Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Pfizer genotropin stok bulunamama sorunu hk.

Önerilen İletiler

Unrest    62

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Şuan eczanelerde genotropin bulunabiliyor mu ?

Geçen haftaya kadar çocukları tedavi alan bir çok ebeveynden ilacı bulamadıklarına dair şikayetler okudum. Bu şikayetleri okurken steroid forumlarinda ki türk tedarikçiler hala 200 dolar gibi fiyatlara bunu satmaya devam ediyordu. Şuan ilaçlara zam geldi acaba son durum ne bilgisi olan var mı ? Ilaçlara zam geleceği için stoklama durumu muydu ? Yoksa gerçekten pfizer genoyu daha mı az üretiyor artık . Bu konuda hiç bir resmi açıklama yok. Normalde ilaç firmaları resmi açıklama yapmadan üretimi durdurmaz.

Merckin saizeni durdururken yaptığı resmi açıklamalara bakabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
gönderildi (düzenlendi)

Yazdık 3,4 ay önce:)

tarihinde Bay-T tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
Bay-T, 2 saat önce yazdı:

Yazdık 3,4 ay önce:)

Evet sizden ve başka kişilerden bunu duydum ama resmi bir açıklama bulamıyorum. Ngenla için ise bu ilaç çocuklarda uzun vadede tip 2 diyabete bile sebep olabilir. Hghnin sürekli yüksek olması sürekli insulin direnci demek. Bu ilaci nasil piyasaya sürdüklerinide anlamıyorum 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.844
Unrest, 5 saat önce yazdı:

Evet sizden ve başka kişilerden bunu duydum ama resmi bir açıklama bulamıyorum. Ngenla için ise bu ilaç çocuklarda uzun vadede tip 2 diyabete bile sebep olabilir. Hghnin sürekli yüksek olması sürekli insulin direnci demek. Bu ilaci nasil piyasaya sürdüklerinide anlamıyorum 

Ngenla yeni ürün ve bu ürünün satması için eskilerin üretimi azalır veya durdurulur.Bu satış stretejisidir...

İçerik olarak genotropinden farkı yok; sadece çözünmesi, ayrışması için esterlenmiş halde.Kullanım açısından son derece pratik teoride...Pfizerin faz 3 çalışmalarına göre yan etki profili genotropinle benzer...

Fiyat konusunda da avantajlı durumda, eğer satış fiyatı güncelse...60 mg lıkdan 5-6 kutu alınıp kenara atılabilir :)

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
metinav, 41 dakika önce yazdı:

Ngenla yeni ürün ve bu ürünün satması için eskilerin üretimi azalır veya durdurulur.Bu satış stretejisidir...

İçerik olarak genotropinden farkı yok; sadece çözünmesi, ayrışması için esterlenmiş halde.Kullanım açısından son derece pratik teoride...Pfizerin faz 3 çalışmalarına göre yan etki profili genotropinle benzer...

Fiyat konusunda da avantajlı durumda, eğer satış fiyatı güncelse...60 mg lıkdan 5-6 kutu alınıp kenara atılabilir :)

Faz 3 çalısmalarını bilmiyorum abi ama teorik olarak hghnin nasıl çalıştığı üzerine baya okuma yaptım ve bazı biyokimyacılarla konuştum. Benim çıkarımım vucudumda asla hghnin sürekli yüksek olmasını istemem(bunu yukarda anlattım hgh yükseldiğinde bir insulin direci oluşuyor) . Genonun yarı ömrü 3-4 saat olduğundan bu igf1 i arttirarak çalışıyor. Ama ngenlayla kanda hgh sürekli yüksek olucak. Buda sürekli insulin direnci demek biryerde .

Faz 3 çalışmalarını okuyacağım en kısa sürede ama bunu yıllarca kullanıcak çocuklar için bir similasyon yapamadıklarından şuan bile emin gibiyim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.844
Unrest, 25.10.2024 - 19:20 yazdı:

Faz 3 çalısmalarını bilmiyorum abi ama teorik olarak hghnin nasıl çalıştığı üzerine baya okuma yaptım ve bazı biyokimyacılarla konuştum. Benim çıkarımım vucudumda asla hghnin sürekli yüksek olmasını istemem(bunu yukarda anlattım hgh yükseldiğinde bir insulin direci oluşuyor) . Genonun yarı ömrü 3-4 saat olduğundan bu igf1 i arttirarak çalışıyor. Ama ngenlayla kanda hgh sürekli yüksek olucak. Buda sürekli insulin direnci demek biryerde .

Faz 3 çalışmalarını okuyacağım en kısa sürede ama bunu yıllarca kullanıcak çocuklar için bir similasyon yapamadıklarından şuan bile emin gibiyim. 

Bence geç bile kalınmış bir ilaç.Benzerini zaten bizler kürlerde kullanıyoruz.İgf1-lr3 gibi...Sürekli hergün doz enjekte etmek, yemek saatlerini gözetmek, insülini düşük tutmak, ıvır zıvır bir sürü teferruat...Kafanızda bu ilacı testo enantat gibi düşünebilirsiniz....Sürekli kanda büyüme hormonu bulunacak fakat, tahminen vucudun mekanizmaları tarafından elimine edilebilecek seviyelerdedir; ilaç tasarlanırken buna bakıldığını düşünüyorum.Çünkü diğer türlü çeşitli komplikasyonlara neden olacak yan etki profili ağırlaşacaktır...Böyle bir durum olsa ortaya çıkardı faz çalışmaları sırasında...

Normal gh kullanırken de insülin direnci oluşabilir.Burada kilit rol beslenme rejiminde ve alınan kalori tipindedir...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
metinav, 2 saat önce yazdı:

Bence geç bile kalınmış bir ilaç.Benzerini zaten bizler kürlerde kullanıyoruz.İgf1-lr3 gibi...Sürekli hergün doz enjekte etmek, yemek saatlerini gözetmek, insülini düşük tutmak, ıvır zıvır bir sürü teferruat...Kafanızda bu ilacı testo enantat gibi düşünebilirsiniz....Sürekli kanda büyüme hormonu bulunacak fakat, tahminen vucudun mekanizmaları tarafından elimine edilebilecek seviyelerdedir; ilaç tasarlanırken buna bakıldığını düşünüyorum.Çünkü diğer türlü çeşitli komplikasyonlara neden olacak yan etki profili ağırlaşacaktır...Böyle bir durum olsa ortaya çıkardı faz çalışmaları sırasında...

Normal gh kullanırken de insülin direnci oluşabilir.Burada kilit rol beslenme rejiminde ve alınan kalori tipindedir...

Çok iyimser yaklaşıyorsun abi. Bir çok ilaç yıllar sonra geri toplatılabiliyor. Testo e ile karşılaştıramam çünkü biri 50 yıllık ilaç , bundan başka faktörlerde var. Testosteroneun yüksekliğinin çıkardığı sonuçlarla hgh aynı değil. Faz 3 çalışmalarına göz gezdirdim. Ölçüt 12 aylık sürede genotropinle büyüme karşılaştırılması. Asıl eleştirilere hiç odaklanılmamış. Vücut elimine edemez bence çünkü hghnin kan şekerini arttırmasının mekanizmaları bizim hgh ile daha hızlı yağ yakmamız ve kardiyoda daha az kas kaybı yaşamamızı sağlıyor. Ama bunun sürekli olması hiç bir insan için iyi olmayacaktır. Hghde bu sürekli değil enjeksiyondan sonra sadece 3 3 bucuk saat gibi bir sürede yaşanıyor. 

Burada ilaç şirketlerine güvenmek yerine mekanizmaları doğru anlamak çok önemli. Ilaç şirkerleri sağlıktan çok kar maksimizasyonu üzerine kurulu. Bu esterli gibi görünen hgh belki çocuklara hayati zararlar vermez ama (metabolizmalarının ve vücutlarinin genç olmasından dolayı) bizim.gibi belli yaşı aşmış insanların kullanımına kesinlikle uygun değil . Bunu çok basit bir grafikte anlayabilirsin aslinda. Doğru saatlerde.uyuyan bir insanın hgh salınımının %80-90 ı uykuya ilk daldığı anlarda gerçekleşiyor. Yukarıda anlattığım geçici insulin direnci oluşsada uykuda sorun olmuyor. Somatrogon ile biz bunun doğasını değiştirmiş oluyiruz. Diğer hormonlarda da pik noktaları olsada hgh gibi yüksek pikler değil doğalken. 

Tekrar söylim faz 3 çalışmalarında endişelerime hiç bakılmamış. O yüzden kullanma kararı vermeden önce bu konuya odaklanılmasını bekleyin en azından. Ayrıca genotropin şuan yeniden stoklara girmiş görünüyor. Ilaç piyasadan çekilmemiş. Zam için piyasaya dağıtılmamış bir çok ilaçta olduğu gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    971

@Unrest cekildi ama kismen eskisi gibi stoklu asla olmayacak nadir stok sokulacak. Sifir olmadi elbette cekildi derken kolay ulasilir heryerde girla olmayacak artık

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62
SPECTRE, 18 saat önce yazdı:

@Unrest cekildi ama kismen eskisi gibi stoklu asla olmayacak nadir stok sokulacak. Sifir olmadi elbette cekildi derken kolay ulasilir heryerde girla olmayacak artık

abi tamam ama zam yapılmadan önce sanki tamamen çekilmiş gibi lanse edildi. Şuan stoklarda var deniyor. Eczaneciler bile tamamen çekilmiş gibi lanse etti. Şimdi pztsi gel al diyolar :D . O yüzden ben pfizerdan resmi bir açıklama duymadan buna bidaha inanmam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.