Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Nuri3560

Sarms küründe hangi vitamin takviyeleri kullanılmalı?

Önerilen İletiler

5am5unlu    24
Nuri3560, 24 dakika önce yazdı:

Rad-140 mk667 küründe hangi vitamin takviyesi alınmalı? 

Rad-140 kalp üzerine biraz toksik bir ilaç onun için ben olsam 2 günde bir 1tablet coraspin kullanırdım onun dışında aktardan deve dikeni alabilirsin ayrıca nac 600 sabah akşam kullanılabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95
5am5unlu, 3 dakika önce yazdı:

Rad-140 kalp üzerine biraz toksik bir ilaç onun için ben olsam 2 günde bir 1tablet coraspin kullanırdım onun dışında aktardan deve dikeni alabilirsin ayrıca nac 600 sabah akşam kullanılabilir

Rad140 hangi özelliği ile kardiyotoksik hocam  bu hayatımda gördüğün en iğrenç öneri olabilir rastgele insana aspirin kullan demek ne demek alerjisi varsa ilaca ve ya anevrizma gibi sorunlara genetik yatkınlığı varsa beyin kanaması gibi komplikasyonlara sebep olacak olursa için rahat eder mi dostum böylesine ezbere iş yapmak ne demek dostum. Kalp için toksik olduğuna dair literatür yok sadece lipid profilinde değişikliğe yol açabilir ve ya tansiyon sorunu yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
heisenbergg, 52 dakika önce yazdı:

Rad140 hangi özelliği ile kardiyotoksik hocam  bu hayatımda gördüğün en iğrenç öneri olabilir rastgele insana aspirin kullan demek ne demek alerjisi varsa ilaca ve ya anevrizma gibi sorunlara genetik yatkınlığı varsa beyin kanaması gibi komplikasyonlara sebep olacak olursa için rahat eder mi dostum böylesine ezbere iş yapmak ne demek dostum. Kalp için toksik olduğuna dair literatür yok sadece lipid profilinde değişikliğe yol açabilir ve ya tansiyon sorunu yapabilir.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/39157568/

https://www.mp.pl/paim/issue/article/16770/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35233331/

Literatürdekilerbir kaçı ektedir

Çoğu vaka sunumu fakat rad140’ın kalp üzerinde toksik etkileri olduğu aşikar ayrıca öneride bulunmadım ben olsaydım böyle yapardım ayrıca klinik kullanıma onay alan yıllardır kullanılan aspirin tavsiyesine bu kadar yükselip de rad-140 kullanıma bir şey dememen çok saçma tekrar büyük puntolarla söylüyorum ben olsaydım böyle yapardım kesinlikle tavsiye değildir

heisenbergg, 52 dakika önce yazdı:

Ayrıca bahsettiğin genetik yatkınlıklara rad140’ın etkisiz olacağını mı düşünüyorsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95

Bahsettiğin makaleleri ve EKO sonuçlarında kardiyotoksikite ile alakalı bir şey YOK okumamışsın bile makaleleri Abstract ve Conclusion kısmında kardiyotoksikite ile alakalı bir sonuca VARILMAMIŞ anekdot dahi verilmemiş sol ventiküler hipertrofi ve akut kalp iflası gibi vakalar incelenmiş tekil vakalar bilimsel literatürde kardiyotoksikiteye dalalet edecekse kullanılan ve eczanelerde satılan ilaçların neredeyse tamamı kardiyotoksik 😂

Aspirinin etken maddesi varsayalım RAD-140 bahsettiğiniz kadar toksik hangi mekanizması ile bu sorunu çözecek:) Bahsettiğimiz sorun damar ya da kanın pıhtılaşması ile alakalı bir şey değil KARDİYOTOKSİKİTE hemokrit falan da değil.

Sana şunu sorayım “toksik etkiden” kastın nedir dostum ? Üstelik bilim böyle işlemiyor randomized clinical trials ya da daha güvenilir olarak meta-analizler bize herhangi bir bileşiğin kardiyotoksik olduğunu İSPATLAR. Rica ediyorum attığın makalelerin özetini ve içeriğini bana anlatır mısın dostum Rad-140’ın hangi karakteristiği kardiyotoksikiteye neden yol açsın üstelik bunu da bana açıklayabilirsen sevinirim:)

Kafanıza göre 2-3 tane klinik gözlem atıyorsunuz üstelik klinik gözlemlerde hastanın özgeçmişi, ailedeki genetik yatkınlığı yaşamı yaşantısı düzeni vb bilgiler 0 KOSKOCA BİR 0 Rad140’un sebep olduğu nereden biliniyor ?

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24

Deneme aşamasında olan bir ilaç için kesin sonuçları olan bir çalışmaya rastlamak epey zaman gerektirir inkar etmiyorum kesin sonuçları yok fakat eldeki olgu sunumları bunu gösteriyor sence rad-140 kullanımında bu kadar kalp sorunuyla karşılaşılması tesadüf mü aspirin konusunda hak verebilirim fakat miyokarditte bazı hekimlerin tercih ettiğini duymuştum ayrıca eczanedeki çoğu ilaç kardiyotoksik demeni anlamadım açıklar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    10
aliturapp, 29 dakika önce yazdı:

Abi sunuda yorumlayabilir misin? Sarms küründen sırf bu tarz makalelerden dolayı vazgeçtim 😃

Yanlış yönlendirme istemem ama 16 yaşındaki bir genç yorumlanmış. Çalışma içeriği belli değil yani gözlem yapılmış sadece dozajlar antremanlar takviyeler v.s belli değil. Akut miyokardit veya kalp kası iltihaplanmasına bulgu vermiş. 4 ay sonra yapılan analizde ise iltihap ve ödem azalmış kalp kası dokusu normale dönmeye başlamış.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95
5am5unlu, 48 dakika önce yazdı:

Deneme aşamasında olan bir ilaç için kesin sonuçları olan bir çalışmaya rastlamak epey zaman gerektirir inkar etmiyorum kesin sonuçları yok fakat eldeki olgu sunumları bunu gösteriyor sence rad-140 kullanımında bu kadar kalp sorunuyla karşılaşılması tesadüf mü aspirin konusunda hak verebilirim fakat miyokarditte bazı hekimlerin tercih ettiğini duymuştum ayrıca eczanedeki çoğu ilaç kardiyotoksik demeni anlamadım açıklar mısın?

Kardeşim ortadaki tek olgu gündelik yaşamını bilmediğimiz, aile geçmişini bilmediğimiz ve sağlık koşulunu bilmediğimiz 16 yaşındaki bir gencin akut kalp yetmezliği sorunu yaşaması net olarak RAD-140 buna sebep oldu demek aşırı derecede absürt. Teorik olarak bütün eczanedeki ilaçlar senin bakış açına göre kardiyotoksik olabilir demiştim şöyle düşün varsayalım bu 16 yaşındaki arkadaş önceden de kalp sorunu yaşıyordu ama şimdi bu açığa çıktı yani RAD-140 ve akut kalp iflası arasında bir bağ aramamıza gerek yok burada

senin bahsettiğin şekilde yola çıkarsak bu bileşik ve kalp iflasının aynı vakada olması yeterli aynısını statinler, kan incelticiler, tansiyon hapları ile de yapabiliriz diyelim aspirin kullanan biri akut kalp iflası ile doktora gidiyor doktor aspirin buna sebep oldu demez zaten bahsettiğin araştırmada dikkat edersen Rad140 sebep oluyor demiyor Rad140 kullanan birey olarak geçiyor nüanslara dikkat et. “Bu kadar kalp sorunu” diyorsun da dostum yayılan kitlenin büyüklüğü SARM’s

türevi ilaçların ve elimizdeki tekil örnekler arasında bir korelasyon olduğunu ispatlayacak seviyede değil evet teoride lipid değerlerinde oynama ve aynı şekilde tansiyon problemleri ile karşılaşabilir çünkü randomize klinik değerleri de bunu destekliyor ki bu bahsettiğimiz sorunlara sebep olan bir sürü ilaç var mesela roacuttaine.

Roacuttaine kardiyotoksik ve kalp sorunlarına sebep oluyor diyemiyorsak Rad-140’a da aynısını diyemeyiz. Ortadaki tek olgu attığın makalede Rad140 kıllanan birinin (dikkat et neden sonuç kurmuyor attığın makale kullanan biri diyor) yaşadığı klinik sorun.

aliturapp, 58 dakika önce yazdı:

Abi sunuda yorumlayabilir misin? Sarms küründen sırf bu tarz makalelerden dolayı vazgeçtim 😃

Ortada bir neden sonuç bağlantısı yok hocam ilk rad140 dozunu aldıktan sonra akut kalp iflası yaşayan bir gençten bahsediyor dikkatli olacak olursan makalede aldığı için yaşadı yazmıyor.

Çok sürrealist bir yaklaşım olur.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    10
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Kardeşim ortadaki tek olgu gündelik yaşamını bilmediğimiz, aile geçmişini bilmediğimiz ve sağlık koşulunu bilmediğimiz 16 yaşındaki bir gencin akut kalp yetmezliği sorunu yaşaması net olarak RAD-140 buna sebep oldu demek aşırı derecede absürt. Teorik olarak bütün eczanedeki ilaçlar senin bakış açına göre kardiyotoksik olabilir demiştim şöyle düşün varsayalım bu 16 yaşındaki arkadaş önceden de kalp sorunu yaşıyordu ama şimdi bu açığa çıktı yani RAD-140 ve akut kalp iflası arasında bir bağ aramamıza gerek yok burada

Fakat hocam 4 ay sonraki kontrolde düzelme gözlemlemiş. Nedeni nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Öncelikle sadece ilk attığım çalışma üzerinden yorum yapıyorsun. rad-140 hakkında literatür araması yaparken karşılaştığımız kalp sorunlarına neden mk677’de karşılaşmıyoruz ?

Bakın aksini iddia eden bir çalışma olmadığı  sürece eldeki verilerin bu olduğu inkar edilemez daha faz1 çalışması bile olmayan bir ilacın randımize kontrollü bir çalışmasını beklemek yanlış olucaktır

ayrıca attığım çalışmaların ikisinde troponin seviyeleri yüksek olduğu görülmüş 16 yaşındaki hastada ise sinüs taşikardi ve kalbin bir kaç sürecinde aksaklık görülmüş esrar ve tütün kullandığı belirtmiş hadi bunu pas geçelim diğerhastanın da troponin seviyelerinde artış gözlemlenmiş(troponin=kalp üzerinde bir sorun var)ben demiyorum ki rad-140 kalp üzerine toksik veya değildir fakat eldeki dokümanların okları buna dalalet ediyor  belirtildiği üzere ilac kullanımı bırakıldıktan sonra iyileşme görülmüş hala bir tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz?

son olarak klinik kullanıma onay alan ilaçlar ile rad-140 üzerinden örnek vermek saçma roacittanie kalp üzerne toksik olduğunu söyledin ve bundan mütevellit kalp üzerine bir sıkıntı yaşarsa kişi, oklar roacittanieyi gösterir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95

MK-677 ile ilgili daha ilginçleri var dostum:) Kardiyovasküler sistem değil, kanser vakası ile ilgili olan var tipkı Sr9009 gibi PPAR antagonistlerde olduğu gibi ama bu araştırmalarda yine “sebep” olarak gösterilmez hiçbir zaman çünkü randomize klinik deneyleri ile “doğrulanmış” veriler DEĞİLDİR attığın bütün araştırmaların Abstract ve Conclusion kısmında “RAD-140 causes acute myocarditis” gibi bir çıkarım yapılmamış zaten biz bu araştırmaları daha öncesinde gündeme defalarca getirdik. Dikkatli olacak olursan hiçbir araştırmada genetik yatkınlık, aile hikayesi ve ya gündelik rutin gibi detaylar verilmez nereden bileceksin RAD-140’ın sebep olduğunu ? Ya da belki hastaların beyan etmediği uyuşturucu ya da sigara kullanımı da tetiklemiş olabilir ya da alerjik reaksiyon olabilir. Daha derine ineceksek kullanılan bileşik regüle edilen bir tesiste değil yeraltı laboratuvarında üretiliyor kullandığı şeyin gerçekten RAD-140 olup olmadığını, daha ucuz bir bileşik olan Dianabol olmadığını nereden bileceğiz ? Belki üretim sistemi steril olmadığı için böyle bir şeye sebep oldu bu ihtimalleri neye dayanarak elimize ediyorsun ?

Rica ediyorum attığın makaleleri ve detayları dikkatli oku hiçbirinde RAD-140 sebep olmuştur DEMİYOR, dikkat edersen Rad140 kullanan kişi diye bahsediyor çünkü aralarında bağlantı yok. Çünkü SARM’s çalışma prensibi özellikle tek dozdan sonra akut miyokardite sebep olabilecek kadar kalbe stres BİNDİRMEZ kümülatif çalışır zaten insan vücudunda eğer ki makalelerde kullanıldığı iddia edilen Rad-140 gerçekten Rad-140 ise.

1 Troponin seviyelerini hiçbir anabolizan ana sebep olarak ARTIRMAZ mekanizması çok çok daha farklıdır 1 Troponin seviyesinin artmadı için üstelik 1 Troponin dediğimiz şey kalpteki kas hasarına işaret eder anabolikler sadece Koroner arter problemi ile kalbe giden kan ve oksijeni önemli olarak keserse 1 Troponin değerlerinde artışa sebep olur ya da anormal derecedeki yüksek tansiyon ile ya da kalp krizi.

Herhangi bir bilim insanına bunları göstersen sana gülerler faz 1 faz 2 testleri geçmesi değil bize önemli olan randomize kontrollü klinik testleridir tekil vaka örnekleri değil bilim böyle işlemez kümülatif ilerler ve bu biriken yığından yapılan analizler doğrultusunda olgulara ulaşılır aksi takdirde bu psödobilim olur.

Üstelik araştırmanı öneririm ki şu anda faz-1 klinik çalışmaları yapılıyor bileşik hakkında daha çok araştırma yapmalısın.

kardeşim ben nerede roacuttaine kalp için toksik dedim Allah aşkına ben dedim ki Rad-140 gibi kolesterol dengesini bozuyor (lipid profilini etkiliyor) eğer bu yalnızca kardiyotoksikiteye delil ise evet roacuttaine buna sebep oluyor diyebiliriz mekanizma olarak RAD-140 gibi aynı şekilde tansiyon yükselmesine de sebep olabiliyor aynı şekilde ama bunlar kardiyotoksik demek için yeterki deliller DEĞİL. İnceleme metodun kesinlikle yanlış bilimsel metodoloji böyle işlemez dostum.

Arsştırna yapman güzel hoş ama rica ediyorum metodolojik ve ya bilimsel bir tartışmaya yeteri kadar arkaplana sahip olduktan sonra katıl.

Troponin artışı olan 16 yaşındaki çocuğun vakasına tekrar göz gezdirdim ve kalp ritmini etkileyebilecek olan hiperaktivite ilacı kullandığı yazıyor medikal hikayesinde. Yoğun egzersiz sonrası kardiyovasküler sisteme yüklenen yük ile kullandığı ilaç (RAD140 olduğu iddia edilen kesin bulgu bulunmayan) etkileşime girmiş olabilir bu da akut miyokardite sebep olmuş olabilir zaten EKG sonuçları da paylaşılmış bir sorun olduğunu ritimde gösteriyor. Bu stresin geçici olduğu da 2 hafta sonrasında referans aralığa girmesinden ötürü ilaç etkileşimi olduğunu düşünebiliriz. @5am5unlu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24

Öncelikle bizim anlaşamadığımız yer şurası sen kanıt istiyorsun ben de diyorum ki kanıt yok eldeki veriler bunu işaret ediyor size attığım 3 örnekte de rad-140 muhtemel suçlu, kesin değil.

mk677’nim kanser,tümör üzerinde yan etkileri su götürmez bi gerçek bundan bahsetmedim zaten 

üstüne üstlük ben makaleleri gayet iyi okuyorum hiç bir attığım örnekte tek dozdan sonra görüldüğü yazmıyor sürekli olan bir kullanım var yani anlayacağın kümülatif bir kullanım söz konusu

ayrıca kendinle çelişmişsin anaboliklerin troponini arttırmayacağını söylüyorsun anaboliklerin kolestrol tansiyon ve kan lipit düzeyine etki edip kalbe zarar verdiğini tartışmak istemem dolayısıyla troponin artışı da görülmesi beklenir 

Ayrıca Beni değil konuyu eleştir 

Makaleleri ben atınca okuduğun belli 16 yaşındaki hasta dehb ilacı KULLANMADIĞINI söylüyor sen kullanıyor olarak okumuşsun bana diyorsun bi de dolayısıyla yaptığın çıkarım da kendince yaptığın yanlış bi çıkarım 

Kesin veya değil eldeki veriler rad-140’ın kalp ile alakalı sıkıntılar yaratabileceğini gösteriyor ilk başta rad-140 kullanmak isteyen bir bireye ben olsam aspirin kullanırım dedim diye anevrizma vb yan etkilerden ötürü yükseldin umarım rad-140 klinik kullanıma sunulduğunda bunlara şifa olarak sunulur. Kümülatif birikim 16 yaşındaki hasta için istisna diğerli için söyledim 2. Attığım örnekte 8 haftalık döngülerle kullanıldığı söylenmiş @heisenbergg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.