Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Kktc'de bulabildiğim markalardan hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

h4runx    12

Merhaba, KKTC'de yaşıyorum. Burada ilaçlar genellikle rum tarafından geliyor ama markalar hakkında bilgim yok. 

Yurtdışından gelen markalar:

• Novagen 
  • Medcare
  • Androchem
  • HT-PHARM

Bunlardan hangisi daha iyi? teşekkürler. :)

Deca.png indir.jpeg TestoRapid_rend-720x720.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    511

htp çevremde son bi kaç aydır çok fazla kullanan var memnun olmayanı yoktu onun dışında novagen geç konusu var formda okursun boş diğer markalarıda bilmiyorum en sağlıklısı htp bence bunların arasından.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Rum tarafından da gelse sahte olma ihtimali var. Rumdan geliyor diyenede şüphe ile yaklaş :) 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 2 saat önce yazdı:

Rum tarafından da gelse sahte olma ihtimali var. Rumdan geliyor diyenede şüphe ile yaklaş :) 

hocam deca ile npp aynı mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
h4runx, 32 dakika önce yazdı:

hocam deca ile npp aynı mı? 

Aynı ilaç. Nandrolone ilacının uzun esteri deca... kısa esteri nnp( nandrolone penylpropianate). 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    9

Kardeşim bende KKTC’de yaşıyorum Rum tarafıda ilaçları bizim taraftan alıyor çok güvenme yani oralara söyleyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Batarya, 3 saat önce yazdı:

Kardeşim bende KKTC’de yaşıyorum Rum tarafıda ilaçları bizim taraftan alıyor çok güvenme yani oralara söyleyim

yakın dogu tarafındayım burada bu markalar var sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

htp al bu ilaçlar içerisinde adam akıllı bi o var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    9
h4runx, 1 saat önce yazdı:

Ben Girne’deyim uzun zamandır burada yaşıyorum ilk defa o markalara denk geldim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Batarya, 23 saat önce yazdı:

Ben Girne’deyim uzun zamandır burada yaşıyorum ilk defa o markalara denk geldim

hocam en uygun whey kim satıyor kktcde bilginiz var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14

Novagen aldim aralik başında başlarim kan değerlerine bakarim çalişip çalişmiyormu ona göre yolumu çizerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14
ardas, 17.11.2024 - 09:27 yazdı:

htp çevremde son bi kaç aydır çok fazla kullanan var memnun olmayanı yoktu onun dışında novagen geç konusu var formda okursun boş diğer markalarıda bilmiyorum en sağlıklısı htp bence bunların arasından.

Novagenin konusu nerede bulamadim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
h4runx, 17.11.2024 - 07:16 yazdı:

Merhaba, KKTC'de yaşıyorum. Burada ilaçlar genellikle rum tarafından geliyor ama markalar hakkında bilgim yok. 

Yurtdışından gelen markalar:

• Novagen 
  • Medcare
  • Androchem
  • HT-PHARM

Bunlardan hangisi daha iyi? teşekkürler. :)

androchem çok duydum ama kullandım şöyle böyle oldum diyeni görmedim tavsiye edenide görmedim pek,

Htp güzel ilaç 50-60 dolarlık ilaçlar kadar iyi değil ama oldukça tatmin ediyor insanları yakın çevremde kullanan var memnun.

htp daha iyi bence attıkların içinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Vezuchiy, 1 saat önce yazdı:

androchem çok duydum ama kullandım şöyle böyle oldum diyeni görmedim tavsiye edenide görmedim pek,

Htp güzel ilaç 50-60 dolarlık ilaçlar kadar iyi değil ama oldukça tatmin ediyor insanları yakın çevremde kullanan var memnun.

htp daha iyi bence attıkların içinde

htp 60 euro 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
h4runx, 10 saat önce yazdı:

htp 60 euro 

burda bi tık daha ucuzdu kanka hemde bilindik bi satıcıydı orda fiyatlar değişiyorsa bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ritalin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Elimde böyle bir şey var. tr yapımı olduğuna eminim fakat önemli olan bu değil. önemli olan içeriği ve sterilliği. kullanan oldu mu? steril mi? dozajı belirtilenden ne kadar az? Kutuda androchem-laboraties.com yazıyor fakat orjinal ürünün sitesi farklı 😂 ama yine de haklarını yiyemem steril ise deneyeceğim. 

• Yazan: aç goril
      Sustanon'un ödem ve ağrısından gına geldi Androchem satan birisi buldum Kullanan var mı? Çalışıyor mu? Steril mi? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
    • Yazan: Fbgomer
      merhaba kardeşlerim ..bunları androchem adı altında yeni aldım ..ama orijinal androchem ürünleri olmadığını ve muhtemelen bir ev laboratuvarında üretildiğini biliyorum ..bunları gören veya deneyen var mı acaba..??  🙏🏼🙏🏼

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.