-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Enerji ve libido kaybım var ne yapıyım, çözüm nedir?
Oluşturan:
Fkehlibar, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: PAYHRA
Deca+testo anapolon(5 hafta) kürümün 12. Haftasındayım kür bitimine doğru gidiyorum şu zamana kadar libidom çok yüksekti ereksiyonda hiçbir problem yoktu fakat son 2 haftadır bu sorunları yaşıyorum zor ereksiyon oluyorum hemen yumuşama oluyor sabah ereksiyonları kesildi libidom baya düştü
Haftada 2 gün 1 ml deca 1 ml testo kullanıyorum
Jinekomastiden dolayı her gün 1 tablet arimidex
2 haftada bir dostinex
günlük olarak
zinco nac600 3 tablet bemiks c omega 3
ayrıca 1-1.5 haftadır şu forumda olan ade limited edition takviyesini sabah akşam kullanıyorum
Daha test yaptırmadım bilgili abilerim kardeşlerim yönlendirme yapabilir mi ne yapmam gerek nelere baktırmam gerek
@metinav @rastlantisal
-
Yazan: BARY15
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yaklaşık 10 senedir aktif spor yapan biriyim sorun şu ben bundan tam 1 sene önce sustanan primobolan kürü yaptım 8 hafta daha sonra bitince kür içinde hiç bitmeyen libidom ve cinsel isteğim kür bittikten 2 hafta sonra flan 0'a indir sertleşemedim sonra cinsel istkesizlik oluştu sonra kan testi yaptırdım ve Prolaktin yüksek çıktığı görüldü dostinex aldım.
forumda bahsedildiği gibi ve pct yaptım klomen armidex ile ve bu sorunum çözüldü üstünden tam bir sene geçti herşey güzelken tekrar bende cinsel isteksizlik oluştu ve yine sanki steroid küründen çıkmışım gibi sertleşememe problemi oldu yarın kan testi vericem tekrar yani partnerimle birlikteyekn nerdeyse 15 dakika sonra sertleşiyorum oda elimle sonra başlıyorum ilişkiye anlamadım herşey çok güzeldi bir sene sonra böyle oldu sizce dönemsel mi ? ya da psikolojik mi yarın kan testinide eklerim saygılar herkese
-