-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sarms küründe antrenman sistemim nasıl olmalı?
Oluşturan:
Yasar, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar 10 gündür rad140-mk677 ve lgd sarms kullanıyorum birkaç gündür sürekli bacağımda kırmızı şişlikler çıkmaya başladı ve kaşıntı yapıyor tek bir bölgede sol bacakta. Sebebini bilen ya da sarms kaynaklı olup olmadığını bilen var mı?
-
Yazan: efenone
Herkese merhaba arkadaşlar,
Antrenman programı konusunda sıkıntı çekiyorum şuanki yaptığım sistem 2 setten oluşuyor 2’si de failure yani tükeniş yapıyorum kürdeyken nasıl bir sisteme geçiş yapmam gerekli?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: astagtaum
Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
sarm küründe testo düşmesi ve libido düşmesinin önüne nasıl geçebilirim?
ürünler: mk-677 ve rad-140
-