-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk kürüme gireceğim fakat yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar :)
Oluşturan:
Aragontak, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ismetdurak
Merhabalar öncelikle 2 senelik spor geçmişim var gh ve sustanon kürüne girmek istiyorum normalde başka ürünler testo bolde gibi eklemek isterdimki gel gelelim ekonomi sağolsun buna el vermiyor oyuzden sustanon kullanmak istedim yanına pek bilgim olmadığı için size bir danışayım dedim 1 tane gh 10 gün gidiyormuş alcağım hoca böyle söyledi bana artık ne kadar oluyor bilmiyorum biraz bütçe olarak fazla geliyor bu kür de ne yapmam gerekiyor yada ne yapmamam gerekiyor pct filan yan ilaçlar yardımcı olursanız bana yön gösterirseniz çok memnun olurum yan etki ne yaşarım ne kadar kullanmalıyım şimdiden teşekkürler
-
Yazan: İkizayna
Öncelikle merhaba herkese,
Lütfen beni yargılamayın kimse annesinin karnında bu bilgileri öğrenmiyor. Konu şu ilk kürüme giricem araştırdığım kadarıyla ilk başta tek çeşit hormonla başlayıp vücudun tepkisine bakmak gerekliymiş ve araştırdığım kadarıyla testosteron enanthate ile başlamak mantıklıymış fakat bazı sıkıntılar eczaneler vermiyor ztn ve intetnette ki satan steroid sayfalarına güvenemiyorum çünkü bildiğim kadarıyla o ilaçların kodlarını da kopyalayabiliyorlarmış yani kodla da kontrol etmek çok mantıklı değilmiş.
SORULARIM:
En güvenilir şekilde nasıl ilacın orijinalliğine nasıl emin olabilirim? İlk kür için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor pct vs dahil? Testleri devlet hastanesine yaptırabiliyor muyuz? Yaptıracaksam nasıl bir yol izleyebilirim? Şimdiden herkese teşekkürler.
-
Yazan: Bigbo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sporcuyum aktif 2 yıldan uzun süredir spor yapıyorum çok ciddi şekilde ve sonunda küre girme kararı aldım öncellikle şunları belirteyim bedenen iyi durumdayım kan testleri vs olsun, sizlerden öğrenmek bilgi edinmek istediğim şeyler kürüme dair önerileriniz.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
19 yaş 1.75 boy 85 kg %16 yağ 68 kg kas KÜR İÇERİĞİM:
Sustanon (10 hafta) Boldenon (10 hafta) Kürü başlamayı düşünüyorum haftalık ikisinden de 1ml olacak şekilde.
SORULARIM:
Bu kürü deneyen veya bilgi sahibi olan arkadaşlar önerir mi yapmamı? Bu kürde nerelere dikkat etmem gerekli? Bu dozlarda çok büyük yan etkiler yaşar mıyım? GÜNCEL FORMUM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
Gibi konulardan beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
-
Yazan: Lajiura
KÜR İÇERİĞİM:
500 Testosteron 400 Deca 200 Primobolon 50 mg anapolon Yoğun bir işte çalışıyorum akıllı saat var günde 20 bin adım atıyorum 2 saatte ağırlık idmanı 5000 kalori almama rağmen 200 300 gram kilo vermiş oluyorum ne yapmamı önerirsiniz çok zayıfım 184 boy 77.
SORULARIM:
Kilo hacim için ne önerirsiniz? Yağ+karb protein makrosunu nasıl yapmamız gerekiyor? 6 gündür bu kürdeyim ilaçlar ne zaman açılır tahmini ne zaman hissederim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: murat1500
Uzun bir aradan sonra tekrar spor yapmaya başladım. 10 gündür salona gidiyorum fakat tekrar sıfırdan başlamak zor geliyor.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
41 Yaş 1.75 Cm Boy 80 Kg Süreci hızlandırmak adına kür yapmak istiyorum. Sizlerin de görüşlerinizi almak isterim.
GÜNCEL FORM:
-