Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cyclope

52 yaşında biri ayda tek sefer sustanon vursa pct gerekir mi?

Önerilen İletiler

cyclope    0

52 yaşındayım ve 20'li yaşlarda 7-8 sene body yaptım. Sonra bıraktım ve şimdi 52 yaşında tekrar başladım.  5 aydır devam ediyorum ve kas hafızası sayesinde vücudum 20'li yaşlardaki formuna geri döndü ve hatta biraz da aştı (haftada 3 gün full body yapıyorum).

Bugün ilk sustanon'umu oldum ve ayda bir olmayı düşünüyorum. Amacım küre girmek değil, biraz gücüm artsın yeter.

Ayda bir bir ampül şekilnde 2-3 ay kullanıp bıraktıktan sonra pct'ye ihtiyacım olacak mı acaba?

Lütfen "Ayda bir ampül uğraştığına değmez, hiç olma daha iyi" şeklinde yorumlamayın çünkü dediğim gibi amacım küre girmek değil, biraz güç kazanmak. Ama "Ona bile yaramaz" diyecekseniz tavsiyelere açığım.

Şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abi bence haftalık 0.5 veya 1 ml kadar enant esteri kullan, sustanon çok etkisiz kalır ayda 1 kere vurursan dalgalanma yapar vs vs. ama yine de ben ayda bir sustanon kullanıcam diyorsan pct'ye gerek yok

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    146

hayır o tarz bir kullanımı trans erkeklere yapıyorlar ayda 1 sustanon gibisinden tedavi yöntemleridir bunlar ayda 1 olması içindeki undekonat esteri yüzünden 

neyse ayda 1ampül sustanon ile senin cinsiyetin zaten erkek olduğu için ne gücün artar ne bir etki alırsın senin ihtiyacın olan ilaç nebido dur eczaneden al ayda 1 kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    4

Abi yapmak istedigin sey trt tedavisi ve bu tedavi omur boyu alinir oyle 3 ay yapilip kesilmez.3 ayda bir nebido vurulsan cozumu bulmus olursun 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    65

Erkek vücudu 5-12 mg testosterone üretiyor günlük. Yaşlandıkça sarkacın alt tarafına kayıyoruz. Hadi 7 mg olsun sizin üretiğiniz . Zaten vücudunuz ayda 210 mg üretiyor. Ama dengeli. Siz bu testosteronu ayda bir kere vurduğunuz da kendi üretiminizi durduruyorsunuz ve üstüne de aldığınız sustanon bile olsa içindeki esterlerin 3ü çok kısa etkili.

Facia olur bana kalırsa hiç birşeyi iyileştirmez aksine doğal halinizden ayın büyük bölümünde düşük testosteronunuz olur. Bunun doğru kullanımı total testoyu 800-1000 aralığında tutacak dozlardır. TRT tedavisi bunun için yapılır.

Bunu size sağlayacak dozları bulun ve ayda 1 değil bu dozları en az haftalık hatta daha iyisi 2 günde 1 seklinde bölerek uygulayınki dengeli bir seviye elde edin. Tabi Doktorunuza da danışın. buna yakın birşey söyleyecektir

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cyclope    0

Cevaplar için teşekkürler.

Anlaşılan o ki bana yarayacak olan sustanon değil, nebido  imiş. Neyse, sustanon'u yaptırmış bulunduk artık. Bir ay bekleyip nebido'ya geçerim o zaman.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    4
cyclope, Bir saat önce yazdı:

Cevaplar için teşekkürler.

Anlaşılan o ki bana yarayacak olan sustanon değil, nebido  imiş. Neyse, sustanon'u yaptırmış bulunduk artık. Bir ay bekleyip nebido'ya geçerim o zaman.

Hocam 3 ayda bir 4ml nebido vurulunda dedigim gibi omur boyu alinmalidir bu tedavi ozellikle ileri yaslarda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pct her turlu gerekir. Bıraktıktan sonra geri dönüş yaş itibariyle 20-30 lu yaşlardaki gibi olmaz. Pct dışardan testesterone alımını tamamen bıraktıktan sonra yapılır eğer tekrar başlanmıcaksa. Yerinizde olsam cypionate yada enanthe tercih ederim. Nebido da sustanonda tercih etmem. Haftada 1 enjeksiyon tercih ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184

İlk başta sorunun cevabı evet kesinlikle gerekir döngün kapanıcaktır ilk başlarda peek yapan propionat ve devamında gelen orta uzun esterler yüzünden 1. ayın sonu bilemedin 2. ayın başında net kapanır yaşında söz konusu burda pct'siz düzelmeside uzun sürer diyelim iyi niyetli yaklaşırsak. Ayrıca sustanon uzun esteride çok uzun süre silinmediği için normal bi enanthate kullanıcısına göre döngünü açmak daha zor olcaktır zaten bu forumda dick problemi yaşayanların açtığı konulara bakarsan ya decadan yada sustanon'dan oluyor son vurduğun ampulden 1.5 ay içinde hiç bir pct ilacı görevini yerine getiremez çünkü hala testestoron olmuş olacak kanında ve döngü açılmayacak açılmayacağı gibi o düşük dozlarda testestoron'da sana yetmeyecek problemler yaşayacaksın daha uzun sürecek düzelmen.

Eğer sadece güç ve enerji istiyorsan onun yerine "Proviron" alabilirsin hem testestoronun artar hem senin yaşlarında ki hastalarada bu reçete ediliyor ilk tedavi sürecinde bir enjeksiyona gerek kalmadan istediğini alırsın bence döngünede bir zarar gelmez 1 kutu klomenle işin içinden çıkarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.648
cyclope, 11 saat önce yazdı:

52 yaşındayım ve 20'li yaşlarda 7-8 sene body yaptım. Sonra bıraktım ve şimdi 52 yaşında tekrar başladım.  5 aydır devam ediyorum ve kas hafızası sayesinde vücudum 20'li yaşlardaki formuna geri döndü ve hatta biraz da aştı (haftada 3 gün full body yapıyorum).

Bugün ilk sustanon'umu oldum ve ayda bir olmayı düşünüyorum. Amacım küre girmek değil, biraz gücüm artsın yeter.

Ayda bir bir ampül şekilnde 2-3 ay kullanıp bıraktıktan sonra pct'ye ihtiyacım olacak mı acaba?

Lütfen "Ayda bir ampül uğraştığına değmez, hiç olma daha iyi" şeklinde yorumlamayın çünkü dediğim gibi amacım küre girmek değil, biraz güç kazanmak. Ama "Ona bile yaramaz" diyecekseniz tavsiyelere açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. 

Mental olarak iyi hissettirmesinin dışında bir faydası olmaz. Onun yerine haftada 2 enjeksiyon testosteron enhantate yada haftada 1 enjeksiyon testosteron cyp. tavsiye ederim. Amacınız için haftalık 250mg doz kafi gelecektir. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cyclope    0

Sustanon'u alalı iki gün oldu ve bugün ilk antremanımı yaptım.

Antreman sırasında çok daha az yoruldum ve çok daha pump idim. Daha önce antremandan sonra ruh gibi oluyordum hiçbir şeye halim kalmıyordu ama bugün hiç öyle olmadı. Antremandan yeni geldim ve hala basasım var! :D

Ben bunu 3 haftada bir olurum valla, iyi geldi!

Yalnız, kalçadan oldum ve korkunç bir ağrı yaptı 2 gün boyunca, yeni geçiyor. E vitamini ile karıştırınca ağrı yapmıyor diyorlar, doğru mu?

(Başlık sahibi)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.