Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Soju

Kan testimin sonuclarını yorumlamama yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Soju    17

Herkese selamlar sevgiler.

15 haftalık testo bolde masteron ve 4 haftalık kick start dianabol kürümün sonuna yaklastık. Son birkac haftadır beslenmeyi biraz bozdum fast food tatlı vs yiyorum canım cektikce. Meme ucundaki hassasiyet ve yaglanma dikkatimi cekti ve test verdim. Test sonucuma göre arimidex almalı mıyım alırsam dozu ve haftalık-günlük periyodu nasıl olmalı? Ve bu tip beslenme sonucu e2 bu kadar oynar mı yoksa kullandıgım ilaclarda mı sorun var?

@Diver @rastlantisal @metinav

IMG_3778.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731

1. Hem bolde hem masteron varken östrojenin böyle yüksek çıkması normal değil. İlaçların markası ne? 

2. Crp değerinde yüksek hasta mısın? Rahatsızlığın var mı şuan?

3. Karaciğer değerlerinde yüksek karaciğer koruyucu kullandın mı?

4. Yağ oranın kaç? Form fotoğrafı atar mısın?

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Merhabalar ilaçların markası nedir haftalık kaç mg kullanıyorsun hassasiyet ne zaman başladı daha önce test yaptırdınmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Diver, 29 dakika önce yazdı:

1. Hem bolde hem masteron varken östrojenin böyle yüksek çıkması normal değil. İlaçların markası ne? 

2. Crp değerinde yüksek hasta mısın? Rahatsızlığın var mı şuan?

3. Karaciğer değerlerinde yüksek karaciğer koruyucu kullandın mı?

4. Yağ oranın kaç? Form fotoğrafı atar mısın?

1. Abi ilaclar pharmagroup. 
2. Grip olmustum abi sanırım ondan yüksek cıktı.

3. Abi nerdeyse her gün yatmadan evvel milk thistle ve nac600 kullanıyorum. 

4. Yag oranım son ölcümde yüzde 11 civarında cıktı abi. Son form atıyorum.

IMG_3255.jpeg

Mastercoach, 27 dakika önce yazdı:

Merhabalar ilaçların markası nedir haftalık kaç mg kullanıyorsun hassasiyet ne zaman başladı daha önce test yaptırdınmi 

Haftada 500 testo 400 bolde 200 masteron kullanıyorum. Evet kürün ortasında yine test vermistim degerler e2 haric yine asagı yukarı buralardaydı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Yağ oranın %15 e yakın. Kullandığın masteron ve boldenon dolu değil bence.

• Tam kan tahlili yaptırmadın mı?

• Tansiyon sorunu yaşadın mı? Baş ağrısı yada basınç hissiyatı .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Masteronun içeriginde masteron olmadığını düşünüyorum büyük ihtimalle propionat olabilir Prolaktinde yüksek e2 de yükselmiş ikisinede müdahale etmen lazım pazartesi Perşembe arimidex kullan birer tane aynı zamanda yarım tablet cabaser kullan 3 hafta sonra tekrar test verebilirsin

Yalnız kürü kesecekmisin ona göre pctye geçebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Diver, 21 dakika önce yazdı:

Yağ oranın %15 e yakın. Kullandığın masteron ve boldenon dolu değil bence.

• Tam kan tahlili yaptırmadın mı?

• Tansiyon sorunu yaşadın mı? Baş ağrısı yada basınç hissiyatı .

Yaptırdım abi hemen paylasayım. 
Bas agrısı ve tansiyon sorunu yasadım evet. Ve böbrek agrısı yasamıstım bir ara seninle konusmustuk yine bu konuda. 

IMG_3780.jpeg

Mastercoach, 19 dakika önce yazdı:

Masteronun içeriginde masteron olmadığını düşünüyorum büyük ihtimalle propionat olabilir Prolaktinde yüksek e2 de yükselmiş ikisinede müdahale etmen lazım pazartesi Perşembe arimidex kullan birer tane aynı zamanda yarım tablet cabaser kullan 3 hafta sonra tekrar test verebilirsin

Yalnız kürü kesecekmisin ona göre pctye geçebilirsin

Markayı degistirip bir süre only testo gidecegim 10 hafta kadar. Sonra pct sürecine gececegim. Arimidex evde vardı cabaser de alacagım tamamdır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Soju, 53 dakika önce yazdı:

Yaptırdım abi hemen paylasayım. 
Bas agrısı ve tansiyon sorunu yasadım evet. Ve böbrek agrısı yasamıstım bir ara seninle konusmustuk yine bu konuda. 

Markayı degistirip bir süre only testo gidecegim 10 hafta kadar. Sonra pct sürecine gececegim. Arimidex evde vardı cabaser de alacagım tamamdır

Kan değerlerinde beklenmedik bir şey yok. Yarım dostinex yeterli. Bir arimidex yeter sana çok düşürmeye gerek yok. Şimdi haftalık 250 mg only testo git. Zaten düşecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Kan değerlerinde beklenmedik bir şey yok. Yarım dostinex yeterli. Bir arimidex yeter sana çok düşürmeye gerek yok. Şimdi haftalık 250 mg only testo git. Zaten düşecektir.

Tamam abi cok tesekkür ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.