-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sabah uyandıktan sonra nabzım 97 seviyelerini gördü ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Mustafa Can Yılmaz, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?Yazan: _NEMO_
selam,
metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)
kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
-
Yazan: marettam
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özellikler:
24 yaş 181 cm 91 kg Yağ oranım 12-14 Kolestrol sodyum vs etkili olabilecek tüm değerlerim normal. Baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu kontrol ettim ve 9-5 çıktı. Normalde tansiyon ile ilgili bi sorunum yok güncel kürüm 500 enantathe 300rimo. Yüksek tansiyon çok duydum ancak düşük tansiyon için ne yapabilirim bilmiyorum. @metinav @rastlantisal
Tecrübe ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
-
Yazan: Deniz35
Merhabalar değerli dostlar.
Antrenman sırasında özellikle koşu bandında nabzım 170 ve üzerine çıkmaya başladı.
Sr9009,
Testosteron
Anavar
kullanıyorum. Bana kalsa enerjim tavan +30 dk daha banttan inmem ama saatimde nabzı 170 görünce yavaşlıyorum.
Sorun şu; Nabız 190-200'lere çıksa bile yavaşlamasam ne olur? Kalp krizi vs korkuyorum açıkçası.
-
Yazan: aliefeyapici
Hocalarım selamlar
Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀
-
Yazan: Tunahankrc
Herkese iyi günler,
Tam 10 gün önce:
500 testo 500 bolde günlük 30 mg danabol Kürüne başladım bugün muayene olmaya hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon çıktı boldenonun bu kadar kısa sürede yükselteceğini sanmıyorum dinanabol yapabilir mi?
Büyük 15 Küçük 7
-