ve 0.5lik bir yarım flakon çıkıyor o yarımı ayırıyor.

çevremde makarna haşlamasını bilmeyen aveller var millet evde trenbolone kaynatıyor olacak iş değil :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
Redible, 4 saat önce yazdı:

Bu markayı nerden nasıl temin edebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24
caikepro, 34 dakika önce yazdı:

Bu markayı nerden nasıl temin edebilirim

Bulman zor hocam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    36

Yarışma biraz show olur sanki çok yolun var gibi duruyor yaş kaçtı bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
Emin982, 44 dakika önce yazdı:

Yarışma biraz show olur sanki çok yolun var gibi duruyor yaş kaçtı bu arada

yarışmayı gözünde çok büyütmüşsün belli parası bütcesi olan herkes yarışma yapar 

atıyorum a hocadan yarışma kür hazırlamısin diye sorunca paradan söz diyor ilk önce 15 k aylık kenara at 16 haftada yarışmalik vücut çıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    36
Tr3n, 18 dakika önce yazdı:

yarışmayı gözünde çok büyütmüşsün belli parası bütcesi olan herkes yarışma yapar 

Doğru söylüyorsun bütçesi olan herkes yarışma yapabilir ama kazanan bir kişi oluyor diğerleri içinde emek ve vakit kaybı haliyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311

clen el titremesi yaptı bende carpinti felan olmuyor normal mi sizce?:|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.