-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Enjeksiyon sonrası ödem oluşan bölgede acı geçmiyor sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Jalrex, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ardaesat
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 gündür kalbin solunda ağrı oluyor, ağrı gelip gidiyor (sanki orayı birşey elektrikle bastırıyor gibi oluyor), ve bazen sol koluma da ağrı vuruyor, kalp sıkıntısı olanların kolu da ağrıyabilir diye biliyorum, 20 yıldır sigara içen biri olarak korktum, sorun akciğerde de olabilir dedim, bugün genel göğüs ve akciğer tomografisi çektirdim, Allah' a şükür temiz çıktı, sonra kardiyoloğa gittim, o da testler yaptı, efor testi vs, neyse o da temiz çıktı Hamdolsun.
Yani sorun kalp ve akciğer de değilmiş, ikisi de iyi durumda, ciddi ciddi sigarayı bırakma kararı aldım. Neyse kalp ile akciğer de bir sorun yok, kan tahlilide yaptırcım genel olarak, testo lh fs vs... sanırım kür için bir sıkıntı kalmayacak, böbrekleri kontrol ettirmedim, ona da baktırcam sol böbrekteki kist ne durumda. Kasları da çok zorlamadım hafif kilolar giriyorum özellikle göğüs antrenmanlarını dumbble ile hafif kilolarla gidiyorum ve bu hafta ağır girmeyeceğim. Neyse bunu sormak istemiştim,
SORULARIM:
Akciğer ve kalp civarında olan ağrı nedendir? Spordan dolayı olabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Happylal
Merhaba arkadaşlar,
Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: gokalaf
Arkadaşlar merhaba,
12 haftadır testo bolde küründeyim, 2 hafta önce sağ omzumu sakatlamıştım ufak bir incinme şişlik oldu kas gevşeticilerle geçirdim şuan ağrı kalmadı FAKAT son 1 haftadır sağ omzumdan hiçbir şekilde ilaç enjeksiyonu yapamıyorum soldan şak diye gidiyor ilaç sağdan gitmiyor hatta o kadar çok bastım ki pistonu iğne omzumda kaldı piston geri sekti. 5-6 kere farklı noktalardan denedim sağ yan omuzdan ilaç gitmiyor…
SEBEBİ NE OLABİLİR?
Çok merak ediyorum… Ciddi bir durum varsa hastaneye gideyim ona göre.
-