-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Only testosteron küründe aşırı sivilce sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Lazpower, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: polatpr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
BİREYSEL NOTLAT:
1.83 boy 96 kilo 6 yıldır spor yapıyorum Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?
-
Yazan: Sinan06
Merhaba,
1 .5 ay önce definasyon kürümü bitirip pct yaptım klomen ovitrelle ve tomoksifen ile. Fakat kür içerisinde çıkan boncuk boncuk sivilcelerim geçmedi hala, özellikle omuz bölgemde çok fazla var, sivilcelerden kurtulmak için bir çözüm var mı acaba
-
Yazan: turk
Merhaba, Askerliğimi yedek subay olarak yapıyorum. 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum gerekli altyapım mevcut. Burada ücretsiz olarak istediğim kadar proteine, spor salonuna erişimim var.
Bu kadar imkan varken;
9 ay only testo 500mg Kürü düşünüyorum fakat kür içi kan testi yaptırmam pek mümkün gözükmüyor.
Bu durumda pct mct olarak sadece belirtilere göre hareket ederek kürü tamamlamam mümkün mü?
Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.
-
Only testosteron kürü yapacağım fakat enjeksiyon hk. bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?Yazan: mahmutbzks
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür Planlamam:
Haftalık / 250 mg / Testosteron Sorularım:
1ml'de 250mg testo var! Testosteron enanthate haftalık 1 kere 1ml şeklinde mi enjeksiyon yapılmalı? Yoksa 3 günde bir 0.5ml şeklinde mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: wappeN
Dostlar selamlar,
Sustanon kürüne gireceğim önümüzde ki hafta fakat vitamin ve supplement olarak nereden ne alacağıma karar veremedim. NAC 600 - Ester C mevcut başka kullanmam gereken vitamin, mineral nedir? Supplement kısmında da gerçekten işe yarayan lazım olan ne var bilmiyorum onu da önerirseniz eğer çok sevinirim.
-