-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
44 haftalık kür sürecimi bitirme kararı aldım! pct konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
kaaneth, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Buğrahan13
Cümleten selamün aleyküm,
testo, turinabol kürü yapmıştım kürdeyken 7 kg aldım şimdi pct vakti geldi değerlerim bu şekil elimde klomen, tamoxifen ve proviron var hangilerini kullanayım veya önerdiğiniz başka bir şey var mı? Birde kur içi karaciğer koruyucu kullandım.
Alt ast nasıl düşürebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Achihiha
Değerli büyüklerim öncelikle selamlar umarım iyisinizdir.
Son enjeksiyonumun üzerinden tam 30 gün geçti ve test verdim. Bulk amacıyla kürü yaptım ve oldukça güzel verim aldım. İlacı bıraktığımdan bu yana testislerde büyüme başladı. Kür süresince haftalık 750mg kullandım ve sadece sustanon devam ettim. Östrojen için kürün ortalarında arimidex kullanımım oldu.
Kürün son 1-1.5 ayı ereksiyonu koruyamama durumu oluştu prolaktin düzeylerinden endişeleniyordum fakat test verme şansım yoktu. Değerlerimden anladığım kadarıyla yüksek gözüküyor. Ve problem hala devam ediyor. Total testosteron seviyesi kür içinde >15 şeklindeydi ve şuan son vuruştan bir ay geçmesine rağmen 11 olarak gözüküyor.
Testleri yaptırdığım hastane maalesef serbest testosteron yapamıyordu ve yaşadığım yerde yaptırabileceğim başka bir yer yok maalesef. Bu testin eksikliği bir problem yaratır mı? Ve pct için ne yapmam neler kullanmam gerekiyor acaba?
Değerli bilgileriniz ve yorumlarınıza muhtacım lütfen pct konusunda yardımcı olun bana. 🙂
-
Yazan: Wgestelx
TEKRARDAN Çoook selamlar peptidtürkiye ailesi,
Evet kür bitti inanılmaz derecede yaradı baya büyüttü çok verimliydi ama bunlardan daha önemlisi pct mevzuları geldi çattı. Arkadaşlar ben son enjeksiyonsan 2 hafta sonra test verdim ve lh fsh açıktı? Öncelikle anlam veremedim çünkü bana açmak için pct yapmak gerek demişlerdi anlamadım ama yine de pct yapma kararı aldım (şuan ilk haftasındayım klomen+tomoxifen)
SORULARIM:
LH FSH nasıl son enjeksiyondan sadece 16 gün sonra 2.5 seviyelerine çıktı (kür içi testi; 0.00) LH FSH açik diye ovitrelle almadim ama testislerim hâlâ büyümedi küçülme devam ediyor ne yapmalıyım hcg konusunda? * kürüm 16 hafta sürdü
Şimdiden Tüm cevaplar için Teşekkürler
-
Yazan: kaaneth
Merhaba hocalarım,
Pct yapmayı planlıyorum ve bazı sorularım olacak sizlere.
SORULAR:
Pct yaparken spora tam gaz devam mı etmeliyim? Pct yaparken biraz volume düşürmeli miyim? Pct sonrası ve pct de ağırlıklar ortalama ne kadar azalır? Bunları merak ediyorum tecrübe etmiş arkadaşlar yardım ederseniz çok teşekkür ederim .Ek olarak 1 aydır ilaç almıyorum sadece sustanon kullanıyordum pct yapacağım için kanımdan çıkmasını bekliyorum. 3 aydır sakatlıktan dolayı spor yapmıyordum bugün spor yaptığımda ağırlıklarım inanılmaz düşmüş 110 benchim 80 lere kadar gerilemiş ve aşırı hızlı gücüm bitiyor açıkçası çok moralim bozuldu. Bu durum normal midir?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
-