-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Arka omuzu itiş gününde mi yoksa çekiş gününde mi yapmalı?
Oluşturan:
ahmets, in Antrenman programları
Önerilen İletiler
Önerildi
çekiş günü face pull tarzı itiş günüde reverse fly yapabilirsin hem face pullda üst sırtıda çalışmış olursun biraz.
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Beyazıt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Omuzdan enjeksiyon yapacağım 1 ml, bu fotoğrafta ki enjektör işimi görür mü?
-
Yazan: tiger97
Merhaba iyi akşamlar dilerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor.
AKTİF KÜR DETAYLARIM:
25mg 1 ampul deca 400mg boldonone 500mg testosterone enanthate ALDIĞIM VİTAMİNLER:
milk thistle c vitamini omega 3 çinko vb SORULARIM:
Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Enes Arslan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ghrp 6 kullanacağım ve size bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
SORULARIM:
Ghrp 6 omuzdan enjeksiyon yapılır mı? Tek seferde en fazla kaç mcg kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Lavida
Merhabalar,
Cuma günü shoulder press yaparken ön omzuma bir ağrı girdi press haraketine devam etmedim lateral felan yaptım onlarda vs sıkıntı yok sadece press yaparken acıyor. Cumartesi günüde normal çekiş idmanımı yapıp pazar günü dinlendim pazartesi günü çok hafif ağrıyordu o yüzden itiş antrenmanımda denemek istedim dumbell bench press yaparken yine ağrı girdi o yüzden devam etmedim normal fly vs yapıp antrenmanı bitirdim galiba dinlenmek gerekiyor. @Diver @rastlantisal @GHOST @metinav
Bu süreçte dinlenme dışında önerebileceğiniz başka şeyler var mı?
NOT:
Herhangi bir hareket kısıtlılığı veya hareket ettirirken ağrı yok.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: jasyak
Selam herkese,
Omuz ile göğüs arasındaki noktada fotoğrafta işaretlediğim yerde itiş günlerinde zorlanma hissediyorum ısınma vs yapıyorum ancak bi türlü geçmiyor 2 haftadır yaşıyorum sorunu ve sadece itiş hareketlerinde oluyor bu normal günlerde hiç sorun yaşamıyorum sebebi ne olabilir ne önerirsiniz?
-