Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Sürekli olarak testosteron kullanmak hk.

Önerilen İletiler

Merhaba değerli arkadaşlarım ve hocalarım 

aklıma takılan bir soru var sürekli olarak testosteron kullanımı ne şekilde ve nasıl olmalı profesyoneller bu işi nasıl yapıyorlar

hiç ara vermeden uzun süre kullanımda şahsen kendimde bir süre sonra libidom ve güç kayıplarım oluyor bunun önüne nasıl geçebiliriz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.676
trenbolonavcısı, 1 saat önce yazdı:

Merhaba değerli arkadaşlarım ve hocalarım 

aklıma takılan bir soru var sürekli olarak testosteron kullanımı ne şekilde ve nasıl olmalı profesyoneller bu işi nasıl yapıyorlar

hiç ara vermeden uzun süre kullanımda şahsen kendimde bir süre sonra libidom ve güç kayıplarım oluyor bunun önüne nasıl geçebiliriz 

Libido vs sorun yaşadığın zaman kan tahlili yaptırmalısın sorunun kaynağını öğrenir ona göre müdahale edersin. Hiç ara vermeden kullanımda örneğin büyüme küründe 500 mg kullanıyorsan kür bitince 250 yada 125e düşüp reseptörleri dinlendirecesin. Östrojen ve prolaktini kontrol altında tutarsan kolay kolay cinsel sorun yaşamazsın.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634

Uzun süredir testosterondayım. Ne kadar uzun artık tarih de aklımda değil. Seneyi geçmiştir. Dönem dönem blast yapıyorum. 6 aydır da cruise döneminde idim. 100-125mg testo enjeksiyonu ile devam ettim. Kanda 408 birime düştüğü oldu testosteronumun. Ki doğal değerim 700+ birim. Bu pazartesi 250mg ile blasta başladım. 

Tüm bu uzun dönemler boyunca libido olarak göklere çıktığım ve yerlere indiğim zamanlar oldu. Yerlerde iken test yaptırıp neyin ters gittiğine baktım. @Diver'in dediği gibi bu işin ilmi testte saklı. Sorunu anlayıp çözüme gidersen güller gibi geçinir gidersin. 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    12
rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Uzun süredir testosterondayım. Ne kadar uzun artık tarih de aklımda değil. Seneyi geçmiştir. Dönem dönem blast yapıyorum. 6 aydır da cruise döneminde idim. 100-125mg testo enjeksiyonu ile devam ettim. Kanda 408 birime düştüğü oldu testosteronumun. Ki doğal değerim 700+ birim. Bu pazartesi 250mg ile blasta başladım. 

Tüm bu uzun dönemler boyunca libido olarak göklere çıktığım ve yerlere indiğim zamanlar oldu. Yerlerde iken test yaptırıp neyin ters gittiğine baktım. @Diver'in dediği gibi bu işin ilmi testte saklı. Sorunu anlayıp çözüme gidersen güller gibi geçinir gidersin. 

Hocam bende sarma kullanmayı düşünüyorum enjeksiyon dan korktugum için burdaki testesteron seviyem falan normal mi ve kullanırken test yaptırınca hangilerine özellikle dikkat etmeliyim. En üstte ismi görünmeyen hormon luteinizan lh hormonu @Diver @rastlantisal

Screenshot_2024-11-07-10-45-46-340_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

tarihinde Yasar tarafından düzenlendi
Harf yanlışları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.676
Yasar, 41 dakika önce yazdı:

Hocam bende sarma kullanmayı düşünüyorum enjeksiyon dan korktugum için burdaki testesteron seviyem falan normal mi ve kullanırken test yaptırınca hangilerine özellikle dikkat etmeliyim. En üstte ismi görünmeyen hormon luteinizan lh hormonu @Diver 

Değerlerin normal güzel. Karaciğer, böbrek ve tam kan testlerine de baktır.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    12
Diver, Bir saat önce yazdı:

Değerlerin normal güzel. Karaciğer, böbrek ve tam kan testlerine de baktır.

Onlara da baktirdim hocam onlar da herhangi bir sıkıntı yok Allah'a şükür hocam teşekkürler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.676
Yasar, 24 dakika önce yazdı:

Onlara da baktirdim hocam onlar da herhangi bir sıkıntı yok Allah'a şükür hocam teşekkürler 

Sarms kullanmaya başlayınca da kan değerlerini takip et dostum 🖐🏻️

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 7 saat önce yazdı:

hocam peki bi dönemden sonra sizdede şey oluyor mu kanda gözüküyor ama vücutta kullanılmıyor etkilerini hissedemiyorum

bunun önüne nasıl gecebiliriz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
trenbolonavcısı, 14 saat önce yazdı:

hocam peki bi dönemden sonra sizdede şey oluyor mu kanda gözüküyor ama vücutta kullanılmıyor etkilerini hissedemiyorum

bunun önüne nasıl gecebiliriz 

Blast and Cruise tam bu durum için var. Onda da tepki artık olmuyorsa iki ya PCT yapılıp bir süre dinlenilir yada doz artırılır. Ancak doz artırmanın sonu olmadığı için makul dozların biraz daha üstüne çıkıldı ise PCT yapıp dinlenmek yada çok uzun TRT yapmak en iyisidir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Blast and Cruise tam bu durum için var. Onda da tepki artık olmuyorsa iki ya PCT yapılıp bir süre dinlenilir yada doz artırılır. Ancak doz artırmanın sonu olmadığı için makul dozların biraz daha üstüne çıkıldı ise PCT yapıp dinlenmek yada çok uzun TRT yapmak en iyisidir.

hocam peki bu pct süreci ne kadar olmalı kaç hafta sonra tekrar ilaca başlanır

bu kan sonucumda pct sürecindeyim şuan başlasam etki almaya başlarmıyım

IMG_6885.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634

PCT başladı isen muhakkak bitir ve her şeyin yolunda olduğundan emin ol. Unutma ki süre uzadıkça risk uzar. Bizler ununu elemiş eleğini asmış insanlarız. Çoluk çocuk sahibiyiz ve daha düşünmüyoruz. Hatta FSH'ın kapalı olması işimize geliyor. Sen genç bir insansın. Ara ara üreme sistemini çalıştır hormonsal olarak. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 36 dakika önce yazdı:

PCT başladı isen muhakkak bitir ve her şeyin yolunda olduğundan emin ol. Unutma ki süre uzadıkça risk uzar. Bizler ununu elemiş eleğini asmış insanlarız. Çoluk çocuk sahibiyiz ve daha düşünmüyoruz. Hatta FSH'ın kapalı olması işimize geliyor. Sen genç bir insansın. Ara ara üreme sistemini çalıştır hormonsal olarak. 

allah bağışlasın hocam

şuan çocukdan ziyade kariyer düşünüyorum ve enjeksiyonlarımdan etki alamamak cok zoruma gidiyor komple kestim ilacları simdi tekrar başlamak istiyorum ama etki alamamaktan korkuyorum sizce şuan başlasam testosteron enjeksiyonundan verim alırmıyım biraz daha mı beklemem lazım son enjeksiyondan 21 gün geçti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
rastlantisal, 07.11.2024 - 09:15 yazdı:

Hocam bende bu kafada devam etmek istiyorum lakin bir gün çocuk istersem nasıl bir yol izlemeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
gönderildi (düzenlendi)

Çok gençsiniz ve şu anki düşünceleriniz ile 5 sene sonrasının alakası olmayacak. Önemsediğiniz şeyler değişecek. O yüzden yine ihtimalleri çöpe atmadan olası en güvenli yolu tercih etmelisiniz.

@Fenforall

8-10 Ay kür. Kür dediysem 8-10 ay anabolikte kal demiyorum. Only testoyu da kür kelimesine dahil ediyorum. Sonra 2 ay PCT. Peşinden biraz dinlenme ve tekrar.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
rastlantisal, 6 dakika önce yazdı:

Çok gençsiniz ve şu anki düşünceleriniz ile 5 sene sonrasının alakası olmayacak. Önemsediğiniz şeyler değişecek. O yüzden yine ihtimalleri çöpe atmadan olası en güvenli yolu tercih etmelisiniz.

@Fenforall

8-10 Ay kür. Kür dediysem 8-10 ay anabolikte kal demiyorum. Only testoyu da kür kelimesine dahil ediyorum. Sonra 2 ay PCT. Peşinden biraz dinlenme ve tekrar.

Anlamak için tekrar soruyorum hocam mazur görün. mesela 9-10 senelik bir blast/cruise cocuk yapma zamanı cruise üstüne 2 ay pct cocuk ve tekrar cruise olarak devam mı edilmeli ? doğru mu anladım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
Fenforall, Şimdi yazdı:

Anlamak için tekrar soruyorum hocam mazur görün. mesela 9-10 senelik bir blast/cruise cocuk yapma zamanı cruise üstüne 2 ay pct cocuk ve tekrar cruise olarak devam mı edilmeli ? doğru mu anladım ?

Bu çok riskli olur. Süre çok çok uzun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
rastlantisal, 4 dakika önce yazdı:

Bu çok riskli olur. Süre çok çok uzun. 

Peki hocam kür içinde testisleri sürekli uyarmakta mantıksız değil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
Fenforall, Şimdi yazdı:

Peki hocam kür içinde testisleri sürekli uyarmakta mantıksız değil mi

Dışarıdan anabolik aldığın için zaten streste olan vücudu, üretimin kapanmasına sebep olan ilaçlar hala vücutta iken daha yoğun bir strese sokmayı uygun görmüyorum.

Bakın şunu anlamanız lazım. Body building uzun bir süreç. Anabolik de kullansan her şeyin oturması uzun yıllar alıyor. 1 yıl natural gidip ilaç kullanan ile 10 yıl natural gidip ilaç kullananın görüntüsü kesinlikle aynı değil genetik piyango vurmadı ise. 

Sürece saygı duyup olası en az hasarla bu işi götürebiliyor olmanız lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Dışarıdan anabolik aldığın için zaten streste olan vücudu, üretimin kapanmasına sebep olan ilaçlar hala vücutta iken daha yoğun bir strese sokmayı uygun görmüyorum.

Bakın şunu anlamanız lazım. Body building uzun bir süreç. Anabolik de kullansan her şeyin oturması uzun yıllar alıyor. 1 yıl natural gidip ilaç kullanan ile 10 yıl natural gidip ilaç kullananın görüntüsü kesinlikle aynı değil genetik piyango vurmadı ise. 

Sürece saygı duyup olası en az hasarla bu işi götürebiliyor olmanız lazım. 

Hocam katılıyorum size ben benimde düşüncem kısa yapıp pct yapıp bırakmak değil uzun sürelerce blast/cruise olarak gitmeyi düşünüyorum fakat 26 yaşımdayım yarın bir gün çocuk yapma işi devreye girecegi vakit ne yapılmalı veya ne yapmalıyım onu düşünüyorum. bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
Fenforall, Şimdi yazdı:

Hocam katılıyorum size ben benimde düşüncem kısa yapıp pct yapıp bırakmak değil uzun sürelerce blast/cruise olarak gitmeyi düşünüyorum fakat 26 yaşımdayım yarın bir gün çocuk yapma işi devreye girecegi vakit ne yapılmalı veya ne yapmalıyım onu düşünüyorum. bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum

8 ay kür + 2 ay pct + 2 ay dinlenme.

Planına göre en verimlisi bu olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
rastlantisal, 54 dakika önce yazdı:

8 ay kür + 2 ay pct + 2 ay dinlenme.

Planına göre en verimlisi bu olur.

Bütün hayatım boyunca maksimum bunu mu yapmalıyım yoksa zamanı geldiğinde mi hcocam kusura bakmayın anlayamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    0

Sarmslar geçici süre testo baskılar, rad140 bunu yapabilir. Mk677 ile iyi kombin olur, cardarine eklenebilir. Pct gerekmez genelde kendisi düzelir. Ama gerekirse de değerlerine baktırarak yaptırabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.634
Fenforall, 13 dakika önce yazdı:

Bütün hayatım boyunca maksimum bunu mu yapmalıyım yoksa zamanı geldiğinde mi hcocam kusura bakmayın anlayamadım

Bence bütün hayatın boyunca. Testo da geçen süre 10 ayı geçmesin. Süre uzadıkça risk de artar unutma.

Semih26, 10 dakika önce yazdı:

Sarmslar geçici süre testo baskılar, rad140 bunu yapabilir. Mk677 ile iyi kombin olur, cardarine eklenebilir. Pct gerekmez genelde kendisi düzelir. Ama gerekirse de değerlerine baktırarak yaptırabilirsin. 

RAD140'dan sonra 2 haftalık yarım doz klomen pct'si yapıyorlar yurtdışı forumlarında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    0
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

RAD140'dan sonra 2 haftalık yarım doz klomen pct'si yapıyorlar yurtdışı forumlarında.

Yapabilirler tabii ki ama yapmasa da olur, çünkü baskılamak ve durdurmak ayrı şey, geri toparlanıyor. Ben bir süre kullandım ve bırakmıştım baktığımda geri toparlamıştı ama baskıladığı gerçeği var, kolayca testo artsın hızlıca olsun diyenler varsa neden olmasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: enes2525
      herkese iyi forumlar 
      yaş : 22  boy :190 kilo : 90  ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de  hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım. 
      bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak 
      haftada
      200mg rimobolan 
      250mg testosteron enantathe yada sustanon
      kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur 
      kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler. 
    • Yazan: brky
      Merhaba
      Forumda okuduğum bir yazıya ve internetteki araşırmalarıma göre serbest testosteron dokulara etki ediyor ve protein sentezini sağlıyormuş. Fakat forumdaki kan testi sonuçlarına yazılan yazılarda anladığım kadarıyla total testosteron değerine çok dikkat ediliyor. İşe yarayan serbest testosteron ise total testosterona bu kadar odaklanılmasının sebebi nedir? Yoksa internetteki bilgi yanlış mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: T0 02
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun zaman sonra ikinci küre girme kararı aldım. Birinci kürümde 10 hafta boyunca sadece 250 mg test.e kullandım ve vücudum ilaca gerçekten iyi tepki vermişti. Bu hafta itibariyle uzun soluklu düşük doz rimo ve test kürüne  girmek istiyorum ama dikkat dağınıklığı için kullandığım ilaçlarla beraber karaciğere ve böbreklere fazla mi gelir diye düşünüyorum.
      Bundan bir yıl önce doktor böbrek GFR değerlerimin iyi olmadığını söylemişti ( 78). 
      Ne yapmalıyım?
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese iyi günler,
      PCT yaptıktan sonra 8-15 gün arası Orta boy soğanı rendeleyip suyunu ayırıyorum ve bir çay kaşığı zencefil atıp her akşam bunu içiyorum. Bu kürü eski bir vücut geliştirmeci den öğrendim test vermedim ama libido olarak bariz etkisi oluyor 4. Günde bile sanki testosteron vuruyormuş gibi normal dışı istek oluyor. @rastlantisal @SERKO @Diver @ardas @metinav
      Bir dahaki sefere kan tahlili verip test edicem aranızda bunu deneyen ve sonuç alan var mı ?
      Hatta geçen sene PCT yaptıktan sonra 10 gün kadar denedim son enjeksiyondan aşağı yukarı 55 gün sonra tahlil verdim makina 15 e kadar ölçüyordu ve sonuç hala referans dışı 10 küsurlerdeydi testosteron kandan çıkmamış olabilir mi yoksa gerçekten bu karışımın etkisi olur mu ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.