Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bilalcicekfit

Ast alt çok yüksek

Önerilen İletiler

selamün aleyküm öncelikle ben ilaç kullanmadığım halde ast ve alt çok yüksek seviyelerde Her 6 ayda bir bakıyorum 6 ay önce böyle bir şey yoktu supplement uzun zamandır kullanmıyorum 3 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum kan tahlili yaptığım zaman doktor bana hastanede yatman gerektiğini yumurtayı ve tavuğu azaltmam gerektiğini söyledi proteini azaltmam gerektiğini günlük 8 yumurta 500 gram tavuk göğsü yiyorum ne yapacağımı şaşırdım

IMG_20241105_150819.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vezuchiy    184
Bilalcicekfit, 25 dakika önce yazdı:

selamün aleyküm öncelikle ben ilaç kullanmadığım halde ast ve alt çok yüksek seviyelerde Her 6 ayda bir bakıyorum 6 ay önce böyle bir şey yoktu supplement uzun zamandır kullanmıyorum 3 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum kan tahlili yaptığım zaman doktor bana hastanede yatman gerektiğini yumurtayı ve tavuğu azaltmam gerektiğini söyledi proteini azaltmam gerektiğini günlük 8 yumurta 500 gram tavuk göğsü yiyorum ne yapacağımı şaşırdım

IMG_20241105_150819.jpg

İlaç kaynaklı değilse ben dahil burda ki insanların çok büyük kısmı sana yardım edemeyiz, doktoru dinlemen lazım.

Düzenli aldığın bir ilaç var mı? dikkat dağınıklığı için v.b ağrı kesici yada yüksek alkol tüketimi söz konusu mu? su kaç litre içiyorsun?

Eğer 1-2 bardak gibi komik rakamlarda su tüketiyorsanda birşey kullanmasan dahi değerlerin bozulacaktır.

acil şifalar kardeşim geçmiş olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 15 dakika önce yazdı:

İlaç kaynaklı değilse ben dahil burda ki insanların çok büyük kısmı sana yardım edemeyiz, doktoru dinlemen lazım.

Düzenli aldığın bir ilaç var mı? dikkat dağınıklığı için v.b ağrı kesici yada yüksek alkol tüketimi söz konusu mu? su kaç litre içiyorsun?

Eğer 1-2 bardak gibi komik rakamlarda su tüketiyorsanda birşey kullanmasan dahi değerlerin bozulacaktır.

acil şifalar kardeşim geçmiş olsun.

Evet su ve yeşillik fazla tüketmiyorum idmandan idmana su iciyorum ve sabah 2 bardak felan pek su icemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Bilalcicekfit, 1 dakika önce yazdı:

Evet su ve yeşillik fazla tüketmiyorum idmandan idmana su iciyorum ve sabah 2 bardak felan pek su icemiyorum 

senin yerinde motor olsa conta yakarmış kardeşim :D

8 yumurta 500 gram tavuk ve sonrasında yediğin içtiğin ekstra şeylere o kadar su içersen ilaç kullanmaktan daha çok zarar görürsün, ben ilaçlıyken bile alt ast'm 120 yi geçmiyor sen hesap et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 1 dakika önce yazdı:

senin yerinde motor olsa conta yakarmış kardeşim :D

8 yumurta 500 gram tavuk ve sonrasında yediğin içtiğin ekstra şeylere o kadar su içersen ilaç kullanmaktan daha çok zarar görürsün, ben ilaçlıyken bile alt ast'm 120 yi geçmiyor sen hesap et.

Vallahi çok haklısınız çok çıkmazda kaldım son bir aydır böyle küre girmeyi düşündüm bu kan tahlilini yaptım yoksa yapmazdım Allah'tan ki kan tahlili yapmışım haberim olmuş peki ne tüketmem lazım gün içinde ast ile alte düşmesi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Bilalcicekfit, 1 dakika önce yazdı:

Vallahi çok haklısınız çok çıkmazda kaldım son bir aydır böyle küre girmeyi düşündüm bu kan tahlilini yaptım yoksa yapmazdım Allah'tan ki kan tahlili yapmışım haberim olmuş peki ne tüketmem lazım gün içinde ast ile alte düşmesi için

sabah aç karnına direkt su tüketebilirsin 1 litre kadar ben her sabah öyle başlıyorum. direkt al kafana dik demiyorum 15 dakka içinde içsen yeter. gün içide 4ün altına düşme bence alt sınır 4tür. 

3 seçenek vericem bütçeye göre.

1. Ursa active direkt karaciğer safra v.b çoğu organı hızlıca ter temiz yapan bir ilaçtır fiyatı biraz pahalı ama 100 kapsül var doktorlar reçete eder gerekli durumlarda ama sende alabilirsin eczaneden. 

2. Nac 600 efervesan tablet suda çözerek içiliyor bunuda vucutçular kullanıyor ortalama bir koruma sağlıyor fiyatıda uygun ursaactive e göre.

3. seçenek deve dikeni tohumu çayı alabilirsin aktardan 50-100tllik olacak şekilde sabah akşam içersen oda koruyor karaciğeri.

4. seçenek bedava yine suya abanırsın 5-6 litre o bile tek başına düzeltir ve yağ şeker alkolü en az 5 gün tamamen kesmeni öneririm.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74

Yumurta dan sarısını çıkar karaciğer için daha sağlıklı olur geçmiş olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95
Bilalcicekfit, 5 saat önce yazdı:

IMG_20241105_150819.jpg

Dostum bu değerler su eksikliği ve ya başla bir şey sebep vermez antrenmandan 24-48 saat sonra ALT ve AST gibi enzimler yükselişe geçer ve 48-72 saat sonra bu enzimler peak noktasına ulaşır eğer ki kasa fazlasıyla hasar verdiysen bu kadar radikal seviyede bir artış normal olabilir çünkü bu iki enzim karaciğere özel değil, vücuttaki bütün kaslarda olan 2 adet enzimdir GGT ise sadece karaciğere özel olan bir enzimdir bilirubin değerlerinin referans aralığında olması da safra yollarında herhangi bir problem olmadığını ispatlar niteliktedir. Eğer endişeleniyorsan bir kaç gün spora ara verip tekrar test verebilirsin sıvı tüketimini artırmanı öneririm detoksifikasyon için ve yeşillik tüketimini de. Demir gibi takviyeler kullanıyor musun ? Kullanıyorsan hangilerini kullanıyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33
Bilalcicekfit, 8 saat önce yazdı:

IMG_20241105_150819.jpg

Dostum ben 100 kilo ve %25 yağ oranında birisiyim. Cilt için monodoks denilen hafif ağır bir antibiyotik kullanıyorum. 1 Senedir günde 500 gr tavuk ve 5 yumurtayı garanti yiyiyorum. Bunlara rağmen benim ast 49 alt ref aralığı cıktı. İşin özü muhakkak doktoru dinle.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33
makro1178, Şimdi yazdı:

Dostum ben 100 kilo ve %25 yağ oranında birisiyim. Cilt için monodoks denilen hafif ağır bir antibiyotik kullanıyorum. 1 Senedir günde 500 gr tavuk ve 5 yumurtayı garanti yiyiyorum. Bunlara rağmen benim ast 49 alt ref aralığı cıktı. İşin özü muhakkak doktoru dinle.

Bunlara ek olarak düzenli pre bcaa creatin tüketiyorum uzun süredir. ona rağmen değerlerim bu seyirde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 4 saat önce yazdı:

Dostum bu değerler su eksikliği ve ya başla bir şey sebep vermez antrenmandan 24-48 saat sonra ALT ve AST gibi enzimler yükselişe geçer ve 48-72 saat sonra bu enzimler peak noktasına ulaşır eğer ki kasa fazlasıyla hasar verdiysen bu kadar radikal seviyede bir artış normal olabilir çünkü bu iki enzim karaciğere özel değil, vücuttaki bütün kaslarda olan 2 adet enzimdir GGT ise sadece karaciğere özel olan bir enzimdir bilirubin değerlerinin referans aralığında olması da safra yollarında herhangi bir problem olmadığını ispatlar niteliktedir. Eğer endişeleniyorsan bir kaç gün spora ara verip tekrar test verebilirsin sıvı tüketimini artırmanı öneririm detoksifikasyon için ve yeşillik tüketimini de. Demir gibi takviyeler kullanıyor musun ? Kullanıyorsan hangilerini kullanıyorsun ?

Şu an hiçbir takviye kullanmıyorum yeşilik tüketimi hiç yapmıyorum su içmeyi de unuttuğum için günde çok fazla su içemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
Bilalcicekfit, 10 saat önce yazdı:

IMG_20241105_150819.jpg

Proteini azalt,yumurtanın sarısını yeme,yağlı yemeklerden uzak dur 

bol yeşillik ve enginar tüket 

bol su iç 

1 haftaya 60 lara düşer

ben alt ast 1150 leri gördüm...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.