-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Npp ve tren mixleyeceğim kullanıcı deneyimlerine ihtiyacım var! tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Oluşturan:
metropol, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar,
Forumda npp hakkında çok bilgi yok ve birşey sormak istiyorum npp nin npp olduğunu nasıl anlarız çünkü bazı npplerin içine decanoate esteri koyduklarını duydum bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
Yazan: dante48
Merhaba,
Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
Düşük testo yüksek tren definasyon için,
Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
-
Yazan: captan5495
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ÜRÜNLER:
Trenbolone acetate NPP SORULARIM:
Sizce bu iki ürün mixlenip kullanılırsa nasıl olur? Ve geri dönüşü sizce nasıl olur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-
Yazan: Xiongnu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep. 1 yıllık aktif spor
-