Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Diver

Diver - yeni kür günlüğüm (ilaç, antrenman, beslenme)

Önerilen İletiler

Diver    2.532
oisobb123, 3 dakika önce yazdı:

Hocam testosu dolu mu testo stoklayalim en azından ucuz baya 😃

Testosu dolu da İran testo daha ucuz onu alın 😄

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmets    4

Hocam selamlar melatonanın ten rengini eşitleme ve esmerleştirme etkisini gördünüz mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
ahmets, 4 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar melatonanın ten rengini eşitleme ve esmerleştirme etkisini gördünüz mü?

Evet çok güzel etkisini gördüm. Konusunu okumanı tavsiye ederim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    36
Diver, 6 saat önce yazdı:

Cevap bekliyorum :)

Abi yaşadığın sorunun aynısını ben de yaşadım. 250mg only testo giderken E2 90 civarına çıkmıştı tavsiyen üzerine masteron arayışına girmiştim tam da o zaman Nessie çılgınlığı patlak vermişti :D  2 kutu masteron aldım 250mg testo 300mg masteron ile 4-5 hafta sonunda E2 185.02 çıktı. Satıcıyla görüştüm memnun değilsen iade alabilirim dedi ben de kutuları gönderdim(1 kutu boş 1 kutu yarım) iade istemedim geçen sene bolde kullanırken E2 derdim yoktu o yüzden 2 kutu bolde göndermesini istedim o da gönderdi. Şu an arimidexle idare ediyorum bayram sonrası çok daha sıkı diyet ve kardiyo ile boldeye başlayacağım. Satıcı malının arkasında duruyor kullanılan ilaca bile değişim yapıyor ama içeriği ne kadar doğru bilemiyorum. Dediğiniz gibi 8 dolara pan pharma testo satıyor en azından o alınabilir.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    31
Trenx, 7 dakika önce yazdı:

Abi yaşadığın sorunun aynısını ben de yaşadım. 250mg only testo giderken E2 90 civarına çıkmıştı tavsiyen üzerine masteron arayışına girmiştim tam da o zaman Nessie çılgınlığı patlak vermişti :D  2 kutu masteron aldım 250mg testo 300mg masteron ile 4-5 hafta sonunda E2 185.02 çıktı. Satıcıyla görüştüm memnun değilsen iade alabilirim dedi ben de kutuları gönderdim(1 kutu boş 1 kutu yarım) iade istemedim geçen sene bolde kullanırken E2 derdim yoktu o yüzden 2 kutu bolde göndermesini istedim o da gönderdi. Şu an arimidexle idare ediyorum bayram sonrası çok daha sıkı diyet ve kardiyo ile boldeye başlayacağım. Satıcı malının arkasında duruyor kullanılan ilaca bile değişim yapıyor ama içeriği ne kadar doğru bilemiyorum. Dediğiniz gibi 8 dolara pan pharma testo satıyor en azından o alınabilir.

Su nessienin sırrını çözen yok biri diyor çalışıyor biri diyor boş gizemli marka baya 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
Trenx, 29.03.2025 - 01:04 yazdı:

Hocam ben ve bir arkadaşım aynı anda Messi masterona başladı onunki de sizin gibi E2 patladi ama benim normal seyrinde ilerledi. Gerçekten anlam veremedim bu duruma.

Diver, 28.03.2025 - 17:15 yazdı:

Evet enteresan şekilde tren ve npp kullanan arkadaşlar memnun. Büyük ihtimalle içinde testo var. 250 testo ile östrojenim bu kadar yükselmiyordu :) 

bugün bende trenine başladım. hayatımda ilk defa trene başladım. trenin etkisi mi bilmiyorum ama 2-3 saat sonra boğazımdan aşağıya doğru bir yanma, vücut ısısında yükselme ve avucumun içinin terlemesi durumunu yaşadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
kisetet55, 1 saat önce yazdı:

bugün bende trenine başladım. hayatımda ilk defa trene başladım. trenin etkisi mi bilmiyorum ama 2-3 saat sonra boğazımdan aşağıya doğru bir yanma, vücut ısısında yükselme ve avucumun içinin terlemesi durumunu yaşadım. 

Bir hafta sonra kan tahlili yaptır Crp değerlerine baktır :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
Diver, 8 saat önce yazdı:

Bir hafta sonra kan tahlili yaptır Crp değerlerine baktır :) 

Crp değerinde nasıl bir sonuc olması gerekiyor hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
kisetet55, 2 dakika önce yazdı:

Crp değerinde nasıl bir sonuc olması gerekiyor hocam.

Referans aralığında olması gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
Diver, 9 saat önce yazdı:

Referans aralığında olması gerekiyor.

Normalde de hiç bir şey kullanmayinca referans aralığında olması gerekmiyor mu hocam? Ürün boş ise yine de referans aralığında olmaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    855
kisetet55, 5 dakika önce yazdı:

Normalde de hiç bir şey kullanmayinca referans aralığında olması gerekmiyor mu hocam? Ürün boş ise yine de referans aralığında olmaz mı?

steril değildi crp yükseltmiş ondan söyledi baktır diye.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
ardas, Bir saat önce yazdı:

steril değildi crp yükseltmiş ondan söyledi baktır diye.

Nessie steril değil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    855
kisetet55, 9 saat önce yazdı:

Nessie steril değil mi

adam diyor ki crp ye baktır ondan dolayı steril değilmiş onda  yüksek çıktı çünkü ben kullanmadım markayı bilmiyorum.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Rimobolan ve masteron benzer etki gösteren dht türevi ilaçlar ancak anabolik rating olarak sıralarsak rimobolan daha üstte mi  ve ayni kürde kombinlenmesi benzer ürünler olduğu için mantıksız olma gibi bi durum söz konusu mudur ? Yoksa kombinlenirse etki fayda olarak daha mı sinerjik bi etki alırız ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KnossosR
      Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
      Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
      KİŞİSEL BİLGİERİM:
      1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o  da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Uygar
      Hayırlı bayramlar herkese,
      Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
      SORULARIM:
      Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
      NOT:
      (Bir ara  hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.