Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Saçlarım her gün daha da seyrekleşiyor ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Draqul Org    57

Merhabalar nasılsınız?

arkadaşlar 19 yaşımdayım ve saçlarım gitmeye başladı bile. Kür geçmişi sadece mk 677 ve rad 140 ama bu kürdeyken dölüme şimdi kadar değildi. Ergenlikten beri saçlarım dökülüyor. Babam 20 yaşında kelleşmeye başladı ve amcam 23 yaşında tamamen keldi. Böyle giderse 1-2 yıl içinde bende kel kalacağım ama saçlarımı gerçekten seviyorum.

Bu durumda ne yapmalıyım? Bir testosterone türü varmış onu engellemek gerekli bir arkadaşım dökülme yaşıyor ve onu engellemek için tablet kullanıyor. Bende kullanmalı mıyım veya ne kullanmalıyım? Haftaya only testo kürüne girmek istiyorum ama dökülmeyi engellemeden kullanmak istemiyorum.

IMG_6310.thumb.jpeg.b35a2d2420b7bd09cfa9e83c38201f1a.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    170

abi senin psikoloji gidik sanki biraz ya ? her gün 10 konu açıyorsun geneli paranoya üzerine. o.O

bence sen hormon meselelerinden komple uzaklaş.

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    57
onlytrenbolone, Şimdi yazdı:

abi senin psikoloji gidik sanki biraz ya ? her gün 10 konu açıyorsun geneli paranoya üzerine. o.O

:D😂 hocam ne diyeceğimi bilemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    57
rimobolanberke, 22 dakika önce yazdı:

hocam sizde şeye benziyorsunuz s3eroidler hayatımı mahvetti diyen adama bu kadar yan etki yaşaman normalmi eğer varsa DHT BLOCKER alabilirsin.

🤣🤣🤣 teşekkür ederım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    24

Genetik saç dökülmesi durumuysa tek çaresi finasterid, dutasterid tarzı 5 alfa reduktaz engelleyiciler kullanarak DHT baskılayacaksın. Onlarında yan etkileri var. Bunları araştır, eğer göze alıyorsan doktor kontrolünde kullanmaya başla yaşın gençken.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben 2 senedir finasterid kullanıyorum. Kellik için maalesef tek ve muhtemel kesin çözüm. Kullanmak için en az 22 yaşını beklemelisin. Bu yaşa kadar biberiye yağı, masaj ve haftada 2 dermaroller yapabilirsin. Minoxidil kullanma

tarihinde arnoldşıngırmıngır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    29
arnoldşıngırmıngır, 37 dakika önce yazdı:

Ben 2 senedir finasterid kullanıyorum. Kellik için maalesef tek ve muhtemel kesin çözüm. Kullanmak için en az 22 yaşını beklemelisin. Bu yaşa kadar biberiye yağı, masaj ve haftada 2 dermaroller yapabilirsin. Minoxidil kullanma

Minoxidil instagramda reelsde denk geldim bir arkadaşımız öneriyordu yorumlarda önermeyende çok fazla kişi vardı sanırım bıraktığın gibi dökülmeye başlamıyormuş saçlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304

döküleceği varsa dökülüyor engel olamazsın genetik saç dökülmesi benimde senin yaşlarda döküldü stres yapma :)

• Üzgün 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982, 50 dakika önce yazdı:

Minoxidil instagramda reelsde denk geldim bir arkadaşımız öneriyordu yorumlarda önermeyende çok fazla kişi vardı sanırım bıraktığın gibi dökülmeye başlamıyormuş saçlar.

Minoxidil tek başına kan dolaşımı arttırır. İlk bir kaç aylık kullanımda döker, daha sonra saç çıkışı sağlar. Fakat kelliğe sebep olan DHT hormonunu baskılayıcı ilaçlar kullanmazsan çıkan saçlar tekrar dökülür. Tek başına uzun soluklu işe yaramaz. Uzun soluklu tedavi için maalesef DHT baskılayıcı ilaçlar şart.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304
arnoldşıngırmıngır, 15 dakika önce yazdı:

Minoxidil tek başına kan dolaşımı arttırır. İlk bir kaç aylık kullanımda döker, daha sonra saç çıkışı sağlar. Fakat kelliğe sebep olan DHT hormonunu baskılayıcı ilaçlar kullanmazsan çıkan saçlar tekrar dökülür. Tek başına uzun soluklu işe yaramaz. Uzun soluklu tedavi için maalesef DHT baskılayıcı ilaçlar şart.

kelin merhemi olsa başına sürer hep şampuan ilaç pazarlama teknikleri bunlar YouTube da çok araştırdım ekşi sözlükte vs. minoxil biri kullanmayı bırakmış daha fazla saçları dökülmeye başlamış 😂 saç ektirme garanti yoldur şampuan ilaçlar para israfı ben cok Steroid kullandım büyük kardeşim hiç sporla ilgilenmez ve hayatında nadir ilaç kullanmıştır onun saçları nedense daha fazla döküldü benden.

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi
eksik harf

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haftada 1 avodart

Günde 2 defa 3 er kez sprey pıs şeklinde minoxidil

Mutlaka et, ciğer gibi hayvansal beslenme yoksa da magnezyum,çinko alımı

Saw palmetto

Bu şekilde süreci yavaşlatabilir veya saç tellerini güçlendirebilirsin.

Ne kadar uzun kullanım o kadar iyi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende kelleşiyordum finasterid ile sorunu çözdüm. Minoxidil tek başına bir müddet işe yarar ki pazarlama ürünü değildir medikal bir üründür. Şampuan olarak yalnızca ketokonazol içerikli şampuanlar işe yarar. Saç dökülmesi için kullanılan tüm ilaçlar ömür boyu kullanılmalıdır. Kullanım bırakınca saçlar tekrardan dökülmeye başlar. Ektirme yine garanti yol değildir. Saçlar DHT'ye duyarlıysa yine dökülme ihtimali var. Senelerdir saç dökülmesiyle ilgileniyorum bu konuda çok bilgiliyim emin olun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    29
arnoldşıngırmıngır, 23 dakika önce yazdı:

Bende kelleşiyordum finasterid ile sorunu çözdüm. Minoxidil tek başına bir müddet işe yarar ki pazarlama ürünü değildir medikal bir üründür. Şampuan olarak yalnızca ketokonazol içerikli şampuanlar işe yarar. Saç dökülmesi için kullanılan tüm ilaçlar ömür boyu kullanılmalıdır. Kullanım bırakınca saçlar tekrardan dökülmeye başlar. Ektirme yine garanti yol değildir. Saçlar DHT'ye duyarlıysa yine dökülme ihtimali var. Senelerdir saç dökülmesiyle ilgileniyorum bu konuda çok bilgiliyim emin olun.

Bilgili olduğun aşikar ama ekilen saç kolay kolay dökülmez diye biliyorum bir de dht baskılamanın yan etkileri var mıdır sonuç olarak bir erkeklik hormonunun aktif versiyonu dediğiniz gibi bunu ömür boyu sürdürmek bir nevi kısır olmaya sebebiyet verebilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çoğu kişinin saçlarının sadece ön ve tepe bölgesi DHT’ye duyarlı olur ensesi olmaz. Böyle kişilerin ensesinden saç ekildiği zaman ekim tutar. Fakat ensedeki saç DHT’ye duyarlı ise yani diffuse alopesi dediğimiz durumda enseden saç ekimi bir süre sonra tutmayabilir. DHT hormonun sallıyorum kanında 300 birim bulunuyorsa ve sen bunu finasterid ile %50-60 baskılıyorsan yan etki yaşama ihtimalin olur. Ben ilaca başlamadan önce DHT değerime baktırmıştım. Profilimde açtığım bir konu var bununla alakalı. Finasterid başladıktan sonra ilk ay biraz libido düşüşüm oldu. Daha sonra düzeldi. Libido, sertleşme ve sperm üretimimde şuan hiç sorun yok. Yan etki yaşamayacağını denemeden bilemezsin herkeste farklı etki yapar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.