Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Diyetimde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Herkese iyi forumlar abilerim ve dostlarım, %22 yağ oranında diyete başladım. İlaç olarak hgh fragment ve cardarine tercih ettim. Genelde 1200-1500 kalori civarında bir diyetim var. Öğrenci olduğum için kalktığımda bir şey yemiyorum, genelde tek seferde akşam öğünümü spor sonrası yapıyorum.

Elimde bir miktar 10mg kapsül halinde mk 677 kaldı, bunu da takviye ederek sabah kalkınca veya sabah dersime apar topar gitmem gerekecekse son öğünümden 3 saat sonra kalori içeren bir şey tüketmeden yatmadan önce fragment ile birlikte alıyorum. Henüz 1 hafta oldu, tabii ki 1 haftadaki ilerleme ne kadar olabilir ama belimde gym dostumun söylediğine göre incelme var fark edilebilecek kadar.

Creatin 3 ay boyunca kullanmadığımdan kas içinde su tutumu da azalmıştı, geri creatin kullanmaya dönünce göğüs ve omuz şişip belki beldeki o yanılsamayı yarattı emin değilim. 

Sormak istediğim şeyler var:

Yatmadan önceki 3 saatlik zaman dilimi içinde şekersiz kola içmek fragment etkisini sıkıntıya sokar mı?

Sizce diyet ile ilgili bir yanlışım veya eksiğim var mı, her yapıcı yoruma açığım.

%12-13 yağ oranına düşmem tahminen ne kadar zamanda olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.732

1. Şekersiz kolayı istediğin zaman içebilirsin. Fragmentle alakası yok.

2. Boyunu ve kilonu söylersen diyetin ile ilgili yorum yapabiliriz.

3. Tamamen senin iradene, disiplinine ve genetiğine bağlı :)

4. Mk677 orjinal ise çok acıktıracaktır bu dönemde kullanman mantıklı değil bence.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 1 dakika önce yazdı:

1. Şekersiz kolayı istediğin zaman içebilirsin. Fragmentle alakası yok.

2. Boyunu ve kilonu söylersen diyetin ile ilgili yorum yapabiliriz.

3. Tamamen senin iradene, disiplinine ve genetiğine bağlı :)

4. Mk677 orjinal ise çok acıktıracaktır bu dönemde kullanman mantıklı değil bence.

Boyum 176, kilom 95-96 civarı. Arada açlık krizleri tutuyor, midem kendini öğütüyormuş gibi hissediyorum, sakız çiğneyip su ile midemi doldurunca tutmama yetiyor. Açlığa kolaylıkla direnirim hatta bazen akşam bile yemek yiyesim gelmiyor. Kas kaybetmeyeceğimi bilsem günde 200-500 kalori ile bile idare ederim ama nafile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.732
Tren Sevicisi, 20 dakika önce yazdı:

Boyum 176, kilom 95-96 civarı. Arada açlık krizleri tutuyor, midem kendini öğütüyormuş gibi hissediyorum, sakız çiğneyip su ile midemi doldurunca tutmama yetiyor. Açlığa kolaylıkla direnirim hatta bazen akşam bile yemek yiyesim gelmiyor. Kas kaybetmeyeceğimi bilsem günde 200-500 kalori ile bile idare ederim ama nafile.

Günlük alman gereken kalorinin yarısını alıyorsun. 2000-2500 arası beslenmelisin. Bu şekilde hem hormonların üretimi düşecek hemde kas kaybı kaçınılmaz olacaktır. Eşittir metobilizman yavaşlayacak...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 16 dakika önce yazdı:

Günlük alman gereken kalorinin yarısını alıyorsun. 2000-2500 arası beslenmelisin. Bu şekilde hem hormonların üretimi düşecek hemde kas kaybı kaçınılmaz olacaktır. Eşittir metobilizman yavaşlayacak...

Protein alımımı biraz daha arttırabilirim o zaman, 1700 civarında yine sert bir diyetle çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayianapa    7
Diver, 7 saat önce yazdı:

Katılıyorum kalorini bu civarlarda yüksek protein alarak tutabilirsin. Karb seviyesinide kendi antrenman yaşam düzenine göre ayarlayabilirsin her hafta kilo takibi yaparak. Belli bir gram karb ile başla baktın kilon hala sabit karb'tan kıs sadece protein her zaman sabit kalsın. Kalori açığını ise günlük adım , antrenman, cardio'dan çıkartmış olursun besinden kısmana gerek yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.