Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mustafa Can Yılmaz

Sabah uyandıktan sonra nabzım 97 seviyelerini gördü ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.

Kullandığım ilaçlar:

• Testosterone enanthate 250mg
  • Rimobolan 200mg
  • Multivitamin
  • Saw Palmetto

IMG_20241030_074547.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653

Tam kan testi verir misin? Boldenonda yaşıyordum ben bu sorunu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95

Selam dostum sabah uyanınca vücut seni ayakta tutmak için Kortizol salgılar ve bu kortizol dolaylı olarak tansiyon ve nabızı etkiler ve yükseltir. Adrenalin, Noradrenalin ve Tiroit hormonları da yükselmeye sebep olur çünkü bunlar da sabah kalkınca daha fazla salgılanır seni uyandırmak ve ayılman için. Kalbinde sorun olup olmadığını ufak testler ile anlayabilirsin:

ilk 1-2 dakika içinde nabzını düşmeye başlıyor mu ? 5-10 dakika içinde ciddi bir düşüş var mı? Ve ne zaman tamamen normale dönüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için,

Nabzım 97iken göğsümde kalp atışımı hissetmiyordum fakat 1-2dakika içinde giderek yükseldi ve kalp atışlarımı göğsümde hissedebiliyordum yaklaşık 2-3 dakika devam etti ve nabzım azalmaya başladı evet 5 -10dakika içinde ciddi bir düşüş oldu.

Bu arada nabzım hala sabit 95-100 arası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 30.10.2024 - 08:11 yazdı:

Tam kan testi verir misin? Boldenonda yaşıyordum ben bu sorunu.

İyi günler hocam testler bir kaç gün gecikti ama sonuçlar çıktı kürümün 1.haftasını doldurmadan verdiğim testler yani 7,9ekimdeki testlerim ve 5.hafta verdiğim testler 30ekim-1kasım tarihindeki testlerim aşagıdadır
Yaşadığım sıkıntılar: kürümün 5.haftasının enjeksiyonunu olduktan bir gün sonra dinlenik nabzımın 95-100 olduğunu gördüm ve yukarıda söylediğim gibi nabzım dahada hızlandı ve geri 95-100e indi normalde dinlenik nabzım(60-70),sonrasında hasta oldum ateşim çıktı çok halsizdim(hala hasta gibi hissediyorum),5.hafta enjeksiyonu sonrası kalçamın sol tarafı enjeksiyonu olduğum bölge acayip bir şekilde ağrıdı 2gün yatamadım ilk defa böyle ağrıdı sonrasında sol bacak aramda yani enjeksiyonu olduğum bacakta kocaman bir çıban çıktı (belki enjeksiyonla alakalı değildir ne olur ne olmaz söyleyeyim) hayatım boyunca vücudumda hiç çıban çıkmamıştı.
işten geldim 30dk dinlendim yemek yedikten sonra yine tansiyonumu ölçtüm nabız yine 101 çıktı ama çarpıntı yok

prolaktin neden düşmüş diye soracak olursanız 22ekim kürümün 4.haftası çeyrek dostinex kullanmıştım

testler 7ekim kür 5.gün.PNG testler 7ekim kür 5.gün (2).PNG testler 7ekim kür 5.gün (3).PNG 

testler 9ekim kür 7.gün.PNG testler 9 ekim kür 7.gün.PNG testler 9ekimm kürr7.gün.PNG testler 30 ekim 5.hafta.PNG tesler 1kasım 5.hafta.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Şu listede yani son iki resimde görünen tek şey vücudunda enfeksiyon olduğu ve yeterli akyuvar üretemediğini gösteriyor.  Ayrıca anaboliklere rağmen düşen hemoglobin de garip.

Dahiliyeye gitmende fayda görüyorum. Bu aralar şüpheli bir cinsel ilişki yada grip gibi bir şey oldun mu?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal, 3 dakika önce yazdı:

Şu listede yani son iki resimde görünen tek şey vücudunda enfeksiyon olduğu ve yeterli akyuvar üretemediğini gösteriyor.  Ayrıca anaboliklere rağmen düşen hemoglobin de garip.

Dahiliyeye gitmende fayda görüyorum. Bu aralar şüpheli bir cinsel ilişki yada grip gibi bir şey oldun mu?

Teşekkür ederim hocam bende hgb ye şaşırdım yüksek bekliyordum

dahiliyeden randevu alıcam. hayır şüpheli bir cinsellik yada grip olmadım ama hastalandım 

bu arada hocam dahiliye ye gözükene kadar rimobolanı kesmelimiyim sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Mustafa Can Yılmaz, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam bende hgb ye şaşırdım yüksek bekliyordum

dahiliyeden randevu alıcam. hayır şüpheli bir cinsellik yada grip olmadım ama hastalandım 

bu arada hocam dahiliye ye gözükene kadar rimobolanı kesmelimiyim sizce?

Şuan kesmene gerek yok. Rimayı kesersen E2 iyiden uçar. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 01.11.2024 - 16:16 yazdı:

Şuan kesmene gerek yok. Rimayı kesersen E2 iyiden uçar. 

İyi günler hocam nabız artışı ve hgb düşüklüğü ile ilgili araştırmalar yaptım ve geçen ay verdiğim testte demir eksikliğim olduğu aklıma geldi demir eksikliğinden kaynaklı kansızlık,nabız artışı yaşıyor olabilirmiyim?

günde 16-17mg demir alıyorum bu yeterlimi? ek olarak takviye sipariş ettim denicem

daha önce kansızlık yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi teşekkür ederim

Screenshot_2024-11-07-09-55-44-756_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten    8
Mustafa Can Yılmaz, 2 saat önce yazdı:

İyi günler hocam nabız artışı ve hgb düşüklüğü ile ilgili araştırmalar yaptım ve geçen ay verdiğim testte demir eksikliğim olduğu aklıma geldi demir eksikliğinden kaynaklı kansızlık,nabız artışı yaşıyor olabilirmiyim?

günde 16-17mg demir alıyorum bu yeterlimi? ek olarak takviye sipariş ettim denicem

daha önce kansızlık yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi teşekkür ederim

Demir eksikliğine bağlı hgb eksikliği yaşasaydın dokulara oksijen taşımakta zorlanacağın için kalp bunu telafi etmek adına nabzını yükseltebilirdi. Bana kalırsa bu hgb değerinde bunu yaşayacağını düşünmüyorum. Gün içindeki enerji seviyeni düzenlemek için demiri aç karna kullanmaya devam et. İmkanın varsa C vitamini ile birlikte kullan demir emilimini arttıracaktır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: _NEMO_
      selam, 
      metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)  
      kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
    • Yazan: marettam
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel özellikler:
      24 yaş 181 cm 91 kg Yağ oranım 12-14 Kolestrol sodyum vs etkili olabilecek tüm değerlerim normal. Baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu kontrol ettim ve 9-5 çıktı. Normalde tansiyon ile ilgili bi sorunum yok güncel kürüm 500 enantathe 300rimo. Yüksek tansiyon çok duydum ancak düşük tansiyon için ne yapabilirim bilmiyorum. @metinav @rastlantisal
      Tecrübe ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    • Yazan: Deniz35
      Merhabalar değerli dostlar.
      Antrenman sırasında özellikle koşu bandında nabzım 170 ve üzerine çıkmaya başladı.
      Sr9009,
      Testosteron 
      Anavar 
      kullanıyorum. Bana kalsa enerjim tavan +30 dk daha banttan inmem ama saatimde nabzı 170 görünce yavaşlıyorum. 
      Sorun şu; Nabız 190-200'lere çıksa bile yavaşlamasam ne olur? Kalp krizi vs korkuyorum açıkçası.
    • Yazan: aliefeyapici
      Hocalarım selamlar 
      Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
      Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
      Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese iyi günler,
      Tam 10 gün önce:
      500 testo 500 bolde günlük 30 mg danabol Kürüne başladım bugün muayene olmaya hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon çıktı boldenonun bu kadar kısa sürede yükselteceğini sanmıyorum dinanabol yapabilir mi?
      Büyük 15 Küçük 7

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.