Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Bulk, hacim küründeyim ekstra eklemem veya çıkarmam gerekenler konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

h4runx    12

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 24 yaşında
  • 185 boyunda
  • 84 kiloyum
  • 2 yıldır fitness yapıyorum

KÜR PLANLAMAM (24 HAFTA) :

• Testosteron Enanthate 500 mg
  • Boldenon 500 mg

Kürüne girdim, 2. haftadayım ilaçların açılmasını bekliyorum. Bu küre ek olarak  östrojen dengesini sağlamak için 200mg masteron ya da npp eklemek istiyorum. Maddi olarak sıkıntım yok, mk677, rad 140 da kullanabilirim. 

MCT ÜRÜLERİM:

• omega 3 
  • nac
  • milk thistle complex 
  • Çinko 
  • magnezyum 
  • d vitamini 
  • c vitamini 

Kullanıyorum. Kür öncesi kan değerlerim ektedir.

Screenshot_20241114_132245.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731

Masteron ve npp farklı çalışır dostum. Boldenon östrojeni düşürür zaten masterona gerek yok. Kür geçmişini ve yağ oranını bilmiyorum ama 200 npp eklenebilir. Sık sık kan tahlili yaptır östrojen ve prolaktini kontrol altında tut.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511

Sarmsa para verme diver hocamın dediği gibi npp eklersin istersen yanına da growth fakat ilk kürden gerek yok bence growtha o kadar para bayılmaya sarmsda ekleyip boşuna harcama paranı maddi yönden sıkıntın olmasa bile diğer kürde daha kapsamlı yaparsın.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 13 saat önce yazdı:

Masteron ve npp farklı çalışır dostum. Boldenon östrojeni düşürür zaten masterona gerek yok. Kür geçmişini ve yağ oranını bilmiyorum ama 200 npp eklenebilir. Sık sık kan tahlili yaptır östrojen ve prolaktini kontrol altında tut.

ilk kür, %12 yağ oranı. kan tahlili her 4 haftada bir yaptırmayı düşünüyorum hocam, 200 npp ekliyorum o zaman. 

ardas, 12 saat önce yazdı:

Sarmsa para verme diver hocamın dediği gibi npp eklersin istersen yanına da growth fakat ilk kürden gerek yok bence growtha o kadar para bayılmaya sarmsda ekleyip boşuna harcama paranı maddi yönden sıkıntın olmasa bile diğer kürde daha kapsamlı yaparsın.

Teşekkürler hocam 

@Diver npp ile deca aynı mı? ve kür öncesi kan değerlerim nasıl? sağolun hocam 

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
h4runx, 17.11.2024 - 06:40 yazdı:

ilk kür, %12 yağ oranı. kan tahlili her 4 haftada bir yaptırmayı düşünüyorum hocam, 200 npp ekliyorum o zaman. 

Teşekkürler hocam 

@Diver npp ile deca aynı mı? ve kür öncesi kan değerlerim nasıl? sağolun hocam 

Aynı ilaç npp kısa ester, deca uzun. Östrojenin biraz yüksek kontrollü git. Hayırlı olsun kürün sıkıntı yaşarsan etiketlesin :) 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 3 saat önce yazdı:

Aynı ilaç npp kısa ester, deca uzun. Östrojenin biraz yüksek kontrollü git. Hayırlı olsun kürün sıkıntı yaşarsan etiketlesin :) 

ilk kür için 500 testo 500 bolde 200 npp fazla mı hocam testo ya da bolde düşüreyim mi ?

ENJEKSİYONLAR:

• çarşamba 250 testo 250 bolde 200 npp
  • pazar 250 testo 250 bolde 

olarak yapıyorum asb astcvş olarak askerliğimi yapıyorum 1 yıl boyunca sınırsız spor, protein ve ilaca erişim imkanım var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Nppyi haftada 3 gün yapmalısın. Tek enjeksiyon olmaz dozu üçe böl öyle uygula. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 2 saat önce yazdı:

Nppyi haftada 3 gün yapmalısın. Tek enjeksiyon olmaz dozu üçe böl öyle uygula. 

hocam 3 enjeksiyon sıkıntı maksimum 2 yapabilirim. boldenon açılana kadar 8 hafta dianabol mantıklı olur mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
h4runx, 13 dakika önce yazdı:

hocam 3 enjeksiyon sıkıntı maksimum 2 yapabilirim. boldenon açılana kadar 8 hafta dianabol mantıklı olur mu? 

Danabol ile boşa yorma kendini gerek yok. İlla kullanacaksan kan tahlili ile ilerle. Enjeksiyon sıkıntı ise deca kullanmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 6 dakika önce yazdı:

Danabol ile boşa yorma kendini gerek yok. İlla kullanacaksan kan tahlili ile ilerle. Enjeksiyon sıkıntı ise deca kullanmalısın.

decayi da mı 200mg girmeliyim hocam? npp daha sıkıntısız ise haftada 3 enjeksiyon 300 npp devam ederim sorun yok hocam 

pzt 100 npp

crs 100 npp 250 bolde 250 testo 

cts 100 npp 250 bolde 250 testo 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
h4runx, Bir saat önce yazdı:

decayi da mı 200mg girmeliyim hocam? npp daha sıkıntısız ise haftada 3 enjeksiyon 300 npp devam ederim sorun yok hocam 

pzt 100 npp

Nppde sıkıntı yaşarsan kanından hızlı çıkar en büyük avantajı bu. 70mg vur dozları. 300 yüksek gelebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, Bir saat önce yazdı:

pzt 100 npp

bro boldeyle testoyu niye bölüyorsun? kullandığın testo uzun ester ise bölme haftada bir kere 500 testo 500 bolde enjekte et. uzun esterleri bölmenin bi mantığı yok kendini daha çok delmiş olursun

• Şaşkın 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
trendifferent, Bir saat önce yazdı:

bro boldeyle testoyu niye bölüyorsun? kullandığın testo uzun ester ise bölme haftada bir kere 500 testo 500 bolde enjekte et. uzun esterleri bölmenin bi mantığı yok kendini daha çok delmiş olursun

Cypionate olsa haklısın ama enanthate vuruyor farkında mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 18 dakika önce yazdı:

Cypionate olsa haklısın ama enanthate vuruyor farkında mısın?

herkesin protokolü farklıdır fakat ifbb pro değilse arkadaş ki değil kendisine fazladan enjeksiyon eziyeti çıkarmaktan baska bi sey yaptığını düsünmüyorum.. prop 2-3 cyp 7-8 enant 5-7 gün hicbir problem yasamaz. (ifbb degilse)

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
trendifferent, 20 saat önce yazdı:

herkesin protokolü farklıdır fakat ifbb pro değilse arkadaş ki değil kendisine fazladan enjeksiyon eziyeti çıkarmaktan baska bi sey yaptığını düsünmüyorum.. prop 2-3 cyp 7-8 enant 5-7 gün hicbir problem yasamaz. (ifbb degilse)

Alakası yok ifbb olmakla. Haftada iki gün enjeksiyon eziyet olacaksa evde kazak örsün. Enanthate 4-5 gün, cypionate 8-10 gün, Propionat 2-4 gün arası yarılanma ömrü var.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Alakası yok ifbb olmakla. Haftada iki gün enjeksiyon eziyet olacaksa evde kazak örsün. Enanthate 4-5 gün, cypionate 8-10 gün, Propionat 2-4 gün arası yarılanma ömrü var.

enanthate 5-7 gün. 4-5 gün değil hocam, arkadaş boldenonu da bölüyor sadece testoyu bölse yine okey gerçekten eziyet. neyse ben alacagım miktarı haftalık vuruyorum dalgalanma ya da bir sorun yaşamıyorum yaşayanlar bölsün o zaman ne diyeyim:)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12

@rastlantisal hocam testo bolde kürüne devam ediyorum fakat npp eklemek konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz? ilk kür sağlam hacim eklemek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    121
h4runx, 1 saat önce yazdı:

@rastlantisal hocam testo bolde kürüne devam ediyorum fakat npp eklemek konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz? ilk kür sağlam hacim eklemek istiyorum 

Npp yi ekleyebilirsin bence gayette güzel olur 8 hafta kullanıp ara verebilirsin npp ye

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Diver, 18.11.2024 - 16:03 yazdı:

hocam bolde testo kürüne ek olarak yağ yakmak için hangi peptid ya da frag önerirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.