Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

fatman    54

Kuzenle bizde yaptık bugün kuzen naturel total testo sıkıntı bende kurdeyken libido sorunum var onun için aldim acaba kürde libidoda verim alir mıyım hocam @SERKO

IMG-20250308-WA0040.jpeg

Sparta34, 18.02.2025 - 13:33 yazdı:

@SERKO  başka bir aktarın hazırladığı fiyat listesi :) 

640 gram keçi özü markette zaten 120 tl belli ki herşeye fazla fazla yazmış

1750tl odedik bizde iyi yazmış senin aktar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    37
fatman, 8 dakika önce yazdı:

Kuzenle bizde yaptık bugün kuzen naturel total testo sıkıntı bende kurdeyken libido sorunum var onun için aldim acaba kürde libidoda verim alir mıyım hocam

Kolay gelsin hocam ben daha kullanmadım ama yorumlara ve içeriğinde kullanılan bitkilerin etkilerine bakılacak olursa o günler deride kalacak kaya gibi gezeceksin :D:D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
fatman, 08.03.2025 - 18:54 yazdı:

Kuzenle bizde yaptık bugün kuzen naturel total testo sıkıntı bende kurdeyken libido sorunum var onun için aldim acaba kürde libidoda verim alir mıyım hocam @SERKO

1750tl odedik bizde iyi yazmış senin aktar

Tabiki verim alıcaksın kürde ve sonrası kullanım için uygundur ama minimum 3 ay kullan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    61

Tedarik problemi yaşayanlar için istanbul avrupa yakasında aktar mevcut. Ürünleri ayarlıyor yanına gidiyorsunuz gözünüzün önünde kavanozda hazırlayıp teslimi yapıyor. En son fiyat geçen ay 1500 tl vermiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44

@SERKO Abi selam bir süredir sağlam diyet/beslenme ile  yağ yakım dönemindeyim yağ oranım %27 lerden şuan %18 civarında herhangi bir anabolik kullanmadım total test. sert beslenmeme bağlı olarak düştüğünü hissediyorum tabi değerlere baktırmadan tam olarak bilemem isteksizlik/yorgunluk/depresiflik bütün etkileri görmekteyim.

Bu hafta rad140-Lgd4033-Ostarine-Cardarine ve mk 677'den oluşan sarm kombinasyonuma başlayacağım aktif olarak yohimbin vs. tüm vitamin ve minerallerimide kullanmaktayım bu süreçte  kürünü kullanmamda bir sakınca olur mu acaba düşüncen nedir. rad140 ve lıgandrol zaten baskılayıcı sarmslardan.Kullanacağım kombinasyon ile kürüne eş zamanlı başlayıp  devam ettirmemde sakınca görür müsün? Değerli yorumunu bekliyorum. 

Küründen babama bahsettim 50 yaşında o da kullanmak istiyor :D  emeklerine sağlık abi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
ermanx98, 17 dakika önce yazdı:

@SERKO Abi selam bir süredir sağlam diyet/beslenme ile  yağ yakım dönemindeyim yağ oranım %27 lerden şuan %18 civarında herhangi bir anabolik kullanmadım total test. sert beslenmeme bağlı olarak düştüğünü hissediyorum tabi değerlere baktırmadan tam olarak bilemem isteksizlik/yorgunluk/depresiflik bütün etkileri görmekteyim.

Bu hafta rad140-Lgd4033-Ostarine-Cardarine ve mk 677'den oluşan sarm kombinasyonuma başlayacağım aktif olarak yohimbin vs. tüm vitamin ve minerallerimide kullanmaktayım bu süreçte  kürünü kullanmamda bir sakınca olur mu acaba düşüncen nedir. rad140 ve lıgandrol zaten baskılayıcı sarmslardan.Kullanacağım kombinasyon ile kürüne eş zamanlı başlayıp  devam ettirmemde sakınca görür müsün? Değerli yorumunu bekliyorum. 

Küründen babama bahsettim 50 yaşında o da kullanmak istiyor :D  emeklerine sağlık abi. 

İlk bir hormon değerlerine baktır. Gerçekten testo çok düşükse sarms kürüne girmen çok mantıklı değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

İlk bir hormon değerlerine baktır. Gerçekten testo çok düşükse sarms kürüne girmen çok mantıklı değil.

En kısa zamanda baktırıcam hocam herhangi bir sorun yoktu bu 2 haftadır bu sekilde hissediyorum salona gidesim bile gelmiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
ermanx98, Şimdi yazdı:

En kısa zamanda baktırıcam hocam herhangi bir sorun yoktu bu 2 haftadır bu sekilde hissediyorum salona gidesim bile gelmiyor.

Muhtemelen diyet sonrası teston düşmeye başladı. Bu normal sayılır. Bir hormon testi ver. Düşük değilse küre başlarsın. Düşükse kaloriyi arttırıp biraz hormonlarının toparlanmasını beklersin. Teston düşükse de değilse de Serko hocanın kürünü kullanabilirsin. Kürdeyken de değilken de testo üretimine destek olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    32
makro1178, 4 saat önce yazdı:

Tedarik problemi yaşayanlar için istanbul avrupa yakasında aktar mevcut. Ürünleri ayarlıyor yanına gidiyorsunuz gözünüzün önünde kavanozda hazırlayıp teslimi yapıyor. En son fiyat geçen ay 1500 tl vermiştim.

Hocam aktar buyul bilindik bir aktar mı ona göre arastirayim isim paylasmak problem olmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44
Feladel, Şimdi yazdı:

Muhtemelen diyet sonrası teston düşmeye başladı. Bu normal sayılır. Bir hormon testi ver. Düşük değilse küre başlarsın. Düşükse kaloriyi arttırıp biraz hormonlarının toparlanmasını beklersin. Teston düşükse de değilse de Serko hocanın kürünü kullanabilirsin. Kürdeyken de değilken de testo üretimine destek olur.

Evet hocam bende beslenmeden olduğunu düşünüyorum uzun tuttuğumdan yağ ve karb. makrolarımı biraz arttıracağım en kısa zamanda tavsiyeni dinleyip bi test yaptırmak istiyorum Ağustosta düğünüm var dediğin gibi ilerlemek mantıklı olacak.Serko hocamın kürüde ekleyeyim fazla testo göz çıkarmaz :) 

Vaktini ayırıp yorum ve tavsiyen için teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
ermanx98, 3 saat önce yazdı:

Bir total testo testi yaptır bakalım ona göre konusalım

bu arada baban kullanabilir sorun yok :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    61
oisobb123, 21 saat önce yazdı:

Hocam aktar buyul bilindik bir aktar mı ona göre arastirayim isim paylasmak problem olmasın

Hocam öyle çok büyük franchise tarzı olanlardan değil. Bağcılar lokasyonunda çeşitlilik konusunda bayağı ürünü bulunan bir aktar. bu ürünleri elinde hazırda bile bulunduruyor yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
gönderildi (düzenlendi)
makro1178, 7 dakika önce yazdı:

Hocam öyle çok büyük franchise tarzı olanlardan değil. Bağcılar lokasyonunda çeşitlilik konusunda bayağı ürünü bulunan bir aktar. bu ürünleri elinde hazırda bile bulunduruyor yani.

Aktar ismi paylaşmakta sıkıntı yok. İlaç satıcısı ismi vs. paylaşmak yasak.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33

@SERKO hocam merhaba. Kürü yaptım ancak çobanla çakçırı aktarda alet yoktu toz haline getiremedi evde blendır yaptım ama sert sapları var çiğnenmiycek şekilde bunları direk kaşıklayınca yutuyorum ama çok sertler sindirimde problem olur mu sizce bi sıkıntı yaşatır mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
Sparta34, 14 saat önce yazdı:

@SERKO hocam merhaba. Kürü yaptım ancak çobanla çakçırı aktarda alet yoktu toz haline getiremedi evde blendır yaptım ama sert sapları var çiğnenmiycek şekilde bunları direk kaşıklayınca yutuyorum ama çok sertler sindirimde problem olur mu sizce bi sıkıntı yaşatır mı

Muhtemelen yaşarsın sindirmeyebilir dışkı ile atılır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Muhtemelen yaşarsın sindirmeyebilir dışkı ile atılır 

Yaşadım hocam gece baya sancılandım. Süzdüm pekmezi ayırdım o otları da şuan nasıl onları değerlendiricem bilemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
Sparta34, 9 dakika önce yazdı:

Yaşadım hocam gece baya sancılandım. Süzdüm pekmezi ayırdım o otları da şuan nasıl onları değerlendiricem bilemiyorum

Kalan saplarla çay yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Kalan saplarla çay yapabilirsin.

Evet kaynatıcam hocam benim de aklıma o geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.258

Konudan biraz bağımsız olacak ama @SERKO hocam bitkisel konularda gördüğüm sen ve @Diver hocam baya bilgilisiniz. Ben her ne kadar ilaç tablet vs seviyor olsam da kürde organları korumak için bitkisel kürler paylaşırsanız çok faydalı olur. Böbrek - kalp - beyin - bağırsak ve mide gibi genelde herkes karaciğer için bir şeyler biliyor vs ama bu Organlar çok daha önemli bence. Ben hepsi için ayrı ayrı tablet ürünler kullanıyorum. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    344
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Konudan biraz bağımsız olacak ama @SERKO hocam bitkisel konularda gördüğüm sen ve @Diver hocam baya bilgilisiniz. Ben her ne kadar ilaç tablet vs seviyor olsam da kürde organları korumak için bitkisel kürler paylaşırsanız çok faydalı olur. Böbrek - kalp - beyin - bağırsak ve mide gibi genelde herkes karaciğer için bir şeyler biliyor vs ama bu Organlar çok daha önemli bence. Ben hepsi için ayrı ayrı tablet ürünler kullanıyorum. 

Özellikle kalbe kimse dikkat etmiyor b12 at kalp sağlığı iyileşir muhabbetine kurban gittiğini düşünüyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.258
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Özellikle kalbe kimse dikkat etmiyor b12 at kalp sağlığı iyileşir muhabbetine kurban gittiğini düşünüyorum

Herkes yüksek b12 iyi sanıyor ama testlerde genelde b12 ref üstü ise düşünmek gerekiyor. Fazlası Gastroenterolojik sorunların habercisi olabilir yâda anksiyete vb hastalıklara sebep olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
Askabar, 4 saat önce yazdı:

Bitkisel MCT hazır yanında yayinlicam

Sparta34, 8 saat önce yazdı:

Sapları çay yapabilirsin ama çok kötü kokar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
SERKO, 22 dakika önce yazdı:

Bitkisel MCT hazır yanında yayinlicam

Sapları çay yapabilirsin ama çok kötü kokar

İçicez mecbur çok pahalı değiller ama ziyan olmasın içebildiğim kadar içicem süzüp kurtardığım pekmezde de zaten baya bi kısmı kalmıştır ürünlerin ona o iki ürünü tekrar alıp toz yaptırıp katar kullanırım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.