Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tr3n

Increlex igf-1 hk.

Önerilen İletiler

Tr3n    304

Yurtdışında 620 € satılan GH lar neden 1000-2000 tl arası satılıyor acaba bize koklata koklata mı veriliyor flakonların yüzde 10 nunun ancak dolu olduğunu düşünüyorum bir asgari ücret bile satın almaya yetmiyor.

InShot_20241110_114543330.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    62

Increlex igf1 in biyoözdeşi , increlexin birebir satıldığı bir marka var mı ki fiyat karşılaştırması yaptın ve ucuz olduğuna karar verdin? Eğer kastettiğin igf1 lr3 ise aynı şey değil 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304
Unrest, 2 dakika önce yazdı:

Increlex igf1 in biyoözdeşi , increlexin birebir satıldığı bir marka var mı ki fiyat karşılaştırması yaptın ve ucuz olduğuna karar verdin? 

yüzlerce binlerce merdiven altı peptit üretimi yapan marka var hangi yüz yılda yaşıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
Tr3n, Şimdi yazdı:

yüzlerce binlerce merdiven altı peptit üretimi yapan marka var hangi yüz yılda yaşıyorsun

Ben biyoözdeş igf1 satan biryer bulamadım. Igf1 lr3 satanlar var, aynı şey değil. Yurtdışı forumlarda bile biyoözdeş igf1 satan biryer yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    488

Dostum haklısın şöyle diyim ilaç satıcım da bpc tb filan bu tarz peptitleri 1-2k ya satıyor elinde gerçekten kaliteli yurt dışı ürünlerde var ve fiyatları dudak uçuklatır 300dolardı yanlış hatırlamıyorsam geçen sene sorduğumda yani tr deki milletin çoğu kullandığı peptit dolu olsa bile esas orjinal peptitlerle arasında dağlr kadar fark oluyor. merdiven altı olduğu için senin dediğin gibide hammadde kalitesi filan meçhul :D .

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304
Unrest, 25 dakika önce yazdı:

Ben biyoözdeş igf1 satan biryer bulamadım. Igf1 lr3 satanlar var, aynı şey değil. Yurtdışı forumlarda bile biyoözdeş igf1 satan biryer yok 

bire bir başka marka olarak bulursun istediğin her peptidleri a dan z ye yeterli araştırma yapmamışsın ellerinde olmasa bile getirtiyorlar brom

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
Tr3n, 1 saat önce yazdı:

bire bir başka marka olarak bulursun istediğin her peptidleri a dan z ye yeterli araştırma yapmamışsın ellerinde olmasa bile getirtiyorlar brom

1 senedir araştırıyorum. Eğer bunu senden başka gören varsa lütfen burda onaylasın. Saf igf1 olacak. Ne igf1 lr3 ne igf1 des. Bunun bulunamama nedenlerini biyokimyacı tanıdıklarımlada konustum ve bana zorluğu, taşınma koşulları vb bir çok faktörden bahsettiler. Bunun dışındaki her ürünü buldum, bpcsinden tirzinden selank semaxindan rus ilaçlarina kadar. Ama saf igf1 yok varsada sadec adı var kendi yoktur büyük ihtimalle. Satıcı aldatıyordur 

Diğer konu için ise şunu söyleyebilirim. Abdde araştırma şirketleri peptidleri 3ila 10 katı fiyat farklarıyla satıyor ugllere göre ama bu daha kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Saflık testleri merdiven altılarda bile çok yüksek ki abdli şirketlerinde hammaddeleri çinden aldığına dair çok da boş olmayan söylentiler var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    488
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Diğer konu için ise şunu söyleyebilirim. Abdde araştırma şirketleri peptidleri 3ila 10 katı fiyat farklarıyla satıyor ugllere göre ama bu daha kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Saflık testleri merdiven altılarda bile çok yüksek ki abdli şirketlerinde hammaddeleri çinden aldığına dair çok da boş olmayan söylentiler var. 

Dostum üreten  adamı tanıyorum instagramdaki bi içerik üreten adam istemişt benden de fitness ile ilgili içerik üreten satıcıma sordum adam da yurt dışı malı var en kaliteli 300 dolardan başlıyor dedi merdiven altı ürünü adam alır sen berdiğin için bir sıkıntı yaşayınca senin başını ağrıtır bu sefer ondan ithal alcaksa alsın yoksa kendi gelip alırsa öyle verebilirim dedi yani her şey internette vitamin mineral üretmiyorsun sonuçta burda adam sence gidip tam neyin ne olduğu internette bulabilir misin hammaddesinin çinden aldığı söyleniyormuş adam istediği şekilde lanse edebilir bu tarz şeyleri. Yani kimse sana internette anlatmaz hammaddeyi şurdan alıyoruz saflık testlerimiz böyle filan diye 1 part ilaç üretir full dolu gönderir ilaçlar müthiş dolufur diğer partları yarış dolu yada boş ilaç üretip gönderir olur biter. mk677 gibi bu piyasada her fiyat mk var bi testo enanthante gibi tam anlaşılmıyor doluluğu filan.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    117

620€ değil bu arada 1500€ , geçen aylar da almayı düşündüm eczacıyla görüştüm 15 gün içinde gelir dedi , kafaya koymuştum alacaktım fakat bir kaç kişiyle konuştuktan sonra vazgeçtim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    144
Kado, 36 dakika önce yazdı:

620€ değil bu arada 1500€ , geçen aylar da almayı düşündüm eczacıyla görüştüm 15 gün içinde gelir dedi , kafaya koymuştum alacaktım fakat bir kaç kişiyle konuştuktan sonra vazgeçtim.

bu fiyat ne neden bu kadar pahalı bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304
Kado, 59 dakika önce yazdı:

eczacıda kar etmek için üstüne koymuş😄

metropol, 22 dakika önce yazdı:

bu fiyat ne neden bu kadar pahalı bu

yurtdışı orijinal saf igf olduğu için pahalı hollanda menşeli*

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
ardas, 2 saat önce yazdı:

Dostum üreten  adamı tanıyorum instagramdaki bi içerik üreten adam istemişt benden de fitness ile ilgili içerik üreten satıcıma sordum adam da yurt dışı malı var en kaliteli 300 dolardan başlıyor dedi merdiven altı ürünü adam alır sen berdiğin için bir sıkıntı yaşayınca senin başını ağrıtır bu sefer ondan ithal alcaksa alsın yoksa kendi gelip alırsa öyle verebilirim dedi yani her şey internette vitamin mineral üretmiyorsun sonuçta burda adam sence gidip tam neyin ne olduğu internette bulabilir misin hammaddesinin çinden aldığı söyleniyormuş adam istediği şekilde lanse edebilir bu tarz şeyleri. Yani kimse sana internette anlatmaz hammaddeyi şurdan alıyoruz saflık testlerimiz böyle filan diye 1 part ilaç üretir full dolu gönderir ilaçlar müthiş dolufur diğer partları yarış dolu yada boş ilaç üretip gönderir olur biter. mk677 gibi bu piyasada her fiyat mk var bi testo enanthante gibi tam anlaşılmıyor doluluğu filan.

Bu yüzden aldığın ürünleri hplc testine gönderip kullanabiliyorsun yurtdışında. Ugller teste gönderenlere testin yarı fiyatında kredi veriyor. Ben söylediğim hic birşeyi burda bilmişlik taslamak için söylemiyorum. Ama forumda bir analytic lab test bölümü bile yokken söylediklerimi basit cümleler olarak görmek kolay. Benim destek aldığım hiçkimse aldığı ürünü teste göndermeden kullanmıyor desem yeridir. 

Tabiki boş ürünler gönderen kalitesiz ürünler yapanlarda var. Ama %99 üzeri saf Bpc hammaddesinin maliyeti belli. Bunu çinli bir kimya üreticiye yazıp sorabilirsiniz. Bu savımın arkasındayım. Burda test yaptıran yok belki ama yurtdışında özellikle abddeki kullanıcılar da test yaptıranların toplam ürün alanlara  oranı %15-20 ye kadar çıkıyor. 

Benim söylediğim şu %99 üstü saf bpc157 nin maliyeti belli. Bunun kalitelisi osu busu yok çünkü belirlenmiş bir ilaç standartı yok. Hplc de %99 üstü çıkması tek referans noktası. Diğer peptidler içinde öyle. Hgh mesela dünyadaki bilinir lablar legal hgh ile diğerleri arasındaki farkı anlayamıyor. Saflıkları genotropinden daha yüksek olan yeraltı hghler var. Dimer oranları 0. Ve bunlarin maliyeti 100 iu için 60-200 dolar arasında 

Sen Türkiye de teste göndermiyorsun diye Abddeki adamlar da teste göndermiyor zannetmen saçma. 10larca bağimsız anonim ürün alan laboratuar var. Belki türkiyedeki ürünler kötü olabilir ama bunun maliyetle alakası yok. Iyi bir api bulamadıkları içindir. Adamlar 20 şise.10mg ürün alıyorsa birtanesini laba gönderiyor 180 dolara test yaptırıyor. 90dolar o ürünü üretenden kredi alıyor bunun karşılında sonraki alışverişlerinde kullanmak için 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    488
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Bu yüzden aldığın ürünleri hplc testine gönderip kullanabiliyorsun yurtdışında. Ugller teste gönderenlere testin yarı fiyatında kredi veriyor. Ben söylediğim hic birşeyi burda bilmişlik taslamak için söylemiyorum. Ama forumda bir analytic lab test bölümü bile yokken söylediklerimi basit cümleler olarak görmek kolay. Benim destek aldığım hiçkimse aldığı ürünü teste göndermeden kullanmıyor desem yeridir. 

Tabiki boş ürünler gönderen kalitesiz ürünler yapanlarda var. Ama %99 üzeri saf Bpc hammaddesinin maliyeti belli. Bunu çinli bir kimya üreticiye yazıp sorabilirsiniz. Bu savımın arkasındayım. Burda test yaptıran yok belki ama yurtdışında özellikle abddeki kullanıcılar da test yaptıranların toplam ürün alanlara  oranı %15-20 ye kadar çıkıyor. 

Benim söylediğim şu %99 üstü saf bpc157 nin maliyeti belli. Bunun kalitelisi osu busu yok çünkü belirlenmiş bir ilaç standartı yok. Hplc de %99 üstü çıkması tek referans noktası. Diğer peptidler içinde öyle. Hgh mesela dünyadaki bilinir lablar legal hgh ile diğerleri arasındaki farkı anlayamıyor. Saflıkları genotropinden daha yüksek olan yeraltı hghler var. Dimer oranları 0. Ve bunlarin maliyeti 100 iu için 60-200 dolar arasında 

Sen Türkiye de teste göndermiyorsun diye Abddeki adamlar da teste göndermiyor zannetmen saçma. 10larca bağimsız anonim ürün alan laboratuar var. Belki türkiyedeki ürünler kötü olabilir ama bunun maliyetle alakası yok. Iyi bir api bulamadıkları içindir. Adamlar 20 şise.10mg ürün alıyorsa birtanesini laba gönderiyor 180 dolara test yaptırıyor. 90dolar o ürünü üretenden kredi alıyor bunun karşılında sonraki alışverişlerinde kullanmak için 

Haklısın dostum 600tl ye iran testo varken black dragon , zhpc noxy filan alanlar enayi gidip 1300-1400tl para veriyor hammaddesinin maliyeti belli tek harcama hammadde maliyeti mi git sen o zaman optimumun depoda üretilen testolarından kullan. 

Tr3n, 5 saat önce yazdı:

Adam ne yazmış sen ne anlatıyorsun hala lab ürünüyle merdiven altı ürün bir mi olcak çalışan masrafı mekanın ücreti makineler vs vs tanıdığın varsa az sohbet et işin biraz içine gir o zaman tekrar konuşalım internette arattırdığında her şey çıkmaz bazı şeyleri bilmek için işin içine girmek gerekiyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
ardas, 56 dakika önce yazdı:

Haklısın dostum 600tl ye iran testo varken black dragon , zhpc noxy filan alanlar enayi gidip 1300-1400tl para veriyor hammaddesinin maliyeti belli tek harcama hammadde maliyeti mi git sen o zaman optimumun depoda üretilen testolarından kullan. 

Adam ne yazmış sen ne anlatıyorsun hala lab ürünüyle merdiven altı ürün bir mi olcak çalışan masrafı mekanın ücreti makineler vs vs tanıdığın varsa az sohbet et işin biraz içine gir o zaman tekrar konuşalım internette arattırdığında her şey çıkmaz bazı şeyleri bilmek için işin içine girmek gerekiyor.

Arkadaşım lütfen iyi oku ama sinirle değil yani belki farklı bir bakış açısı sağlarım sana.Ben bu forumda sizlerin tecrübelerinden bir çok şey öğreniyorum. Bende birşeyler katabilirim diye öğrendiklerimi buraya yazıyorum. Belki birinin kafası açılır diye. Ama sen laf dalaşı haline getirdin olayı. Herhangibir yabancı foruma girersen, bu olayların çok daha net olduğunu göreceksin. O onu dedi bu beni dedi diyerek zaten biryere varamassın. Bu forumda da Abu E. nin çok iyi olduğunu söyleyen bir çok insan var. Şimdi bende sana onlarda böyle diyor mu diyim. Hayır bak Aburaihan ın HPLC raporunu bıraktım. Bunun gibi bağımsız en az 5 kişinin daha bu ürünü janoshike veya miolabz a gönderdiğini gördüm ve içerisin de 238-280 mg/ml testosterone var. 

Kaliteyi nasıl ölçebiliriz gerçekten bu işlerin o onu dedi bu bunu dedi diyerek döneceğini mi zannediyorsun. Firmalar nasıl daha iyi oldu mesela sence? Yabancı forumlar ugllerin üzerindeki baskıyı arttırmak için topluluklarla bağımsız laboratuar bile fonladılar. Şimdi biz Türkler olarak bu adamlar salak bi b*k bildikleri yok mu diyelim. Adam 100 ila 180 dolar arasında para veriyor laba ürünüm doğrumu diye kontrol ettirmek için kullanıcı olarak. Biz napıyoruz o onu dedi bu bunu dedi. Yapamayınca bunlar revaçta oluyor eyvallah hiçbirimizin bütçesi yetmiyor ama doğrusunu öğrenmek de zor değil. 

Bunun doğrusunu bilmesseniz olcağı söylim. Elinize para geçince 10mg lık BPC157 şişesini 300 dolara kitlerler üstüne de çok para verdim diye mecbur iyileşiyomuş gibi hissedersiniz. Zaten o parayı verdikten sonra insan nasıl kötü hissederki :D 

image.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304

sen nerede yaşıyordun brom biz yerli üretimden bahsediyoruz yerli üretimlerin dolu olmadığından abd deki ürünleri kıyaslamasını yapmiyoruz çünkü malum maddiyat yetmiyor düşük bütçelilere koştumuz zamanda sonu hüsran ile bitiyor ürünler dolu olmadığından dolayı yurtdışı 3-5 flakon kullansan saf orijinal igf 8 haftada forma getirir adamı ideal yağ oranındaysa birey yerli yapımı ürünlere gidersek süreç uzarda gider ürünler full dolu olmadığı için 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
Tr3n, 43 dakika önce yazdı:

sen nerede yaşıyordun brom biz yerli üretimden bahsediyoruz yerli üretimlerin dolu olmadığından abd deki ürünleri kıyaslamasını yapmiyoruz çünkü malum maddiyat yetmiyor düşük bütçelilere koştumuz zamanda sonu hüsran ile bitiyor ürünler dolu olmadığından dolayı yurtdışı 3-5 flakon kullansan saf orijinal igf 8 haftada forma getirir adamı ideal yağ oranındaysa birey yerli yapımı ürünlere gidersek süreç uzarda gider ürünler full dolu olmadığı için 

Abdliler çoğu şeyi bizden ucuza kullanıyor abi :(. Çünkü steroid üreticileri en iyi orda satış yapabiliyor yurtiçi hizmetleri var.  Noxynin peptidleri oldukça dolu ama aynı hplc raporlarına sahip ürünlerin 10 flakonunu abdde Noxynin bir şişesi ile aynı paraya alıyorlar mesela. Abdliler direkt çinli steroid fabrikalarının legal olmayan iştiraklarıyla alışveriş yapabiliyor. Biz ise genelde 2.3. elden alıyoruz. Bazen öyleki avrupa bölgesinde satış yapan bir UGL ürünleri Türkiyeye farklı isimle bile pazarlayabiliyor. 3. el bu oluyor :) .

Benim gördüğüm tek referans hplc testleri. Başka bir referans noktası şuan dünyada yok. Birde endotoksin testleri var onlarada yeni yeni başladılar. Noxynin hplc testleri %99üzeri mesela peptidlerde genelde. 
noxy mesela 30 dolara dünya kar ediyor bpc 157 den . Öyle böyle değil yani ettiği kar eğer bir şişe 10mg ı o paraya satıyorsa. Ben alışveriş yapmadım ama internette böyle fiyatları. Bu fiyata satıp bide kendini riske sokma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Abdede ve yurtdışı ugllerde 60 dolara aynı saflıkta 10 tane 5mg hatta bazılarında 10şişe 10mg alabiliyorsun.

Bizde belki fiyat pahalılıklarından dolayı dozlar çok düşük tutulduğu için peptidlerden verim alınamıyor olabilir. 

Saf igf1 i ben bizim bulma şansımız olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışında bile çok özel ugllerde vardır. Ben gerçekten aradım taradım belki 200 tane yabancı uglnin price listine baktım. Saf igf 1 bulamadım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22

Abd zaten kendi başına dünya gibi adamlarin başka kimseye ihtiyacı yok herseyin en iyisi orda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    27

Çooook uzun bir süre testosteron da sadece ve sadece iran enanthate kullandım hem çok ucuzdu hemde çok kaliteliydi, gerçekten ararsanız ucuza kaliteyi bulabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.