-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
250mg testo vücutta ne gibi yan etkiler yaratır?
Oluşturan:
Draqul Org, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ceman
Merhabalar herkese hayırlı forumlar,
Bir hoca ile çalışmaya başlayacağım önerdiği kürü sizinle de paylaşmak istiyorum marka olarak magnus kullanacağım. 3 aylık bir kür planlaması yaptık, uzun zamandır spor yapıyorum ama son 8 aydır bıraktım bu nedenle yağlandım yaşım 24 , fiziğim göründüğü gibidir.
Kullanacağım ilaçlar:
3 kutu testosterone propionate 3 kutu masteron 2 kutu winstrol tablet Sizce eklemem gereken veya değiştirmemi düşündüğünüz ilaçlar hangileri teşekkür ederim şimdiden
-
Yazan: emnakin1
İlk kürde Testosterone e. + Boldenone (kan testleri vb. izin verirse en az 24 hafta) dozları ne olmalı?
-
Yazan: emnakin1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içeriği:
400 mg boldenone 400 mg testosterone enanthate Kürümün 6. haftası bitti. 12 hafta düşünüyordum ama. Boldenone'da 20 haftadan önce bitirmeyin diyenler çok fazla. 24 haftaya kadar uzatabilirsin diyenler vs. Bu hafta kan verdim. Karaciğer, böbrek değerlerim falan iyi çok şükür.
Sorularım:
Bu cycle'ı 20-24 haftaya kadar uzatabilir miyim? Uzatmalı mıyım? Uzatırsam bu dozlarda devam mı etmeliyim 20-24 haftaya kadar? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: lordboethiah
Herkese selamlar, saygılar
3 senelik bir spor geçmişim var, geçen kış amatörce de olsa bir only testo e. (iran malı) bir küre girişmiştim. Kürüm 15 haftalıktı fakat ben net 3 haftaya yakın bir süresini griple geçirdim. Kürümün 9. haftasında yakalandığım gripten dolayı başlangıç halime geri dönüş gibi oldum. Bu sene gireceğim kürümde kayıplar olmasını istemediğimden kışa bırakmak istemiyorum.
İdman stilim blood and guts, öğünlerimi de disiplinli yiyorum. ,
Güncel formum ektedir.
26 yaş 86kg 175boy 20 haftalık bir only testo kürü düşünüyorum. Basit bir kürle devam etmek istiyorum yine, danabol ekleyip eklememek konusunda kararsızım, alınan kütlenin idrarla geri atılmasından dolayı. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok çok önemli.
Herkese sağlıklı günler
-
Yazan: metinkarayagci
Oncelikle merhabalar sormak istedigim bir sorum var. bundan birkac ay once ilk kurum olan testo boldenon danabol kurune girdim. 2 ay kadar surdurdum ve gayet mutluyum neredeyse hicbir yan etki olmadi ve 82 kilodan 92 kiloya ciktim ustelik yag oranim %20den %18e dustu. Kur sonrasi pctyi de yaptim ve suan kur ile ilgili hicbir sorunum yok. 2. Kure girmeyi dusunuyorum ve bunu tren bolde testo ve danabol ile yapmayi dusunuyorum.
————————————————————
uygulamak istedigim dozajlar:
1ml trenbolone enanthe 1ml testosterone enanthe 1ml boldenon (bunlar enjeksiyon basi olan miktarlar ve haftada 2 enjeksiyon yapmayi dusunuyorum)
+ Gunluk 3 adet danabol (ve karacigerde olusabilecek sorunlari azaltmak ve onlemek adina gunluk 2 adet liv52)
————————————————————
Bu kuru 2.5 ay yani 10 hafta boyunca surdurur ve kur sonrasi trenbolonedan kaynakli deca dick’e yakalanmamak adina pctnin yaninda 1 ay boyunca testosterona devam etmeyi planliyorum
2. kur icin agir mi olur, uygun mudur? uygulama dediginiz veya sunu duzelt diyebileceginiz seyler varsa Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden hepinize cok tesekkurler. 🤗
-