Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Kürde olmama rağmen libido, güç konularında sorunlarım var! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

merhaba Değerli hocalarım ve arkadaşlarım

aktif olarak kürdeydim fakat kürde olmama rağmen vücutta testosteron kullanılmıyor gibi yan etkiler alınca(libido enerji güç kuvvet sıfırlandı) ilacı kesip PCT yapmaya başladım şuan tekrar küre devam etmek istiyorum en son enjeksiyondan 3 hafta geçti

şuan reseptörler acılmışmıdır veya ilacı kullandığımda etki almaya başlarmıyım yoksa süreci biraz daha mı uzatmam gerekir

kürdeyken ve şuan ki kan tahlilillerimde şu şekilde

IMG_6590.jpeg IMG_6885.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    511

beslenme antrenman sıklığın vs bir ton etken var ki sinir sisteminde yorgun olabilir bu gibi durumlarda illa arttırcak diye bir şey yok ne kadar süre kullandın madem niye tekrar kullancaksın niye pct ye başladın ? hiçbir bilgi yazmamışsın doğru düzgün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 2 saat önce yazdı:

beslenme antrenman sıklığın vs bir ton etken var ki sinir sisteminde yorgun olabilir bu gibi durumlarda illa arttırcak diye bir şey yok ne kadar süre kullandın madem niye tekrar kullancaksın niye pct ye başladın ? hiçbir bilgi yazmamışsın doğru düzgün.

7 ay kullandım totalde kürdeydim sonlarda herşeyi eksiksiz yapmama rağmen libido güç ve kuvvet enerjim gidince reseptörleri tekrar açmak için kestim ilacı bi yarar alamadığım için şuan hala etkiler devam ediyor günlük 12 saat uyuyup yorgun uyanıyorum hiç bir iş yapamıyorum evden bi adım dahi atıcak enerjim yok 70 yaşında gibi hissediyorum 

şimdi tekrardan başlayıp bu yan etkilerden kurtulmak istiyorum spordan sosyal hayattan herşeyden düştüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
gönderildi (düzenlendi)
trenbolonavcısı, 5 dakika önce yazdı:

7 ay kullandım totalde kürdeydim sonlarda herşeyi eksiksiz yapmama rağmen libido güç ve kuvvet enerjim gidince reseptörleri tekrar açmak için kestim ilacı bi yarar alamadığım için şuan hala etkiler devam ediyor günlük 12 saat uyuyup yorgun uyanıyorum hiç bir iş yapamıyorum evden bi adım dahi atıcak enerjim yok 70 yaşında gibi hissediyorum 

şimdi tekrardan başlayıp bu yan etkilerden kurtulmak istiyorum spordan sosyal hayattan herşeyden düştüm

sinir sistemin yorgunsa deload ver bi kaç gün gitme spora. kürdeyken prolaktin için bişi kullandın mı ?

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 2 saat önce yazdı:

sinir sistemin yorgunsa deload ver bi kaç gün gitme spora. kürdeyken prolaktin için bişi kullandın mı ?

hocam kürdeyken prolaktin için bişey kullanmadım sinir sistemiyle alakalı bi problem yok gibi hocam zaten 2 aydır spora gidemiyorum hiç bişey yapmak istemiyor canım benim anlamadığım şu sadece 

ilk başta testosteron kullanırken herşey mükemmeldi sonra kullanmama rağmen etki alamamaya başladım şuan kullanmıyorum aynı etkiler devam ediyor kullanmaya başlasam tekrar sorun cözülür mü devam mı eder kaç hafta beklemem lazım lh fsh iyice acılmasımı gerekir testodan etki almak için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
trenbolonavcısı, 16 dakika önce yazdı:

hocam kürdeyken prolaktin için bişey kullanmadım sinir sistemiyle alakalı bi problem yok gibi hocam zaten 2 aydır spora gidemiyorum hiç bişey yapmak istemiyor canım benim anlamadığım şu sadece 

ilk başta testosteron kullanırken herşey mükemmeldi sonra kullanmama rağmen etki alamamaya başladım şuan kullanmıyorum aynı etkiler devam ediyor kullanmaya başlasam tekrar sorun cözülür mü devam mı eder kaç hafta beklemem lazım lh fsh iyice acılmasımı gerekir testodan etki almak için

Dostum zaten 16. haftadan sonra dediğin şekilde olur dozajların aynıysa veya yüksek dozajda kullanıyorsan tepkisizleşirsin.

Ben mesela bunu hızlı yaşayan bir insanım ve kürü bırakıcam 2. ayı yeni bitirmeme rağmen yüksek doz harbiden yaramıyor (yüksekten kastım 500mg test 500 bolde) bana fazla geliyor etki alacağıma dediğin gibi enerji kaybı yaşıyorum sadece ox kullandığım dinlenme sürecinde ama canavar gibi oluyorum.

Kan testi vericem ayın 15inde sonra only 250 testo ve oxandrolone ile devam edicem yükseltmeyide düşünmüyorum sonra pct o bu şu reseptörlerle uğraşmak istemiyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 24 dakika önce yazdı:

Dostum zaten 16. haftadan sonra dediğin şekilde olur dozajların aynıysa veya yüksek dozajda kullanıyorsan tepkisizleşirsin.

Ben mesela bunu hızlı yaşayan bir insanım ve kürü bırakıcam 2. ayı yeni bitirmeme rağmen yüksek doz harbiden yaramıyor (yüksekten kastım 500mg test 500 bolde) bana fazla geliyor etki alacağıma dediğin gibi enerji kaybı yaşıyorum sadece ox kullandığım dinlenme sürecinde ama canavar gibi oluyorum.

Kan testi vericem ayın 15inde sonra only 250 testo ve oxandrolone ile devam edicem yükseltmeyide düşünmüyorum sonra pct o bu şu reseptörlerle uğraşmak istemiyorum.

dinlenme sürecinde sadece ox almak sisteme sıkıntı yaratmıyor mu hocam bide aynı bendede öyle simdi 3 hafta oldu son enjeksiyondan tekrar başlasam testoya calışmaya başlarmı yoksa biraz daha mı beklemem lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
trenbolonavcısı, Şimdi yazdı:

dinlenme sürecinde sadece ox almak sisteme sıkıntı yaratmıyor mu hocam bide aynı bendede öyle simdi 3 hafta oldu son enjeksiyondan tekrar başlasam testoya calışmaya başlarmı yoksa biraz daha mı beklemem lazım

yok dostum sistem derken üretimi kast ediyorsun sanırım ben tren bile kullandığımda pct yapmadan açılıyor üretimim o yüzden enjeksiyon trt ile uğraşmıyorum ox ile devam ediyorum 30mg kadar yinede üretim açık oluyor libido enerji tavan hatta zirveye oynuyor. ayrıca ben ilacı kestiğimde libidom ve enerjim birşey almasamda artıyor dediğim gibi yüksek doz yoruyor beni ve östrojene çok duyarlıyım normal hayatımda 20 civarı gezinirken kürde kontrol altında bile 80-60 falan oluyor aromatazı kapatmazsam zaten deli gibi sulanıyorum hiç gereği yok yemin ederim boş iş bu dozaj muhabbeti benlik değil.

1 ampul testo bile fazla yani 0.5 test 0.5 rimo 0.5 npp gidicem bi sonra ki kürde bakalım ne gelicek başımıza birde böyle deneyelim.

aynı şey ox'da da geçerli 30mg alırken efsaneyim 100mg alırken bitmiş haldeyim yorgunluk çöküyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
trenbolonavcısı, 13 saat önce yazdı:

aktif olarak kürdeydim fakat kürde olmama rağmen vücutta testosteron kullanılmıyor gibi yan etkiler alınca(libido enerji güç kuvvet sıfırlandı) ilacı kesip PCT yapmaya başladım şuan tekrar küre devam etmek istiyorum en son enjeksiyondan 3 hafta geçti

şuan reseptörler acılmışmıdır veya ilacı kullandığımda etki almaya başlarmıyım yoksa süreci biraz daha mı uzatmam gerekir

Dostum kan tahlilin güncel değil eksik testler de var. Yeni tahlil yaptırıp paylaş yardımcı oluruz.

• Lh
  • Fsh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Kreatinin, ck ve egfr 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
trenbolonavcısı, 11.11.2024 - 19:22 yazdı:

Hocam tekrardan merhaba,durumunuz nasıl şu an bir gelişme var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.