Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Diver

Diver - yeni kür günlüğüm (ilaç, antrenman, beslenme)

Önerilen İletiler

Diver    2.800
oisobb123, 3 dakika önce yazdı:

Hocam testosu dolu mu testo stoklayalim en azından ucuz baya 😃

Testosu dolu da İran testo daha ucuz onu alın 😄

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmets    6

Hocam selamlar melatonanın ten rengini eşitleme ve esmerleştirme etkisini gördünüz mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
ahmets, 4 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar melatonanın ten rengini eşitleme ve esmerleştirme etkisini gördünüz mü?

Evet çok güzel etkisini gördüm. Konusunu okumanı tavsiye ederim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    69
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 6 saat önce yazdı:

Cevap bekliyorum :)

Abi yaşadığın sorunun aynısını ben de yaşadım. 250mg only testo giderken E2 90 civarına çıkmıştı tavsiyen üzerine masteron arayışına girmiştim tam da o zaman Nessie çılgınlığı patlak vermişti :D  2 kutu masteron aldım 250mg testo 300mg masteron ile 4-5 hafta sonunda E2 185.02 çıktı. Satıcıyla görüştüm memnun değilsen iade alabilirim dedi ben de kutuları gönderdim(1 kutu boş 1 kutu yarım) iade istemedim geçen sene bolde kullanırken E2 derdim yoktu o yüzden 2 kutu bolde göndermesini istedim o da gönderdi. Şu an arimidexle idare ediyorum bayram sonrası çok daha sıkı diyet ve kardiyo ile boldeye başlayacağım. Satıcı malının arkasında duruyor kullanılan ilaca bile değişim yapıyor ama içeriği ne kadar doğru bilemiyorum. Dediğiniz gibi 8 dolara pan pharma testo satıyor en azından o alınabilir.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    36
Trenx, 7 dakika önce yazdı:

Abi yaşadığın sorunun aynısını ben de yaşadım. 250mg only testo giderken E2 90 civarına çıkmıştı tavsiyen üzerine masteron arayışına girmiştim tam da o zaman Nessie çılgınlığı patlak vermişti :D  2 kutu masteron aldım 250mg testo 300mg masteron ile 4-5 hafta sonunda E2 185.02 çıktı. Satıcıyla görüştüm memnun değilsen iade alabilirim dedi ben de kutuları gönderdim(1 kutu boş 1 kutu yarım) iade istemedim geçen sene bolde kullanırken E2 derdim yoktu o yüzden 2 kutu bolde göndermesini istedim o da gönderdi. Şu an arimidexle idare ediyorum bayram sonrası çok daha sıkı diyet ve kardiyo ile boldeye başlayacağım. Satıcı malının arkasında duruyor kullanılan ilaca bile değişim yapıyor ama içeriği ne kadar doğru bilemiyorum. Dediğiniz gibi 8 dolara pan pharma testo satıyor en azından o alınabilir.

Su nessienin sırrını çözen yok biri diyor çalışıyor biri diyor boş gizemli marka baya 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
Trenx, 29.03.2025 - 01:04 yazdı:

Hocam ben ve bir arkadaşım aynı anda Messi masterona başladı onunki de sizin gibi E2 patladi ama benim normal seyrinde ilerledi. Gerçekten anlam veremedim bu duruma.

Diver, 28.03.2025 - 17:15 yazdı:

Evet enteresan şekilde tren ve npp kullanan arkadaşlar memnun. Büyük ihtimalle içinde testo var. 250 testo ile östrojenim bu kadar yükselmiyordu :) 

bugün bende trenine başladım. hayatımda ilk defa trene başladım. trenin etkisi mi bilmiyorum ama 2-3 saat sonra boğazımdan aşağıya doğru bir yanma, vücut ısısında yükselme ve avucumun içinin terlemesi durumunu yaşadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
kisetet55, 1 saat önce yazdı:

bugün bende trenine başladım. hayatımda ilk defa trene başladım. trenin etkisi mi bilmiyorum ama 2-3 saat sonra boğazımdan aşağıya doğru bir yanma, vücut ısısında yükselme ve avucumun içinin terlemesi durumunu yaşadım. 

Bir hafta sonra kan tahlili yaptır Crp değerlerine baktır :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
Diver, 8 saat önce yazdı:

Bir hafta sonra kan tahlili yaptır Crp değerlerine baktır :) 

Crp değerinde nasıl bir sonuc olması gerekiyor hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
kisetet55, 2 dakika önce yazdı:

Crp değerinde nasıl bir sonuc olması gerekiyor hocam.

Referans aralığında olması gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
Diver, 9 saat önce yazdı:

Referans aralığında olması gerekiyor.

Normalde de hiç bir şey kullanmayinca referans aralığında olması gerekmiyor mu hocam? Ürün boş ise yine de referans aralığında olmaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    967
kisetet55, 5 dakika önce yazdı:

Normalde de hiç bir şey kullanmayinca referans aralığında olması gerekmiyor mu hocam? Ürün boş ise yine de referans aralığında olmaz mı?

steril değildi crp yükseltmiş ondan söyledi baktır diye.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
ardas, Bir saat önce yazdı:

steril değildi crp yükseltmiş ondan söyledi baktır diye.

Nessie steril değil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    967
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 9 saat önce yazdı:

Nessie steril değil mi

adam diyor ki crp ye baktır ondan dolayı steril değilmiş onda  yüksek çıktı çünkü ben kullanmadım markayı bilmiyorum.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
parfait16, 26 dakika önce yazdı:

@DiverAbi selamlar nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun :)

Aleyküm selam dostum :) Ufak bir cut dönemindeyim yağ oranını iyice düşürüp mayıs başı bulka başlayacağım inşallah :) Hazır sormuşken form atayım😁 Nasip olursa eylülde yarışmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir paket çıkacak 😄

IMG_7505.jpeg IMG_7485.jpeg

• Beğen 4
  • Alkış 1
  • Ödül 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    27

Maşallah abi nazar değmesin bence çok iyi gidiyorsun, sırtın efsane fena bir kütle gelmiş tebrik ederim. Eminim yarışmaya kadar çok daha iyisini yapacaksın. Bu yarışmayı izlemeye gelemedim ama eylüldekine kesin bende geleceğim sende katılacaksan :). Bu arada Mayıs ayında kan tahlillerimin sonucuyla tabi aynı küre girmeyi düşünüyorum ilk kürüm olucak. Konusunu açıcam sadece pt ile mi çalışsam yoksa kendim mi onu düşünüyorum yönetebilir miyim acaba diye 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
parfait16, 2 dakika önce yazdı:

Maşallah abi nazar değmesin bence çok iyi gidiyorsun, sırtın efsane fena bir kütle gelmiş tebrik ederim. Eminim yarışmaya kadar çok daha iyisini yapacaksın. Bu yarışmayı izlemeye gelemedim ama eylüldekine kesin bende geleceğim sende katılacaksan :). Bu arada Mayıs ayında kan tahlillerimin sonucuyla tabi aynı küre girmeyi düşünüyorum ilk kürüm olucak. Konusunu açıcam sadece pt ile mi çalışsam yoksa kendim mi onu düşünüyorum yönetebilir miyim acaba diye 😅

Teşekkür ederim inşallah daha iyi olacağız :) En azından ilk kürde koçla çalışılması gerektiğini düşünüyorum. Forumda bolca vakit geçir az buçuk bilgi sahibi ol ve ona göre koçlarla görüş kafana yatmayanla çalışma. İfbb pro fenomenleri genelde çok yoğun oluyor haberin olsun :)

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    27

Abi çalışırken olsun, boş zamanımda olsun bu forumdan ayrılmıyorum, ayrılamıyorum :) çok güzel bilgiler edindim, hala da ediniyorum sayenizde. Kafamda ufak ufak şeyler oluşmaya başladı 🙏🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.426

Çok iyi hocam. Cilt kalitesi adele kalitesi Bomba gibi görünüyor 🧿

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
Askabar, 2 dakika önce yazdı:

Çok iyi hocam. Cilt kalitesi adele kalitesi Bomba gibi görünüyor 🧿

Çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻  Gh etkisini gösteriyor😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    176

Form çok güzel abi, yarış için tren eklemeyi düşünüyor musun? 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
deluxes, 2 dakika önce yazdı:

Form çok güzel abi, yarış için tren eklemeyi düşünüyor musun? 

Evet İnşallah. Beni bozmuyor Tren, düşük dozla güzel ilerliyorum. Yarış için günlük açacağım inşallah 🫡

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Diver, 39 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻  Gh etkisini gösteriyor😁

gh ne kullanıyorsunuz hocam black dragon mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.800
fatman, 2 dakika önce yazdı:

gh ne kullanıyorsunuz hocam black dragon mu 

Cinnatropin günde 6iu 👌🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki kürümde bugüne kadar mastero'nu 400 mg dan yukarı kullanmadım ancak merak ettiğim konu;
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 200 mg Trenbolone 400 mg Masteron 300 mg SORULARIM:
      Masteronu 600'lere çıkarmak aynada cidden fark yaratır mı? İyi ki 600'e çıkmışım dedirtir mi yoksa boşuna ekstra yan etki mi demek olur? EK OLARAK:
      Tren küründe kendimde gördüğüm bir durum var genel olarak böyle midir bilmiyorum. Sıfır karb. yakın gidiyorum ancak diyet bozduğum arkaya arkaya 1-2 gün sonrasında 2-3 gün vücudum daha kuru derim daha açık oluyor tabi o sıra diyete dönmüş oluyorum sonrasında form biraz sulanıyor gibi. Karb. alındığında pump artması dolu görünme bildiğimiz birşey ama benim bahsettiğim su ve yağ olarak daha kuru gözükmek hatta tartıda kilo düşüşü görmek.
      Tren küründe belli aralıklarla yükleme yapmak definasyon anlamında daha mı ileri atar bu olayın açıklaması nedir? 
      Teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: iboldenon
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
      ŞUANA KADAR;
      500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg  Saw palmeto 300 mg  Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?
    • Yazan: kisetet55
      Herkese iyi formalar,
      Eklem ve omuz ağrılarını giderebilmek adına kürüme NPP ekledim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Tren Enanth Masteron SORULARIM:
      Doz ayarlaması nasıl olmalı?
    • Yazan: ardaesat
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Bunu kullanan oldu mu?
      Depot versiyonunun mantığı nedir bunda (genelde definasyonda yağ yakımı ve kasları sertleştirmesi için kullanılır).
      meditech markanın masteron depotunu aldım 200mgx10ml
      1-5 hafta : danabol (thaiger pharma) 1-16 hafta : Testo Enanthate 600mg (genesis marka) 1-15 hafta : Boldenone 500mg (alpha marka) 10-11-12-13-14 hafta : masteron depot 300mg-300mg-300mg-400mg-400mg-400mg (meditech pharma) 11-12-13-14 hafta : turinabol (thaiger marka) boldenone,masteron ve turinabolu testodan bir hafta önce kestim.
      turinabolu eklememin nedeni alıcıdan alacağım vardı anavar yerine bunu tercih ettim.
      masteronu testoyla mı bitirim yoksa bir hafta önce kesmek mantıklımı?
      bu kürün sonuna efedrin veya clenbuterol eklemeyı dusundum fakat kalbı zorladıgını okudugum ıcın koymadım.
      bu kürden nasıl bir kazanç elde edebilirim?
    • Yazan: ardaesat
      Merhaba,
      Forumun neredeyse tamamını gözden geçirdim.
      Örneğin : (12 hafta)
      500mg testosteron 300mg primobolan Veya:
      2 hafta 250mg testo 8 hafta 500mg Son 2 hafta ise 250mg testo+ primo iİk 2 hafta 200mg primo Sonra 8 hafta 300mg Ve son 2 hafta 200mg primo SORULARIM:
      Merak ettiğim şunlar ki 12 haftalık bir kürü yan etki açısından piramit mi yapmak mantıklı yoksa düz bir şeklinde mi? Ve primoyu 11 hafta kullanmak ama testoyu 1 hafta daha mı kullanmak gerekli? Bazı hocalar 300mg primonun az olduğunu, en az 400mg kullanılması gerektiğini yazmış, bu dozajlar neye göre şekillenmeli? Pct rastgele olmaz biliyorum ama genelde testo-rimobolan pct' si nolvadex yeterli oluyor mu? Kendimi örnek vereyim, 1,75 boyundayım 65 kiloyum, ne kadar yemek yesem de öğünü arttırsam da kilomu arttıramıyorum. 9 sene önce 12 hafta gibi testo-primo kürü yapmıştım, testo 500mg,  primoyu 200-300mg kullandım. açıkçası ulaşamadığım kilolara ulaştım, antrenmanlar süperdi, PCT yapmadım (kür içinde meme uçlarında hassasiyet olduğu için ara ara arimidex kullandım), bir sorun yaşamadım ama yinede yapmam gerekirdi sanırım, maalesef kürden sonra iş değişikliğim yüzünden spora devam edemedim ve hepsini kaybettim başa döndüm.
      2016 yılında sağ böbrekte kist ortaya çıktı ama ilaçtan mı ama kendiliğinden mi bilmiyorum. Doktor herkeste olabilecek birşey olduğunu söyledi, bunun için bir ilaç kullanmıyorum sadece kontrol ettiriyorum ultrasonla arada bir. Böyle bir sorun olmada testo-bolde kürü yapmak istiyordum. Aklımda only testo kürü de var 12 hafta ama madem bu ilacı alıcam o zaman değsin diye rimo da eklemek istiyorum (danabol veya turinabol).

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.