Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Testosteron enjeksiyonu sonrası kalp ritimlerim değişti ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Draqul Org    59

Merhabalar nasılsınız?

Dostlarım sarm kürü yaptığım zaman he şey normaldi dozu 10mg den 20mg ye yükseltince kalp sorumlarım başladı sanki bir an duruyor ve atmaya devam ediyordu. Ama bir süre sonra normalleşiyordu. Geçmişimde çok fazla panik ataklar geçirdim fakat yaşım yükseldikçe azaldı ve şimdi iyileştim. Pazartesi ilk kez vücut tepkisini anlamak için 75mg testo enjekte ettim ve perçembe 125 testo enjekte ettim. 2-3 gündür kalbimde batma ve yanma hisleri var ve durmayan feci kalp çarpıntıları. Tansiyonum normal ama kalbim her an durcak gibi hissediyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Şuan saat çok geç ama eğer uyanık olan varsa ve bilgisi varsa birinin cevap verirse çok sevinirim. Şuan hastaneye gitmek istiyorum çünkü yanma ve ağrı ve batma hisleri çok kalbimde.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Draqul Org    59

Merhaba yaş 19. 1.5 sene önce 2 aylığına kullandım fakat çok hızlı sinirlendiğim için kullanmıştım ve kendim kullanmayı bıraktım. Kalp ritmimi bir kaç kez ölçtüm 70-80 arası gidip geliyor ve tansiyonumda normal ama kalbim sanki yerinden çıkcak gibi hissediyorum. Hiçbir kalp sorunum yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    79

Kardiyoloji uzmanına gözük istersen hem için rahatlar, ve sürekli sende bir tedirginlik hissi var, kendine genel olarak bir check up yaptır, nöroloji,üroloji,kardiyoloji gibi genel olarak bir sağlık testi yaptır. Sonra kafana göre değil güzel gir koç ile küre gir tekrardan, işin psikolojik tarafını yönetemiyor gibisin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
mustafaskh, Şimdi yazdı:

Kardiyoloji uzmanına gözük istersen hem için rahatlar, ve sürekli sende bir tedirginlik hissi var, kendine genel olarak bir check up yaptır, nöroloji,üroloji,kardiyoloji gibi genel olarak bir sağlık testi yaptır. Sonra kafana göre değil güzel gir koç ile küre gir tekrardan, işin psikolojik tarafını yönetemiyor gibisin. 

Hocam yurtdışındayım ve burdan haberinne kadar var bilmiyorum ama acil olmadıkça hiçbir şey yapmılmıyor. Defalarca hastaneye gittim geceleri sabahları fakat 8-9 saat bekletiyorlar sonra bir test alıp 2 saat sonucu bekletiyorlar sonra bir sorun yok diyip yolluyorlar. Kan testide yapılmıyor acil olmadığı sürece. Doktor randevuları her ne olursa olsun 2-3 hafta sonraya veriliyor. İlla ambülansı arayıp kalp krizi geçirdim demem gerekli işlem yapmaları için. Burda maalesef sağlık sektörü hiç gelişmedi. Ne hastalık ve sorunun olursa olsun sadece su iç iyileşir diyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    79
Draqul Org, 1 dakika önce yazdı:

Hocam yurtdışındayım ve burdan haberinne kadar var bilmiyorum ama acil olmadıkça hiçbir şey yapmılmıyor. Defalarca hastaneye gittim geceleri sabahları fakat 8-9 saat bekletiyorlar sonra bir test alıp 2 saat sonucu bekletiyorlar sonra bir sorun yok diyip yolluyorlar. Kan testide yapılmıyor acil olmadığı sürece. Doktor randevuları her ne olursa olsun 2-3 hafta sonraya veriliyor. İlla ambülansı arayıp kalp krizi geçirdim demem gerekli işlem yapmaları için. Burda maalesef sağlık sektörü hiç gelişmedi. Ne hastalık ve sorunun olursa olsun sadece su iç iyileşir diyorlar. 

Yani sağlık sistemini bilmiyorum ama senin genel olarak rahatlaman lazım bu testleri yaptırıp yoksa sürekli düşünürsün.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
mustafaskh, Şimdi yazdı:

Yani sağlık sistemini bilmiyorum ama senin genel olarak rahatlaman lazım bu testleri yaptırıp yoksa sürekli düşünürsün.

Evet sağlığımı önemsiyorum ama kürüde istiyorum. Kürde kalp sorunu olur ama 3 gündür devamlı durmayan bir kalp yanması ve batması var. Bu kalp çarpıntısını çözsem küre devam :) tansiyon ve ritim de normal ama çarpıntı düzelse…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    79
Draqul Org, 13 dakika önce yazdı:

Evet sağlığımı önemsiyorum ama kürüde istiyorum. Kürde kalp sorunu olur ama 3 gündür devamlı durmayan bir kalp yanması ve batması var. Bu kalp çarpıntısını çözsem küre devam :) tansiyon ve ritim de normal ama çarpıntı düzelse…

muayene olman uzun sürecek anladığım kadarı ile, sağlıklı yağ tüketebilirsin, sabah,öğle,akşam omega 3 yutarsın 3Gr, zeytinyağ eklersin pilavına falan, kendince gözlem yaparsın

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
mustafaskh, 10 dakika önce yazdı:

muayene olman uzun sürecek anladığım kadarı ile, sağlıklı yağ tüketebilirsin, sabah,öğle,akşam omega 3 yutarsın 3Gr, zeytinyağ eklersin pilavına falan, kendince gözlem yaparsın

Teşekkürler. Yemeklerimi zeytinyağı ile yapıyorum her zaman. Pazartesi olursa en hızlı o zaman muayene olabilirim. Saçım için randevu almıştım ama kalp sorumumu anlatırım. Teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulandela    1
Draqul Org, 6 saat önce yazdı:

Teşekkürler. Yemeklerimi zeytinyağı ile yapıyorum her zaman. Pazartesi olursa en hızlı o zaman muayene olabilirim. Saçım için randevu almıştım ama kalp sorumumu anlatırım. Teşekkür ederim.

kral aynı yaştayız seninkinin tamamen piskolojik olduğunu düşünüyorum bence başlamadıysan tam olarak biraz spora ara ver gez dolaş partile kafanı rahat olunca başla. ben şuan yeni başladım dünya umrumda değil bu hafta gidip bir test yaptırcam sorun görsemde stresse girmem çünkü moruk 19 yaşındayız bir sıkıntı olsa bile asıl sorun ileri yaşlarda yaşıyacağım şeyler
Demek istediğim şuan muhtemelen bir sorun yok, olsa bile emin ol 19 yaşında 125mg testodan kalp krizi geçirmezsin, hatta biraz iddalı olucak 1000mg tren vur yine hemen kalp krizi geçirmezsin uzun vadede sorun olur belki.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    29

Hocam ten renginde solgunluk ve iştahta azalma var mı ?

bir de lütfen doktordan sonra nolduğunu bizimle paylaşır mısın 

rad-140 kullanımına bağlı kalp sorunları yaşanabileceğini öngörüyorum örn:miyokardit 

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    99

Dostum, şahsen bana kalırsa sende anksiyete var semptomları daha derinlemesine incelemek gerekiyor EKONve EKG sorununu çözer ama bu kadar kısa sürede kalp problemi tansiyonun normal ise çok sürreal geliyor. Literatürde bu durumu açıklayabilecek iki ihtimal var, ya kronik kalp rahatsızlığın var (aile durumunu bilmiyorum ailende kalıtsal olarak kalp sorunu yaşayan bir akraban var mı ?) ya da kullanılan solüsyon ya da yağ sebebi ile olan alerjik reaksiyon. Nefes darlığı, soğukluk hissi/soğuk terleme, çene, sol kol, sırt ve göğüse yayılan ağrı, efor sırasında artan ağrı ve dinlenince geçme durumu var mı ? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
Ulandela, 2 saat önce yazdı:

kral aynı yaştayız seninkinin tamamen piskolojik olduğunu düşünüyorum bence başlamadıysan tam olarak biraz spora ara ver gez dolaş partile kafanı rahat olunca başla. ben şuan yeni başladım dünya umrumda değil bu hafta gidip bir test yaptırcam sorun görsemde stresse girmem çünkü moruk 19 yaşındayız bir sıkıntı olsa bile asıl sorun ileri yaşlarda yaşıyacağım şeyler
Demek istediğim şuan muhtemelen bir sorun yok, olsa bile emin ol 19 yaşında 125mg testodan kalp krizi geçirmezsin, hatta biraz iddalı olucak 1000mg tren vur yine hemen kalp krizi geçirmezsin uzun vadede sorun olur belki.

İnan bende bilmiyorum. Sebep testo bile değil çünkü bu olay bir kaç aydır var.

5am5unlu, 53 dakika önce yazdı:

Hocam ten renginde solgunluk ve iştahta azalma var mı ?

bir de lütfen doktordan sonra nolduğunu bizimle paylaşır mısın 

rad-140 kullanımına bağlı kalp sorunları yaşanabileceğini öngörüyorum örn:miyokardit 

rad-140 kullanmayalı 4 ay oldu.

heisenbergg, 32 dakika önce yazdı:

Dostum, şahsen bana kalırsa sende anksiyete var semptomları daha derinlemesine incelemek gerekiyor EKONve EKG sorununu çözer ama bu kadar kısa sürede kalp problemi tansiyonun normal ise çok sürreal geliyor. Literatürde bu durumu açıklayabilecek iki ihtimal var, ya kronik kalp rahatsızlığın var (aile durumunu bilmiyorum ailende kalıtsal olarak kalp sorunu yaşayan bir akraban var mı ?) ya da kullanılan solüsyon ya da yağ sebebi ile olan alerjik reaksiyon. Nefes darlığı, soğukluk hissi/soğuk terleme, çene, sol kol, sırt ve göğüse yayılan ağrı, efor sırasında artan ağrı ve dinlenince geçme durumu var mı ? 

Anne tarafında bir kaç kişide kalp krizi durumu var ama uzak akrabalar ilgileri olduğumu düşünmüyorum. Evet nabız ve ritim normal ama nedense kalbim sanki göğüsümden çıkacak gibi atıyor. Ve hiç bir sorunum yok sadece kalpte ağrı yanma ve batma hissi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    621

hepsi çok normal forumdan onca konu açacağına biraz araştırır okursan sebeplerini öğrenirsin. Vücudun tanıdığı ama alışık olmadığı dozda bir maddeye maruz kalıyor kalp ritmi terleme ateş sinir bunlar normal. Araba kullanmak istiyorsun ehliyetin yok tüm konuların travma temelli bu ilaçlar kurtarıcı değil senin için bi an önce vazgeç sana dost tavsiyesi. :)

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
GHOST, 5 dakika önce yazdı:

hepsi çok normal forumdan onca konu açacağına biraz araştırır okursan sebeplerini öğrenirsin. Vücudun tanıdığı ama alışık olmadığı dozda bir maddeye maruz kalıyor kalp ritmi terleme ateş sinir bunlar normal. Araba kullanmak istiyorsun ehliyetin yok tüm konuların travma temelli bu ilaçlar kurtarıcı değil senin için bi an önce vazgeç sana dost tavsiyesi. :)

:( Hocam bilemiyorum… nabzım doğru ve tansiyonda normal olumca heralde kalpten bir sorun vardır dedim ondan çok gerildim.

Peki bu durum ne zaman geçer? Vücut ne zaman alışır?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    621
Draqul Org, 2 dakika önce yazdı:

:( Hocam bilemiyorum… nabzım doğru ve tansiyonda normal olumca heralde kalpten bir sorun vardır dedim ondan çok gerildim.

Peki bu durum ne zaman geçer? Vücut ne zaman alışır?

konuyu oku konuyu hala ne zaman geçer diyor sen İngiltere'ye iltica mı ettin kaçak falan? :D 

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
GHOST, 2 dakika önce yazdı:

konuyu oku konuyu hala ne zaman geçer diyor sen İngiltere'ye iltica mı ettin kaçak falan? :D 

Hocam öyle kaçak😂😂😂

konuyu okudum ama ne sinir ne hiç bişey herşey normal

tarihinde Draqul Org tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    621
Draqul Org, 2 dakika önce yazdı:

Hocam öyle kaçak😂😂😂

konuyu okudum ama ne sinir ne hiç bişey herşey normal

Kardeş sende bi sıkıntı var bence okumama hatta okursada okuduğunu anlamama.

Loving, 28.03.2022 - 23:10 yazdı:

anlattıklarım genelde ilk 1,4 hafta arasında yaşanır sonra mutlaka geçmesi lazım sinir, terleme, ateş vb bahsediyorum bu süreler zarfında geçmiyor aksine beraberinde başka tepkimleride getiriyorsa mutlaka ama mutlaka ilacı kesin ve derhal ilgili alanında uzman hekimlere görünün, görünün ki iş işten geçmeden sağlığınızdan olmayın.

Adam ne demiş burada okudum diyorsun sorunun cevabı var işte bana tekrar konuyu okutup kendine cevap özet geçtiriyorsun.

Allah yardımcın olsun senin işin zor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
GHOST, 2 dakika önce yazdı:

Kardeş sende bi sıkıntı var bence okumama hatta okursada okuduğunu anlamama.

Adam ne demiş burada okudum diyorsun sorunun cevabı var işte bana tekrar konuyu okutup kendine cevap özet geçtiriyorsun.

Allah yardımcın olsun senin işin zor.

Hocam okudum ama yukar da dedim bende sinir terleme ateş vb yok. Teşekkür ederim cevap için ve evet biraz zor işim panikliyorum herşeyde hemen:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    136
Draqul Org, 31 dakika önce yazdı:

Hocam okudum ama yukar da dedim bende sinir terleme ateş vb yok. Teşekkür ederim cevap için ve evet biraz zor işim panikliyorum herşeyde hemen:)

Yaşadığın semptomlar bende yaşadığım için söylüyorum anlsiyeteye bağlı gibi gözüküyor ama kalbine detaylı baktır bi net öğren

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
Yusufdemir1995, 9 dakika önce yazdı:

Yaşadığın semptomlar bende yaşadığım için söylüyorum anlsiyeteye bağlı gibi gözüküyor ama kalbine detaylı baktır bi net öğren

Kendimde öyle düşünüyorum şimdi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    99
Draqul Org, 1 saat önce yazdı:

İnan bende bilmiyorum. Sebep testo bile değil çünkü bu olay bir kaç aydır var.

rad-140 kullanmayalı 4 ay oldu.

Anne tarafında bir kaç kişide kalp krizi durumu var ama uzak akrabalar ilgileri olduğumu düşünmüyorum. Evet nabız ve ritim normal ama nedense kalbim sanki göğüsümden çıkacak gibi atıyor. Ve hiç bir sorunum yok sadece kalpte ağrı yanma ve batma hissi

Kalp krizi yaşaması değil, yaşadığı yaş önemli bizim için öte yandan uzak akrabalarda olması bu ihtimali küçültüyor kronik bir problemin olma ihtimalini. Ben anksiyeteyi köküne kadar yaşamış biriyim MR çektirdiğimi bile bilirim karaciğere. Yukarıda belirtmiş olduğum semptomları yaşıyor musun nefes darlığı efor ile oluşan ve dinlenince geçen ağrı gibi kola göğüse çeneye ve sırta yayılan ağrı gibi

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Kalp krizi yaşaması değil, yaşadığı yaş önemli bizim için öte yandan uzak akrabalarda olması bu ihtimali küçültüyor kronik bir problemin olma ihtimalini. Ben anksiyeteyi köküne kadar yaşamış biriyim MR çektirdiğimi bile bilirim karaciğere. Yukarıda belirtmiş olduğum semptomları yaşıyor musun nefes darlığı efor ile oluşan ve dinlenince geçen ağrı gibi kola göğüse çeneye ve sırta yayılan ağrı gibi

Sadece nefes darlığı. Nefes borum şişmiş sanki. Şuan hastanedeyim kalp ritmime tansiyona baktılar  ve iyi göründüğünü söylediler. Kan testi verdim ve şimdi sonucunu bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59

Abiler kardeşler merhaba nasılsınız? Uyandığımdan beri hastanedeyim bi sürü işlem falan derken olayın testo ile alakası olmadığını öğrendim sadece testo daha kötüleştirmiş olayı. Kalbimin bilmem ne girişi mi ne genişlemiş büyümüş yüksek ihtimalle x-ray aldılar bakalım ne olcak. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    29
Draqul Org, 7 dakika önce yazdı:

Abiler kardeşler merhaba nasılsınız? Uyandığımdan beri hastanedeyim bi sürü işlem falan derken olayın testo ile alakası olmadığını öğrendim sadece testo daha kötüleştirmiş olayı. Kalbimin bilmem ne girişi mi ne genişlemiş büyümüş yüksek ihtimalle x-ray aldılar bakalım ne olcak. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Geçmiş olsun allah şifa versin dostum 

gelişmelerden bizi mahrum bırakma,sol ventrikül hipertrofisi gibi bişey mi dendi ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.