-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sabah uyandıktan sonra nabzım 97 seviyelerini gördü ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Mustafa Can Yılmaz, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Batubyraq
Merhaba arkadaşlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo enant 500mg Boldenon 500mg Kürümün 5. Haftasındayım bugün spordan 3-4 saat sonra tansiyonumu ölçtüğümde 14 - 9 çıktı bu beni biraz korkuttu boldenon yüksek tansiyon yapıyor diye biliyorum bir sorun çıkartır mı? (aspirin kullanıyorum)
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Jonturk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü! @metinav @rastlantisal @Diver
Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
-
Yazan: Livra
Arkadaşlar herkese iyi günler,
İLK KÜR GEÇMİŞİM:
Testosteron Enanthate Boldenon İKİNCİ KÜR GEÇMİŞİM:
Sustanon Masteron Daha sonra ara vermeye karar verdim ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bu süreçte spora da gitmiyorum ve tansiyon 140 civarında geziyor. Dün kan verdim biraz düştü gibi oldu sonra tekrar yükseldi, fayda etmedi.
SORULARIM:
Sizce hipertansiyon hastası mı oldum yoksa geçici midir? Hareketsiz yaşam tarzına geçtiğim için mi? Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Biraz fazlalık vardı kanda 17 civarıydı dediğim gibi kan verdim tansiyon ilacı da işe yaramıyor, düşürmüyor. Coversyl aldım, bilgisi olan var mıdır? @metinav @rastlantisal @hectordoyle @heisenbergg @ardas
-
Yazan: ggaridesgafa
Hocalarım selam,
Kardiyo için önümüzde bir sürü seçenek var açık hava yürüyüşü koşu bandı yatay bisiklet dikey bisiklet eliptik gibi kardiyo yaparken önemli olan nabız aralığı mıdır mesela benim şuan dikey bisiklet ve eğimsiz bir yürüyüş bandım var nabız aralığı mı daha çok önemli yoksa eğimli bir kardiyo yapmak mı?
-
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?Yazan: _NEMO_
selam,
metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)
kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
-