Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Dagcıkomando

300 pg/ml e2 seviyem çok yüksek ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

3 haftadır 250 iran test gidiyorum e2 sonucum ekte tavsiyelerinizi bekliyorum...

Screenshot_20241018_134756_Brave.jpg

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    3.555

Hep diyoruz yağ oranınız en fazla 15 iken kür düşünün yoksa sorun yaşarsınız diye. 

Haftada kaç kere enjeksiyon yapıyorsun?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.556
  1. Öncelikle arimidex kullanmalısın. 48 saat arayla bir adet toplamda 3 arimidex iç. Son tabletten bir gün sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim.
  2. Masteron eklemeni öneririm dostum. Ciddi yüksek rakam. Haftalık 300 mg masteron ile takip edilmeli.
  • Beğen 1
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: subjectibra
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş : 23 Spor deneyimim : 8 yıl Vücut geliştirme yapıyorum aralıklı olarak zamanında çok kafayı taktığım bu jinekomasti tekrardan kafamı bulandırmaya başladı. Spor hayatım boyunca steroid vs kullanmadım kullanmak gibi bir düşüncem var 2 tane sorum var bu konuda...
      Küre girdiğim zaman bu büyür mü? Jinekomasti olduğu takdirde göğüs kasları geç gelişim gösterir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.
    • Yazan: emnakin1
      İlk kürüm haftada 500 testo, 400 bolde küründeyim, haftada yarım arimidex kullandım 3. haftadan itibaren. 6. hafta sonunda kan testi verdim. Total testosteron 16'ya çıkmasına rağmen östrojen hiç artmamış. Hatta kür öncesi de, kürde de referans aralığının en alt sınırlarında. Ben de arimidex'i tamamen kestim 7. hafta itibari ile. 13. haftama girdim kürdeki, hala hiç kullanmadım arimidex 7. haftadan beri ve daha kan testi de vermedim. Meme ucumda falan bir hassaslaşma yok veya aşırı duygusallık yok. Ama sulandığımı hissediyorum baya hatlarım kapandı. Yağlandım da ama sulanma da var gibi. Sizce yanlış mı yapıyorum. Hiç arimidex kullanmamak riskli bir durum mu? Haftada 1 ya da yarım arimidex almalı mıydım? Yoksa yakında kan testi vereceğim, ona göre mi hareket etmeliyim? Herhangi bir libido sorunu da yok.
    • Yazan: CaqtainKaan
      Arkadaşlar merhabalar,
      4 haftadır 250 only testo gidiyorum bu pazartesi 200 rimobolan ekliyicem pazartesi-perşembe 125 testo + 100 rimo kür içinde arimidex almaya gerek var mı? Çünkü 250 testoda bile prolaktinim üst sınırı (15.2) geçti (21.2) e2 değeri daha çıkmadı sanırım pazartesi çıkar öyle söylediler ama sanırım e2 yükselmeseydi prolaktinde bu kadar yükselmezdi diye tahmin ediyorum ve bu arada enjeksiyon günleri dostinexi yarıya bölüp yani haftada toplam 1 tablet almayı düşünüyorum.
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 
    • Yazan: lolitakong
      Dostlarım merak ediyorum yüksek östrojenin ne gibi zararları olur veya etkileri çok terlemek östrojenin yüksek olduğuna kanıt mıdır test vermeden etkileri merak ediyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim halsizlikle alakası var mi örneğin merak ediyorum?
    • Yazan: Wgestelx
      Arkadaşlar Merhaba,
      Neredeyse 1.5 aydır kürdeyim ve 2.haftadan beri ailem başta olmak üzere sıkça görüştüğüm kişiler "senin yüzün şişmiş" gibi şeyler söylüyor. Bende aynaya baktığımda yüzümün su tuttuğunu görebiliyorum. Bunun için Ne gibi önlemler almalıyım bilen hocalarımız yardımcı olursa sevinirim.
       ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×